Op wie van mijn storie lijk jij? (A Kind of Magic)

Volg je mijn storie "A Kind of Magic"? Dan kun je hier te weten komen op wie je het meest lijkt.

Voor de lezers: ik ben vergeten om Oliver en Lucas te zetten in deze quiz, dus als je vindt dat er een deel 2 moet komen met hen er wel bij, zet dan een reactie a.u.b. :)

Mogelijke uitkomsten

Fleur (15 x uitgekomen)

Je bent net als Fleur: een beetje speciaal. Je bent lief, mooi en een tikkeltje brutaal. Let goed op, want je kan verliefd worden op degene die je eigenlijk niet mocht toen je hem eerst ontmoette.

Annie (17 x uitgekomen)

Je lijkt op de zuiderse Annie. Jij bent grappig, verstrooid en een echte babbelkous. Je bent niet bang om te zeggen wat je denkt, maar soms kan je daar gevoelens mee kwetsen.

Arthur (11 x uitgekomen)

Ook al ben je geen jongen, toch lijk je een beetje op Arthur. Je bent knap, een beetje verlegen en heel slim. Als je verliefd wordt, ga je er helemaal voor: je bent romantisch, maar ga niet te ver.

Madisson (6 x uitgekomen)

Je bent even lief, verlegen en voorzichtig als Madisson. Je kan heel goed luisteren naar je vrienden en helpt hen altijd. Pas wel op dat je niet te verlegen wordt: jouw mening mag ook gezegd worden.

Charlie (18 x uitgekomen)

Jij bent net zo ambitieus en sociaal als Charlie. Je droomt ervan om te gaan studeren in het buitenland. Overal waar je komt, maak je vrienden, maar let op: nieuwe vrienden maken is leuk, maar laat je oude vrienden niet in de steek.

Johanna (6 x uitgekomen)

Net zoals Johanna ben je een vriendelijk en sociaal iemand. Je bent grappig, weet wat je wil en een echte babbelkous. Probeer soms ook eens wat meer naar anderen te luisteren.

Tim (12 x uitgekomen)

Je bent een beetje vreemd en mysterieus, net als Tim. Je vrienden weten niet veel over jou, maar je bent betrouwbaar en kan goed luisteren. Dat is op zich niet erg, maar een beetje socialer zijn, kan nooit kwaad.

Gabe (8 x uitgekomen)

Jij bent zoals Gabe! Ik ga hier verder geen woorden aan vuil maken: de foto zegt genoeg.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xambertjeeex

    maddison? nee echt niet ik ben super hyper en niet verlegen

    7 jaar geleden
  • boekenmeisje

    Tim, klopt helemaal, alleen ben ik een meisje

    8 jaar geleden
  • Allmilla

    Arthur, zou misschien kloppen als ik een jongen was... :)

    8 jaar geleden
  • tamaartje

    annie

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?