Ben jij een spongebob freak en wil jij weten op wie jij het meest lijkt doe dan deze SPONGEBOBTEST!!

Ben jij de o zo leuke maar irritante spongbob zelf, de geldwolf krabs of ben je de oliedomme Patrick, doe de quize en jij weet op wie jij het meest lijkt.

Mogelijke uitkomsten

gerrit (31 x uitgekomen)

Jj bent Gerrit de slak van spongebob. Hij is erg sloom en soms heel brutaal. Het is een slak, en toch maakt hij een geluid, hij blaft niet maar miauwd.kort samengevat jij bent een vreemde vogel.

krabs (38 x uitgekomen)

Jij bent Men. Krabs. Hij is erg gierig en doet alles voor geld.Hij is een geldwolf, maar als het moet zal hij spongbob helpen bij al zijn problemen.

octo (21 x uitgekomen)

Jij bent Octo.octo is een saai typ. Hij is al een echte volwassene. het liefst is die zonder spongebob aan het klarinet spelen. Octo vind zijn familielid maar niks. Hij is een echte inktvis

patrick (63 x uitgekomen)

Jij bent Patrick de domme onderwaterkwijler van spongebob. Hij is net iets dommer als spongebob. En brengt spongebob op het domme pat. Patrick is rose en draagt een groene zwembroek met paarse bloemen. Patrick is een zeester. Hij is (bijna) altijd heel vrolijk.

sandy (116 x uitgekomen)

Jij bent Sandy een eekhoorn van Texas die onderwater leefd. Mischien lijkt het je omogelijk maar ze heeft gewoon een plastic koepel om haar huis/boom gebouwd zodat ze kan leven en ademen. En als ze naar buiten gaat trekt de gewoon een duikpak aan. Je moet alleen geen ruzie met haar krijgen, want ze is supersterk

spongebob (87 x uitgekomen)

Jij bent Spongebob, een spons met een vierkant broekje. Om deze levende optimistische spons vol lol en plezier gaat eigelijk heel het verhaal. En jij lijkt op hem.Hij is altijd erg aardig en zoekt nooit ruzie (behalve met sandy dan om eens voor de lol karate te spelen). Hij woont naast Octo in een stuk fruit.Hij is erg dom, maar niet zo dom als Patrick, dat scheelt weer.

Statistieken

Statistieken

Reageer (29)

  • Yoola

    Sandy

    1 decennium geleden
  • lovecookie

    jeeeejj patrik .. jmmr geen foto's zou leuker zijn .!...

    1 decennium geleden
  • HeartBeatQJ

    Sandy, YIPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • xMrisjj

    patrick !

    1 decennium geleden
  • WAYTOHELL

    OOOOOOOOOOOOCTO

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?