Wat als.. je vriendin een blinddate voor je heeft geregeld.


Beantwoord de vragen en wie weet beland je ergens waar je niet (of wel xD) wil zijn...
Ik weet het beetje vaag maarja, ben je benieuwd doe dan de quiz.

Veel plezier (L) en succes ;p

xx

Mogelijke uitkomsten

001~D ... if you get it (19 x uitgekomen)

Heej sgat je hebt gelijk,
ik met m'n domme kop heb het smsje verkeerd gelezen.
hij zou er binnen nu en 5 minutjes moeten zijn.
en plz geef um een kans het is geen One Direction boy,
maar wat maakt het uit..
hij is er voor jou
owja vergeet ik het bijna..
Geen boer laten.. houden jongens niet van.
xx LoveYouMoreThanAnyone

Nadat ik het laatste o zo lieve zinnetje een beetje hardop voorlas en m'n mobiel opberg, hoor ik een (nep) kuch achter me.
"Moet ik jaloers zijn?" Hoor ik een sexy net geen hese stem zeggen. Ik draai me om en mijn ogen vinden gelijk de prachtige ogen van de.. ober.
"Neej, je hoeft niet jaloers te zijn. Alleen op mijn vriendje die zo komt." Shit wat zeg ik nu. Ah hij is vast wel zo aardig om direct mee te spelen.
"Ow sorry ik moet even nog iets regelen en dan kom ik bij u, prachtige meid." Ik haat het als ik meid word genoemd.. doet me denken aan m'n pa die me erg ongemakkelijke complimentjes geeft. Net als ik de gedachte van me afzet en besluit te reageren op de ober, zie ik dat ie al weg is gegaan. *faal* Een paar minuten later zie ik een leuke jongen vanuit het cafeetje naar mijn tafel lopen. Als hij nog maar op twee meter afstand staat merk ik pas op dat het de ober is. Als hij plaats neemt beginnen de puzelstukjes pas op z'n plaats te komen.
"Ow.. jij bent.. jij bent Dave.. je bent Dave toch wel, of niet?" Stamel ik met moeite uit mijn bibberige mond.
"Ja, ik ben Dave en jij bent vast mijn date, of niet. Moet ik oppassen voor je vriendje die zo komt, of heeft hij besloten toch niet te komen?" ik trapte bijna in zijn sarcasme en was van plan serieus te antwoorden dat ik inderdaad zijn date ben en over dat vriendjes gedoe. Ik zag dat Dave doorhad dat ik een beetje lang nadacht over een antwoord en hij toverde een prachtige lach tevoorschijn op zijn mooi getinte huid. Hij ontblote zijn prachtige witte tanden en keek me ondeugend maar toch wel lief aan.
"Wil je iets drinken, prachtige meid?" En zijn gezicht vertrok in een keer in een ondeugende scheve grijns.
"Cassis graag." Na een paar seconden alleen te zitten schiet het tot me binnen dat ik *naam vriendin* op de hoogte moet houden en jammer genoeg ook gelijk moet geven.
Sgat,
je had gelijk!
Hij is leuk en o zo HOT!
xxLYmore

"Ik hoop dat dat over mij gaat." Snel klik ik op verzenden.
"Wat heb jij toch met mijn smsjes."
"Tja, ze zijn bijna net zo aantrekkelijk als jou."Ik voel mijn wangen rood worden en hoor een irritante beltoon de ongemakkelijke stilte vullen. Na een paar seconden in dromeland verkeren merk ik dat het mijn iritante beltoon is. Ik moet egt eens een vaste beltoon gaan gebruiken. Snel pak ik mijn telefoon en zie dat het pap is.
"Sorry, deze moet ik opnemen." Voordat ik Dave de tijd geef om te antwoorden neem ik op.
"Heej paps."
"Heej, ik wil je niet storen maar het eten is klaar en ik wil dat je thuis komt. Ik moet over anderhalf uur weg zijn en wil graag zien dat je niet verminkt bent :)."
"Okeej, ik ben er voor je het weet. Doeg."

Ik verbreek de verbinding en richt mijn aandacht weer op Dave.
"Je moet voeger weg hé, of niet?" vraagt hij plagerig. Ik antwoord met een verlegen lachje dat ik inderdaad eerder weg moet.
"Ga dan maar ik wil geen ruzie met je vader en moeder. We houden het wel op een afscheidskus.:P"
"Sorry maar ik kus niet op mijn eerste date. Dus bel me maar voor de tweede."Okeej ik weet niet waar ik die lef vandaan hield maarja. Een tweede date dus.. Een beetje hopeloos schiet ik in de lach. Snel drink ik de laatste slok van m'n cassis op, waar ik me weer eens in verslik. Dave kijkt me aan en pakt me bij mijn heupen. Voor ik kan reageren zet hij zijn lippen op die van mij. Ik weet niet wat ik hier van moet denken maar diep van binnen spring er een blij poppetje op en neer. Ik trek me langzaam maar zelfverzekerd terug en zie zijn ondeugende lach weer tevoorschijn komen.
"Sorry, ik dacht dat je stikte... Maar ik bel je nog wel." Ik loop lachend naar m'n fiets en herhaal ik mijn hoofd de zin, 'leukste smoes ooit' xD.

002~ Friendzone (27 x uitgekomen)

"Can we?"
"Can we what?" Lees ik netjes op van het blaadje.
"Can we go on a date?"
"Levi doe normaal, dit hoort niet bij de opdracht. Lees gewoon wat er op het blaadje staat."
"Weet ik maar ik bedoel.. wil je met me meegaan naar de stad vanmiddag of iets anders als je wil." Ow hij meent het..
"Je gaat me tocht niet zeggen als date, of wel?" Bij de gedachte aan een date, ik en mijn beste vriend Lavi, voel ik mijn wangen rood worden. Wow, hij is niet lelijk... en best wel leuk :$. Maar ik had eigenlijk niet op die manier naar hen gekeken. Ach, wie houd ik voor de gek. Ik viel haast flauw toen we samen gingen zwemmen..
"Jah.. Toch wel. En wil je mee gaan? Alleen jij en ik."
"Ja, oke. Na school?"
"Is goed. Ik zoek je wel op bij de fietsen."

"Oké, we zijn er. Doe je ogen maar open." Nieuwschierig open ik m'n ogen... Maar er is niets te zien over de film. Volgens mij zijn we veel te vroeg want er is niet eens een reclame bezig op het scherm. Best jammer want ik keek stiekem een beetje uit naar de boxershort reclame :P.
"Kun je me niet gewoon vertellen welke film het is?"
"Nee, dan was je namelijk niet meegegaan." Oké,ik weet niet of hij het weet maar hij maakt me alleen maar nieuwschieriger.
"Kom, we gaan in het midden zitten. Lekker gezellig."
"Nee, sorry maar ik wil niet dat er een of andere engerd naast me komt zitten." Eigenlijk wil ik niet dat er een knappe sexy boy naast me komt zitten, omdat ik bang ben dat ik Lavi dan helemaal vergeet. Maar dat ga ik Lavi niet vertellen.
"Geen zorgen, daar hoef je niet bang voor te zijn." Ahh, hij weet me altijd weer op m'n gemak te laten voelen. :)

Na een tijdje gezellig te hebben gepraat over van alles en nog wat, schiet het opeens bij me binnen dat de film al z'n uur geleden begonnen moets zijn.

"Ga je me nog uitleggen waarom de film het niet doet of wat?" vraag ik een beetje ongeduldig.
"Eigenlijk komt er geen film. En als er een film komt dan kunnen we hem toch niet zien want het is bijna tijd om te gaan. Ik kijk hem verward aan.
"Maar je bedoelt dus dat er geen film komt.. Hoe zijn we hier dan naar binnen gekomen?"
"Mijn oom heeft hier een belangrijke baan. Word alsjeblieft niet boos." Ik tover een grote glimlach tevoorschijn en geef Lavi een grote knuffel. Supper lief dat hij dit voor mij geregeld heeft.
"Ik wil dit knuffel moment niet verstoren maar voor w gaan wil ik je iets geven." Hij haalt een doosje tevoorschijn en maakt hem zenuwachtig open. Hij haalt uit het doosje een supper gave ring. Ik moet moeite doen om niet van de stoel te springen.
"En vind je hem mooi? Hij is voor mij." En hij geeft me de ring.
"Wauw! Hij is perfect, dankje. Ik zie je morgen.."
"Ik zie je hoepelijk ook nog op en tweede date.."
"Tuurlijk." Hij kijkt me een beetje verlegen aan en doet de ring om m'n vinger. Hij geeft me een lieve wangkus en ik loop richting de uitgang. Net als ik het gevoel heb dat ik niet meer zo rood ben draai ik me om en zwaai anthausiast naar Levi. Hij tovert een glimlach te voorschijn en ik kan met m'n niewe ring naar huis :).

003~ Crazy! (19 x uitgekomen)

Ik sta hier nu al best lang voor de winkel. Zal hij wel komen opdagen? Ik besluit om nog even in de Clair's rond te kijken. En wie weet zie ik hem vanzelf verschijnen voor de winkel.
"Auw" Hoor ik opeens achter me. Dat krijg ik nou als ik zonder te kijken achteruit loop.
"Sorry, gaat het. Ik ben een beetje zenuwachtig en .. Wacht eens even jij bent Mike, van de foto." ik zie z'n gezicht rood opkleuren en kan een klein lachje niet onderdrukken.
"Ja ik ben het... hier, dit heb ik voor je gekocht." Hij geeft me een plastic tasje en ik kijk er nieuwschierig in.
"Hij is leeg." zeg ik.
"Hè, dat kan niet."
"Haha,maakt niet uit. Ik vind het al goed dat je bent gekomen." Hij kijkt me raar aan en herstelt zich dan.
"Oké, zulle we een ijsje halen? Heb ik eigenlijk wel zin in."
"Oké, lekker. Heb ik ook wel zin in :P." We lopen naar het ijskraampje verderop op het grasveld. Ik merk dat Mike een beetje zenuwachtig is. Haha, maakt niet uit want dat ben ik namenlijk ook. Hij bestelt een hoorentje voor me en voor zichzelf. Hij is dus een echte heer.
"Kom ik wil je iets.." Hij laat zijn blik over mijn kleding glijden naar mijn schoenen en knikt dan. Alsof hij het goed keurt :S. "Ik wil je iets laten zien." Hij pakt mijn hand en lijd me naar een grote boom. Hij wijst met zijn hand naar de boom.
"Dames eerst." Ik kijk hem verward aan. Meent hij dit nou.
"Wacht, ik help je wel. Oké?" Ik kijk naar zijn gezicht met de hoop dat er ergens een grap-blik te bekennen is. Maar nee, jammer.
"Is goed." Ik krijg niet eens tijd om mijn antwoord terug te trekken. Hij plaatst zijn handen op mijn heupen en helpt me omhoog, de boom in. Het duurt niet langvoor hij me inhaalt en boven me op een grote tak plaats neemt.
"Kom maar hier is het het mooits." Hij pakt mijn hand en ik klim naar hem toe. Even later neem ik plaats naast hem.
"Kijk.." Hij wijst met zijn hand naar een andere boom :S. Serieus. Ik volg verward zijn hand en zie dan pas dat er iets in de boom gekrast staat.
"Roses are red Violets are bleu. Damn. Let me kiss you." Lees ik voor. Hij streelt mijn kaaklijn en ik kijk hem aan. In die prachtige ogen, die me nu pas opvallen:$. Hij kijkt me vragend aan en ik weet wat hij wil.. Toestemming. Ik buk naar hem toe en plaats mijn lippen op die van hem. Hij reageert eerst verschrikt maar gaat al snel in en zoent me teder en zacht terug. Hij trekt zich terug en en ik zie een schattig, ondeugend glimlachje verschijnen. Hij klimt uit de boom en roept me na.
"Tot de volgende keer!(flower)" Ik kijk hem verward na terwijl hij wegloopt. OMG nu zit ik gwn vast in een boom! Ik klim voorzichtig naar benden en zie plots een zakje hangen. Ik pak hem op en bekijk wat erin zit. Een bonnetje. Er staat een 06 nummer op en onderaan staat xx. :8 Wat een gekke gast... Ik mag um wel xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • BlueCat

    De jongen die ik leuk vind hest Levi... Hihi

    1 decennium geleden
  • LaurenVenus

    ONE DIRECTIONNN !!!

    1 decennium geleden
  • Azriel

    003, maar dit was eigenlijk geen blinddate?

    1 decennium geleden
  • AgentNialler

    Leuke quiz maar 1 foutje je ging bij friendzone van Levi naar Dave ahahaha :$ ik had btw 003 ~ Crazy

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?