wie ben jij uit mijn verhaal?

er zijn veel verschillende mensen, op de een lijk je meer dan op de ander, wil je weten op wie uit mijn verhaal jij lijkt? check it here!

Mogelijke uitkomsten

Sanne (12 x uitgekomen)

Sanne is een meisje met veel humor, ze is slim en super aardig. ze is niet de mooiste maar daar trekt ze zich niets van aan. ze doet wat ze zelf wil en dat is belangrijk! zij laat zien dat je verder moet kijken dan uiterlijk. zij was na Bella Rachelle's beste vriendin. ze deden alles samen en waren onafscheidelijk. waar Sanne was was Rachelle en waar Rachelle was was Sanne.

Bella (12 x uitgekomen)

Bella is een meestal vrolijke meid en was de beste vriendin van Rachelle. ze is overenthousiast en prettig gestoord. Mensen vinden haar soms raar maar dat valt heel erg mee. Ze is hyper, spontaan, slim, vrolijk (te) en heeft veel fantasie. Ze praat heel veel en probeert er voor je te zijn, je geheimen zijn veilig bij haar. Je kan haar midden in de nacht bellen als er iets is of haar door de stromende regen naar je toe laten komen.

Eveline (2 x uitgekomen)

Eveline is sportief, slank en bijt van zich af. ze heeft vaak een wisselend humeur zonder dat ze het zelf door heeft. ze maakt vaak de verkeerde opmerkingen, iets wat haar veel problemen bezorgd.

Rachelle (29 x uitgekomen)

Rachelle is de hoofdpersoon uit mijn verhaal. Ze geloofd in zichzelf en laat niets zien aan de buitenwereld, maar als ze het doet, doet ze het goed. ze kan haar emoties goed onder controle houden maar laat het soms schieten. ze vertrouwd niet iedereen dus als je haar vertrouwen hebt moet je er zuinig mee zijn. ze is zich zelf en don't give a shit about what other think (wat niet altijd even waar is, soms ligt ze wakker, nadenkend over wat ze verkeerd deed)

roobin (10 x uitgekomen)

Roobin is een lieve jongen, hij doet vaak stoer omdat zijn vrienden dat van hem eisen. maar als je hem beter leert kennen of alleen spreekt, is hij een super goede vriend waarmee je alles kunt delen.

Roy (0 x uitgekomen)

Roy is een jongen die vaak bot en afstandelijk doet. hij wil met niemand praten, alleen met zijn vrienden. wat alleen niemand doorheeft is dat hij een masker voorhoud en zo zijn prive leven voor zichzelf te houden. omdat hij veel heeft meegemaakt

Mylan (0 x uitgekomen)

Mylan is een super knappe jongen die super sportief is. hij heeft altijd wel een grap achter de hand maar kan ook heel normaal doen. iedereen kan het wel met hem vinden. niets mis mee toch?

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?