Hoe denk jij over Breaking Dawn Part 2

Over een paar weken komt Breaking Dawn part 2 in de zalen, gemengde gevoelens kun je zeggen. Het is gewoon heel erg jammer dat dit het laatste deel is van The Twilight Saga. Maar het is ook wel de grote finale! Superspannend!
Hoe denk jij erover?
Ontdek het hier

Mogelijke uitkomsten

Gebroken hart (25 x uitgekomen)

Jij kan op dit moment niks anders zien dan het negatieve aan het laatste deel van de Saga. Hierna zal er immers een grote kans zijn dat het definitief gedaan is. Er zijn geruchten dat men nog een nieuwe film zal maken. Vanwege het grote succes. Maar daardoor word jij niet getroost. Kop op! Je moet het positief zien! Het is de grote finale, datgene waar alles samensmelt en dat de ontknoping volgt! Het word vast en zeker super!

Stralend Zonnetje (33 x uitgekomen)

Jij bekijkt het leven van de positieve kant. Net zoals bij de meeste dingen kun jij door alle problemen heenkijken en alleen het positieve aan het einde van de Saga zien. Al heb je wel een beetje stress voor wat er zal gebeuren. Hoe zal het gevecht met de Volturi verlopen? Raakt iemand gewond? Hoe gaat Bella om met de eerste dagen van haar nieuwe leven? Je ziet het allemaal op 14 november in de bioscoop!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Manonxxx

    Strallend zonnetje.
    Xx

    1 decennium geleden
  • SuperEva

    gebroken hart????:8

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?