Which character from the "Vampire Academy" books are you?

Welke Moroi, Dhampier, Alchemist of zelfs Strigoi ben jij?



Niet alle personen uit de boeken zullen in de quiz voorkomen.



!BEVAT SPOILERS UIT DE EERSTE VIER BOEKEN VAN VAMPIRE ACADEMY!

Mogelijke uitkomsten

Rosemarie "Rose" Hathaway (103 x uitgekomen)

Jij bent de vastberaden dhampier Rose Hathaway.
Rose is de hoofdpersoon in de "Vampire Academy" boeken en binnenkort ook de film.
Ze is schaduwgekust omdat haar beste vriendin, en koninklijke Moroi, Lissa Dragomir haar met spiritus uit het dodenrijk heeft gehaald. Daardoor hebben ze een verbondenheid.
Rose wordt opgeleid door haar mentor nadat ze samen met Lissa weer naar de St. Vladimir Academie zijn gehaald nadat ze waren weggelopen. Rose voelt zich naarmate de tijd verstrijkt steeds meer aangetrokken tot Dimitri, en hij voelt hetzelfde tegenover Rose. Alleen loopt het voor hem fataal af naar een Strigoi aanslag op de Academie.


Maybe wanna read my story?

"Healings for Love" • Adrian Ivashkov • Vampire Academy

Vasilisa "Lissa" Dragomir (129 x uitgekomen)


Jij bent de zachtaardige, zorgzame Moroi, Lissa Dragomir.
Ze is de beste vriendin van Rose en heeft een verbondenheid met haar doordat Lissa haar met haar spiritus uit het dodenrijk heeft gehaald.
Normaal gesproken specialiseert een Moroi zich in een van de 4 elementen; Aarde, vuur, water of lucht. Maar bij Lissa is dat anders. Iedereen dacht altijd dat Moroi zoals Lissa zich niet specialiseerde, gewoon niet. Maar het zat anders, Lissa beheerste het element spiritus. Een element wat tot kort nog niet bekend was.
Spiritus kan vele functies hebben. Spiritus gebruikers hebben super dwanggedachten. Lissa kan bijvoorbeeld mensen genezen. Een vriend van de twee, Adrian Ivashkov kan aura's zien en droomwandelen. Andere Moroi kunnen je geest binnendringen, en misschien kunnen ze nog wel meer.
Helaas heeft de spiritus voor Lissa, en voor de andere spiritus gebruikers, vervelende bijwerkingen. Ze kunnen er tot ergst aan toe krankzinnig van worden. Doordat Lissa een verbondenheid heeft met Rose, zuigt Rose gedeeltes van die krankzinnigheid op, soms onbewust.


Maybe wanna read my VA story
?

"Healings for Love" • Adrian Ivashkov • Vampire Academy

Dimitri Belikov (28 x uitgekomen)


Jij bent de voor niets bange, Dhampier/Strigoi Dimitri Belikov.
Hij is de mentor van Rose en heeft Rose en Lissa tevens ook gevonden toen ze weg waren gelopen. Nadat de 2 dus terug waren op St. Vladimir was Dimitri's taak om Rose ze trainen, wat anders verliep dan hij verwacht had. Dimitri voelde zich langzaam aan steeds meer aangetrokken door Rose maar wist dat hij dit niet kon maken. Hij liet hier niets van blijken en bleef zakelijk tegen Rose, maar soms werd zelfs hem dat teveel en kon hij niets anders.
Op begeven moment kon het hem niet veel meer uitmaken en liet hij Rose weten dat hij van haar hield, en zij hem ook.
Toen de grote Strigoi aanval op de academie plaatsvond was het zo dat er sommige Moroi en Dhampiers door de Strigoi mee waren genomen, de hoeders en sommige Moroi besloten om ze te gaan redden, waardoor verschillende hoeders omkwamen, waaronder ook Dimitri, alleen ging Dimitri niet echt dood, maar werd hij zelf een Strigoi.



Maybe wanna read my VA story
?

"Healings for Love" • Adrian Ivashkov • Vampire Academy

Adrian Ivashkov (28 x uitgekomen)


Jij bent de "womanizer", Moroi, Adrian Ivashkov.
Nadat Adrian de St. Vladimir leerlingen had ontmoet ging hij met ze mee terug naar de Academie om met Lissa spiritus te gaan beoefenen. Want inderdaad, Adrian is een van de weinige spiritus gebruikers. Hij kan droomwandelen, mensen in hun dromen opzoeken zonder dat zij er enige controle over hebben, en hij kan aura's lezen, wat hij Lissa ook heeft geleerd.
Sinds dat hij Rose had ontmoet heeft hij een oogje op haar, maar Rose ziet hem niet staan omdat ze hem maar een player vind die teveel drinkt en rookt. Hij drinkt en rookt om de gevolgen van spiritus te onderdrukken. Maar Adrian geeft het niet op.



Maybe wanna read my VA story
?

"Healings for Love" • Adrian Ivashkov • Vampire Academy

Ibrahim "Abe" Mazur (13 x uitgekomen)


Jij bent de zogenaamde ZmeyMoroi, Abe Mazur
Abe is de vader van Rose, waar Rose nog maar kort geleden achter was gekomen nadat hij haar in Rusland had achtervolgd en haar had gedwongen terug te keren naar St. Vladimir.
Abe is een Moroi afkomstig uit Turkije en heeft een grote invloed in de vampier wereld. Alchemisten, Moroi en Dhampiers kennen hem als Zmey, wat Russisch is voor slang, negatief bedoelt dan.
Abe mag dan wel een sluwe gast zijn, of zoals Rose hem noemt; Een oude man, hij geeft veel om zijn dochter, en zou dat ook blijven doen.




Maybe wanna read my VA story
?

"Healings for Love" • Adrian Ivashkov • Vampire Academy

Sydney Sage (81 x uitgekomen)


Jij bent de toch wel veroordelende, Alchemist, Sydney Sage.
Sydney komt Ros tegen in Rusland als ze Rose wil aanspreken op haar roekeloze gedrag, ze laat overal Strigoi lijken liggen, wat natuurlijk niet kan.
Sydney is een Alchemist, dat zijn mensen die van de vampier wereld afweten en een soort afspraak met ze hebben, ze helpen ze verborgen te houden voor de mensheid, door bijvoorbeeld de Strigoi lijken op te ruimen die dhampiers laten liggen. Nadat ze Rose aangesproken heeft begeleid ze haar verder met haar "opdracht".

In de spin-off serie, Bloodlines, is het perspectief vanuit Sydney en maakt ze nog verschillende dingen mee.



Maybe wanna read my VA story
?

"Healings for Love" • Adrian Ivashkov • Vampire Academy

Statistieken

Statistieken

Reageer (39)

  • Reveur

    I'm Lissa woop woop

    1 decennium geleden
  • 21051

    Rose, perfecte vergelijking.

    1 decennium geleden
  • Morgenster

    Lissa.
    De boeken zijn geweldig, maar altijd uitgeleend in mijn bieb. Moet nog steeds vsnaf boek 4 verder lezen en over de alchemisten lezen.

    1 decennium geleden
  • bostoriesx

    Lissa <3 yaaay I love her! :))

    1 decennium geleden
  • rockface

    Sydney Sage
    ik heb de boeken nooit gelezen maar ze lijken wel leuk .

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?