Wat gebeurt er als jij de ware tegenkomt?

het is een soort testje over hoe het zou zijn als je een (nieuwe) ware liefde vind en wat je dan zou doen.de uitkomsten is een soort verhaal hoe het zou zijn als je de ware tegen komt (en het kan ook zijn dat het helemaal niet klopt maar dat komt dan omdat ik me fantasie voor de antwoorden gebruikte)

Mogelijke uitkomsten

liefde op het eerste gezicht (17 x uitgekomen)

je zag als eerst zijn mooie bruine ogen ze straalde bij het zien van zo'n mooi meisje. je kon er niks aan doen je werd verliefd. je kon er niks aan doen maar je hart zorgde dat je naar hem toe ging en je begon te praten en stelde een paar vragen en toen hij begon te praten was het alsof de hemel voor je open ging veel woorden waren er niet meer nodig en je begon hem te zoenen hij vond het geweldig en het werd een zoen om nooit te vergeten. Nu een paar dagen later bel je hem nog en schrijf je heel veel e-mails en briefen aan hem en hij schrijft altijd terug. deze ontmoeting zorgde voor meer dan verkering alleen. het was een van je mooiste moment op aarde.

vrienden voor het leven (133 x uitgekomen)

je zag hem staan en ging meteen op hem af je zag hem als een aardige jongen en knappen jongen. toen jij begon te praten keek hij naar je alsof je een echt belangrijk persoon was en dan voelde dat hij je heel erg respecteerde maar meer hoefde van jouw ook niet en hij luisterde naar ook al zei je de meest saaie dingen en toen hij praat wist je het meteen hij is echt een goede vriend voor jouw en dit was echt een moment waarop je wist dat je goed bent zo als je van binnen en van buiten bent en dagen na deze heb je nog steeds contact met hem en jullie praten tegen elkaar als beste vrienden en dat zijn jullie ook geworden door die ene ontmoeting.

verliefd maar te verlegen iets te doen (118 x uitgekomen)

je zag hem. hij zag er zou mooi uit met zijn bruine ogen en zijn zwarte haar maar je durfde niet naar hem toe je bleef maar een beetje hangen aan de bar ter wel je naar hem staarde. en een andere ook knappe jongen kwam naar je toe en vroeg je wat maar jij snauwde hem af om maar naar hem te kijken. gelukkig had je je mobiel bij je en maakte een foto van hem en toen je naar huis ging voelde je je echt niet blij en moest maar steeds aan hem denken en een paar dagen later kijk je nog steeds naar de foto van hem. je kunt hem maar niet uit je hoofd krijgen. het enige wat je aan de ontmoeting te danken had was de foto alleen een stomme foto meer niet. na die ontmoeting beloofde je je zelf dat je op jongens af zou gaan als je iemand leuk vind. een maand later was er ook iemand die heel erg mooi was er je begon met hem te praten en toen hij terug praten wis je het zeker met hem wil ik zoenen. ik denk dat hij hetzelfde dacht en een moment later zaten jullie te zoenen en daarna te tongzoenen alsof je leven er vanaf hield. toen je weg moest gaan wist jullie nummers en een foto en jullie hielden elke dag contact tot op de dag van vandaag en wat bleef het was de zelfde jongen waar je eerst alleen een foto van had. nou heb jij door die ontmoeting toch een geweldig vriendje.

Negeren (5 x uitgekomen)

je zag hem maar je vond hem helemaal niks. voor jouw zag hij er niet uit dus waar zou je dan aandacht aan hem schenken. je ging maar wat aan de bar zitten en dronk iets fris. er kwam een jongen op je af en toen je heb zag dacht je wat een lekker ding. en hij begon met je te praten en je praatte terug je kon er niks aan doen maar omdat hij er zo mooi uit zag vroeg je of hij wou zoenen wat je anders nooit vraag op een eerste ontmoeting maar hij wou wel en nadat jullie met elkaar zoenen ontstond er liefde en werd hij je vriendje. jullie bellen, mailen en praten elke dag met elkaar. deze ontmoeting zorgde voor zo iets geweldigst dat het haast niet te beschrijven is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • Kraaivacht

    Best friends forever! :D

    9 jaar geleden
  • Yestherday

    Verliefd maar te verlegen om iets te doen.
    Klopt..

    1 decennium geleden
  • TurboNerd

    Verlieft maar te verlegen om iets te doen....het is wel waar.....:$

    1 decennium geleden
  • LeafpoolX

    Vrienden maar te verlegen om iets te doen. Klopt helemaal :P

    1 decennium geleden
  • kylie2008

    Vrienden voor het leven.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?