Welk vrouwelijk personage uit "The casual Vacancy" van J.K. Rowling?

Hier vind je uit op welk personage jij het meest lijkt uit het nieuwe boek van J.K. Rowling. Ik heb alleen voor de vrouwen gekozen, omdat er heel erg veel personages in het boek zitten en anders het allemaal niet meer in één quiz zou passen!

Mogelijke uitkomsten

Krystal Weedon (17 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Krystal!
Ze heeft een moeilijke jeugd gehad en heeft de zorg van haar drie-jarige broertje Robbie op zich. Haar moeder Terri is aan de drugs. Ze zijn een beetje een probleem gezin en hebben een maatschappelijk werkster die regelmatig langs komt.
Krystal is rebels en heeft een relatie met Fats, de zoon van de decaan van haar school. Je had een goede band met de overleden Barry Fairbrother, de man waar heel het boek eigenlijk om draait. Het loopt niet zo goed af met Krystal op het einde.
Ben je er benieuwd naar? Lees het boek! Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je het al hebt gelezen, laat me dan weten wat je ervan vond!

Gaia Bawden (24 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Gaia!
Je bent verhuisd vanuit Londen, omdat je moeder Kay verliefd is geworden op een man. Je vindt Pageford, het nieuwe dorp waarin je woont verschrikkelijk. Gaia kan het aardig vinden met Sukhvinder en je bent verliefd op Marco, een vriend van je uit Londen. Alleen weet je niet dat Andrew Price een oogje op je heeft. Je bent een 16 jarige scholier en werkt voor Howard Mollison, in zijn eigen delicatesse zaak.

Sukhvinder Jawanda (22 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Sukhvinder!
Sukhvinder is een beetje een buitenbeentje. Haar familie is Hindoeïstisch. Ze schaamt zich ervoor dat ze wat aan de mollige kant bent en een beetje beharing heeft. Ze wordt erg gepest door Fats, het zoontje van de decaan. Daar voelt ze zich erg naar over. Gaia is een goede vriendin van haar en steunt Sukhvinder ook. Samen krijgen ze een baantje bij Howard Mollison in zijn delicatesse zaak. Gaia ziet dat Sukhvinder littekens heeft van het snijden...
Uiteindelijk blijkt Sukhvinder een held als ze het leven van Robbie probeert te redden.
Om meer te weten moet je het boek lezen! Als je dat al gedaan hebt, laat me weten wat je ervan vond!

Shirley Mollison (6 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Shirley!
Je bent een wat oudere dame en de vrouw van Howard Mollison en ze hebben samen een zoon, Miles, die zich wil aanstellen als nieuw gemeenteraadslid, na de dood van Barry Fairbrother. Ze werkt als vrijwilliger in een ziekenhuis en is beste vriendinnen met Ruth Price, die daar ook als verpleegster werkt. Ze heeft een hekel aan haar schoondochter Samantha, maar is dol op haar kleinkinderen Lexie en Libby. Ze beheert de website van Pageford en is er trots op dat ze als oude dame nog best veel verstand heeft van technologie.
Als je meer wilt weten, moet je zeker het boek lezen! Als je dat gedaan hebt, laat me dan weten wat je ervan vond!

Samantha Mollison (6 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Samantha!
Je bent de vrouw van Miles en hebt twee dochters, Libby en Lexie, die beide op kostschool zitten en alleen in het weekend thuis komen. Je bent veel bezig met je uiterlijk en hebt al meerdere malen een borstvergroting gehad. Je hebt je eigen lingeriezaak buiten Pageford en hebt een hekel aan je schoonmoeder Samantha. Als Libby fan wordt van een boyband, ga je fantaseren over een van de jongens, omdat je niet meer zo gelukkig bent met Miles als vroeger. Hij is alleen maar bezig met zijn werk.
Wil je meer weten over Samantha? Lees het boek! Als je dat al gedaan hebt, laat me weten wat je ervan vond!

Ruth Price (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Ruth!
Ze is de moeder van Andrew en Paul en ze is getrouwd met Simon. Zij en Simon hebben niet zo'n goede relatie. Simon speelt de baas over haar, en zijn zonen. Ze hebben ook veel ruzie met elkaarRuth laat haar man over zich heen lopen. Ze werkt als verpleegster in het ziekenhuis en is vriendinnen met Shirley Mollison.
Wil je meer weten over Ruth? Lees dan het boek! Als je het al gelezen hebt, laat me weten wat je ervan vond!

Tessa Wall (7 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Tessa!
Je bent de moeder van Fats (zijn echte naar is Stuar) en je bent getrouwd met Colin Wall. Je bent decaan op een school en beste vriendinnen met Parminder Jawanda, maar ook met Mary Fairbrother, de vrouw van de overleden Barry. Je probeert een goede moeder en een goede decaan te zijn. Je helpt Krystal Weedon onder andere met haar problemen. Ook lijd je aan suikerziekte, waardoor je regelmatig een insuline spuit moet nemen. Je bent een goede vrouw.
Wil je meer weten over Tessa? Lees het boek! Als je het al hebt gelezen, laat me weten wat je ervan vond!

Kay Bawden (10 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Kay!
Ze is de moeder van Gaia en samen met haar verhuisd naar Pageford, omdat ze verliefd werd op een man, Gavin, een van de vrienden van Barry Fairbrother. Kay is maatschappelijkwerkster en werkt onder andere bij de familie Weedon. Ze heeft wat problemen met Gaia, omdat zij het haar moeder kwalijk neemt dat ze verhuisd zijn en dat ze Gaia weg heeft getrokken bij al haar vrienden. Ook de relatie tussen haar en Gavin loopt niet helemaal zoals gedacht. Ze vindt het moeilijk zich thuis te voelen in Pageford, omdat ze eigenlijk een buitenstaander is. Ze heeft een hekel aan types zoals Samantha Mollison.
Meer weten over Kay? Lees het boek! Al gelezen? Laat me weten wat je ervan vond!

Parminder Jawanda (3 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Parminder!
Ze is huisarts van beroep en is van buitenlandse afkomst. Ze wordt door veel mensen Ben-een-zeur genoemd, omdat ze volgens mensen te veel klaagt en van buitenaf is. Ze is vrienden met Tessa Wall en heeft 3 kinderen, waaronder haar dochter Sukhvinder. Ook is ze lid van de gemeenteraad en is er kapot van als ze hoort dat Barry overleden is. Ze krijgt steeds meer ruzie in de raad en wil opstappen. Als er nieuwe raadsleden worden gezocht, voor de plaats van Barry, stemt zij op Colin Wall, de man van Tessa.
Meer weten over Parminder? Dan raad ik je aan het boek te lezen! Al gelezen? Laat me weten wat je ervan vond!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Gwenbvsrga

    IK HEB DUS
    GEEN FLAUW IDEE OVER WIE HET GAAT
    EN ER KWAM UIT DAT IK SUKVINDER (OFSO) WAS
    MAAR IK BEN GAIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D.G
    (kudo lol)

    9 jaar geleden
  • Meliuscule

    Gaia , (:

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    Gaia (:
    Het 16 jarige scholier gedeelte klopt in elk geval (:
    Ik heb het boek niet gelezen, dus verder weet ik niet echt of het klot. Misschien ga ik dat ooit nog een keer doen, maar in elk geval leuke quiz!

    1 decennium geleden
  • Castile

    Sukhvinder Jawanda
    Ik had wel van het boek gehoord maar, nog, niet gelezen. Maar nu ik iets over de karakters weet ga ik het zeker weten lezen! Lijkt me echt een leuk boek!
    KUDO.

    1 decennium geleden
  • fungi

    Wat een geniaal idee =)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?