Wie ben jij van GLEE?

Bij wie van de New Directions pas jij het best?

Mogelijke uitkomsten

Rachel Berry (13 x uitgekomen)

Jij past bij Rachel Berry! Je bent opgevoed door twee vaders en bent al vanaf je tweede volop bezig met je grote talent; zingen. Soms staat de romantiek jouw talent en ambitie in de weg. Je doet er alles aan om aan de top te staan, ook als dat ten koste moet van anderen, maar uiteindelijk leer je wel van je fouten. Veel mensen vinden jou irritant omdat je altijd de beste wil zijn. Je vind jezelf een echte ster en Barbra Streisand is jouw grote idool.

Finn Hudson (6 x uitgekomen)

Je was de populaire jock van de school, je weet wel, die met een cheerleader date en losers in containers gooit. Dat veranderde toen je gedwongen werd om bij de Glee club te gaan en dit stiekem eigenlijk wel leuk vond. Je hebt een talent voor zingen, maar niet zo groot of bijzonder als dat van Rachel Berry. Je bent altijd vriendelijk en je durft je reputatie op te offeren door op te komen voor je vrienden in Glee. Je bent soms een beetje naïef. Je IQ is niet erg hoog, maar je hebt wel veel moed en een gouden hart.

Quinn Fabray (14 x uitgekomen)

Je past het best bij Quinn Fabray. Je ouders hebben een goede status in de stad, je bent christelijk opgevoed, heel erg knap en hoofd-cheerleader op school. Alle meisjes vinden je geweldig en de jongens hangen aan je voeten. Tenminste, tot je zwanger raakt, van Puck, en je leven instort. Alleen de New Directions lijken je nog te accepteren. Je bent egoïstisch en vroeger pestte je de losers van school, maar de New Directions heeft je veranderd. Misschien raak je stiekem wel bevriend met Rachel, waar je vroeger juist een immense hekel aan had.

Noah Puckerman (1 x uitgekomen)

Jij past bij Puck! Je bent een echte badass, je hebt de lak aan alle regels die er zijn en bent zelfs een keer van school getrapt, wat bijna nooit gebeurt. Wel weet je tegen de stroming in te gaan door je bij de New Directions te voegen, wat je aan het begin van highschool nooit had gedacht. Je hebt [bijna] alle meisjes van de school gehad, maar stiekem heb je best een gouden hart.

Tina Cohen-Chang (50 x uitgekomen)

Jij past bij Tina! Je bent enorm verlegen en een echte team-player. Je doet wat het beste is voor iedereen maar daardoor word je wel op de achtergrond geplaatst. Je vraagt weinig aandacht waardoor jou talent geen kans krijgt, en dat is zonde. Je bent ontzettend lief, soms nogal overemotioneel en hebt je eigen bijzondere stijl in kleding.

Artie Abrams (2 x uitgekomen)

Jij past bij Artie! Iedereen ziet jou als de nerd in de rolstoel, maar jij hebt grote dromen. Het liefst zou je danser willen zijn, maar aangezien dat onmogelijk is ben je je gaan richten op zingen en vooral regisseren, want je bent goed in leiding geven. Je hebt een goed gevoel voor humor, je bent optimistisch, eerlijk en je bent goede maatjes met Tina en Mercedes.

Mercedes Jones (32 x uitgekomen)

Jij past bij Mercedes! Je bent een echte diva, je laat niets zo maar gebeuren. Onder jouw grote diva-gedrag ben je wel heel erg begripvol en een goede vriendin. Je accepteerd mensen voor wie ze zijn en wil hen daarin ook steunen. Je werd zelf wel eens gepest vanwege je gewicht maar uiteindelijk heeft je dat alleen maar sterker gemaakt en je komt niet te kort in zelfvertrouwen. Helaas word jouw grote talent weleens onderdrukt door de ambities van Rachel.

Britanny Pierce (6 x uitgekomen)

Jij past bij Britanny! Je bent een populaire Cheerleader maar je IQ ligt niet erg hoog. Je hebt een rijke fantasie en gelooft in eenhoorns en maakt graag tekeningen op de achterkant van je toetsen. Je hebt echt iedere jongen in school gehad en die reputatie wil je ook graag houden. Je doet onbedoeld mee aan het pesten en beledigen van de 'losers' op school. Jouw idool is Britney Spears en je bent heel goed in dansen.

Mike Chang (6 x uitgekomen)

Jij past bij Mike! Je bent de allerbeste danser in school, maar je vader wil dat niet erkennen. Hij wil dat je naar de universiteit gaat, maar jij wil naar de dansschool. Je bent altijd aardig en netzoals Tina iemand die een beetje op de achtegrond blijft. Je kunt jezelf goed uitdrukken met dansen en bewegingen.

Kurt Hummel (10 x uitgekomen)

Jij past bij Kurt! Je bent een modequeen en soms kun je je heel erg als een diva gedragen. Je hebt een slim gevoel voor humor, een hele hoge stem, je bent een goede vriend en hoort meer bij de meisjes van Glee club dan bij de jongens. Je bent eerlijk en enthousiast, maar wel eigenwijs. Aan het begin van highschool had je er nogal moeite mee om te accepteren wie je was, maar toen je dat eenmaal gedaan had, barste je van het zelfvertrouwen.

Sam Evans (0 x uitgekomen)

Jij past bij Sam! Je ouders zijn erg arm en je draagt daarom goedkope kleding, waardoor je vroeger weleens gepest werd. Je bent een grote fan van the Avengers en kunt goed beroemdheden imiteren. Een tijdje heb je als stripper gewerkt om te zorgen dat je familie kon rondkomen. Je zingt graag een beetje country, hebt dyslexie en bent niet de meest snuggere, maar wel vriendelijk naar anderen. Je bent een goede vriend en wil graag je best doen om anderen te helpen.

Santana Lopez (9 x uitgekomen)

Jij past bij Santana! Je word ook wel 'Satan' genoemd, want jij bent een sexy cheerleader en een echte bitch. Het kan je niets schelen wat anderen denken - of zo doe je je voor - en je vind het niet erg om andermans gevoelens te kwetsen. Je accepteerd anderen niet voor wie ze zijn, misschien ook omdat je jezelf niet accepteerde. Veel jongens vinden jou leuk, maar jij zal hen nooit leuk terug vinden, want de enige die jij wel leuk vind is Britanny.

Blaine Anderson (17 x uitgekomen)

Jij past bij Blaine! Je bent dol op Katy Perry en bent een groot zangtalent. Je bent altijd vriendelijk, vrolijk, een goede leider en zeker moedig. Wel heb je ook een harde kant. Eigenlijk zat je op een school met alleen jongens omdat je ooit in elkaar was geslagen en gepest werd, maar uiteindelijk ben je naar McKinley gekomen speciaal voor Kurt. Nu ben je één van de grootste talenten in the New Directions. En je bent dol op vlinderstrikjes.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Rianbows

    BLAINE FISSAAA

    8 jaar geleden
  • yourbestdream

    mercedes :)

    9 jaar geleden
  • Yixing

    Tina Cohen-Chang :3
    Ik ben alleen ook erg verlegen en stil, tot je me leert kennen xD

    1 decennium geleden
  • KMNL

    Tina Cohen- Chang
    Creepy, de beschrijving klopt o_o
    Ik ben ook aziatisch xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?