Op welk HARRY POTTER figuur lijk jij het meest????????

Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie oom en tante woont.
Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor hem. De brief veranderen Harry’s hele leven.
Met een speciale trein die vertrekt van Perron 9¾ belandt hij op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. Hij maakt nieuwe vrienden maar ook vijanden.1 ding is zeker hij heeft de tijd van zijn leven.Wil jij weten wie van de Harry Potter personages het meest op jou lijkt doe dan gauw deze quiz en kom erachter of jij een beetje machie in de vingers hebt.

Mogelijke uitkomsten

hermelien (163 x uitgekomen)

Hallo Hermelien je bent een leerling aan Zweinstein. Samen met Ron behoor je tot de beste vrienden van Harry en je moedert regelmatig over hen. Je bent een beetje bazig en een echte studiebol. Je vele kennis blijkt echter reuze handig te zijn in veel van de avonturen die je beleeft, maar je onzekerheid en angst om fouten te maken zorgen er soms ook voor dat de zenuwen de overhand nemen wanneer je op de proef gesteld wordt.

Ron (80 x uitgekomen)

Hallo Ron, jij bent de beste vriend van Harry. Samen met hem en Hermelien maak je de gekste dingen mee. Wel ben je erg bang voor spinnen, doordat je broer Fred ooit jou teddybeer in een grote spin veranderde. Je houdt van een goed spelletje Toverschaak en leert Harry schaken. Jouw loyaliteit en vriendschap tegenover Harry en Hermelien is zeer groot, je gaat voor ze door het vuur

Harry (256 x uitgekomen)

Hallo Harry , jij bent de held van het verhaal.Een maand nadat jij samen met Hagrid je schoolspullen hebt gekocht op de Wegisweg, vetrok je met de Zweinsteinexpres naar jouw nieuwe school. Aan boord maakte je kennis met Ron Wemel en Hermelien Griffel, je twee beste vrienden.Zij helpen je ook door de meest moeilijke tijden heen en staan je altijd bij. Zonder hen was je nooit ver gekomen en daar ben je ze ook erg dankbaar voor.

Hagrid (17 x uitgekomen)

hallo Hagrid, je bent de eerste tovenaar die Harry heeft gezien. Je ziet er ongelofelijk woest uit en je hebt een voorliefd voor allerlei verschrikkelijke monsters. Maar je bent wel een goede vriend van harry Hermelien en Ron en staat altijd voor ze klaar.

perkamentus (36 x uitgekomen)

Hallo Perkamentus, jij bent in de dagelijkse omgang eigenzinnig en onvoorspelbaar en je hebt een beetje een raar gevoel voor humor . Maar wat er ook gebeurt je blijft altijd beleefd en vriendelijk . (bijna)Iederereen behandeld je met groot respect omdat je veel magische vermogens, waar je zelf erg bescheiden over is. Je bent zeer oud en hebt een lange witte baard.

Severus Sneep (31 x uitgekomen)

Hallo Sneep, jij bent de zoon van de Dreuzel Tobias Sneep en de heks Ellen Prins. Op elfjarige leeftijd kwam je op Zweinstein. Je werd ingedeeld bij de afdeling Zwadderich. Volgens Sirius Zwarts kende jij als eerstejaars reeds meer vloeken dan een groot deel van de hogerejaars. Op school ging je vooral om met enkele leerlingen die later vrijwel allemaal Dooddoener zijn geworden. Je ging les geven in het vak Toverdranken en vond ook enkele gevaarlijke spreuken uit die tot de zwarte kunst kunnen worden gerekend. Je was een buitenbeentje en werd regelmatig gepest en vervloekt door James Potter en Sirius Zwarts.In 1991 kwam Harry Potter naar Zweinstein en vanaf dat moment heb je voortdurend afkeer gehad tegen Harry, omdat hij nog steeds een hekel had aan zijn vader.

Draco Malfidus (61 x uitgekomen)

Hallo Draco, jij bent een leerling van Zweinstein in de afdeling Zwadderich. Je bent zeer vals en sluw. Al vanaf de eerste schooldag ben je de gezworen vijand van Harry Potter.Dit werd alleen maar erger toen Harry te weten kwam dat jouw ouders vroeger grote aanhangers waren van Heer Voldemort. Ook was jij vaak jaloers op Harry, bijvoorbeeld toen Harry in zijn eerste jaar al deel uitmaakte van het zwerkbalteam van Griffoendor. Toen in het vierde boek Heer Voldemort herrees, konden jullie elkaars bloed wel drinken. Jouw vader was weer een Dooddoener en toen jij in het vijfde boek mede door toedoen van Harry naar Azkaban werd gestuurd, wou Draco wraak op Harry. Vanaf het zesde boek ben jij, ondanks je jonge leeftijd, zelf een Dooddoener. Voldemort gaf je de opdracht om het schoolhoofd van Zweinstein, Albus Perkamentus, te doden. Als je hierin zou falen, zou Voldemort jouw beide ouders, straffen, waarschijnlijk met de dood.

Statistieken

Statistieken

Reageer (38)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?