Welke God ben jij?

Tja... De titel spreek wel voor zich denk ik x'D.

Neem alsjeblieft een kijkje bij mijn verhaal:
Last Christmas || Larry Stylinson.
Let's play a game || One Direction.

Neem mijn quiz maar niet al te serieus x'D..

Mogelijke uitkomsten

De eetgod. (13 x uitgekomen)

Je eet alles wat los en vast zit. Mensen moeten maar oppassen met jou voordat je ze misschien aan ziet voor voedsel en ze in jouw maag eindigen. Je kan maar aan een ding denken: VOEDSEL VOEDSEL VOEDSEEEEEEL!

De lees/schrijfgod. (27 x uitgekomen)

Je bemoeit je niet al te veel met de andere godjes. Je zit veel liever rustig aan de kant met een boek in je handen. Misschien vindt je daar nog wel een goede oplossing voor alle problemen.

Het domme godje. (18 x uitgekomen)

Als iemand iets tegen je zegt, moet je even na denken wat die persoon nou precies heeft gezegd. Voor de rest - al ben je niet heel erg pienter- ben je wel een heel erg aardig godje en een behulpzaam godje, maar wel olie dom. (Jij: En bedankt! Ik: En alsjeblieft!)

De speelse en kinderlijke god. (43 x uitgekomen)

Tja eigenlijk zegt het, het al. Je bent heel erg speels en houd er van om lol te maken, en zeg nou zelf... WIE NIET?! En ik ben het trouwens helemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal met je eens :). YOLO!

De normale god. (89 x uitgekomen)

Je bent zo normaal als maar zijn kan, je bent niet perfect en je bent niet slecht (Dat rijmde trouwens, maar oké) Maar iedereen is niet perfect of slecht... Op een paar criminelen na dan...

De bitchy god. (75 x uitgekomen)

Je hebt altijd wel commentaar klaar en weet ook altijd je wil door te dramen, wat op zich niet slecht is alleen soms kan het een beetje uit de hand lopen en gaan mensen je irritant vinden of onaardig, wat je soms ook kunt zijn. (Jij: Tssssss, Ik: Ik zei het toch!)

De One Direction god. (39 x uitgekomen)

Je bent non-stop met 1D bezig (Waar ik me dus totaal in kan vinden ^-^) En je bent een directioner for life! HELL YEAH ME TOO! HIGHFIVE! *Mept beeldscherm*

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • walkingfar

    blijbaar normaal maar dat ben ik dus gewoon not xD
    soms als ik enorm druk ben ren ik met n vriendin gwn over straat roepend ik hou van eenhoorns hahahaha jaja normaal? not!

    1 decennium geleden
  • xDeletedx

    1D god xD TRUE!!(nerd)(nerd)(nerd)

    1 decennium geleden
  • Larafin

    De lees/schrijf god.
    Ik vind school zelf leuk maar niet de school waar ik op zit één locatie is een gavangenis:(( en de ander is gewoon stom.
    En de lerares is nog stommer ze is de (duivel)

    1 decennium geleden
  • FallenA

    Da standbeel met een onderbroek op je hoofd en met een speelgoedautootjuuh c: oke echt siri nu waar kan je dat maken :o

    1 decennium geleden
  • Ilysae

    DE 1D GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?