Harry Potter: op welke afdeling hoor jij thuis?

Heb jij altijd al willen weten op welke afdeling je thuis hoort?
Misschien hoor je wel thuis bij Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of bij Zwadderich!
Doe de quiz en je weet het!

Mogelijke uitkomsten

Ravenklauw (18 x uitgekomen)

Jij hoort thuis bij Ravenklauw. Net zoals Cho Chang en Loena Leeflang. Ravenklauw staat bekent om zijn wijsheid. De kleuren van de afdeling van deze afdeling zijn blauw en brons. Het wapen van Ravenklauw is een bronzen adelaar op een blauwe achtergrond. Het afdelingshoofd van Ravenklauw is professor Filius Banning en het afdelingshoofd is de grijze dame. De leerlingenkamer is in de westertoren. Daar hoor jij thuis, bij Ravenklauw.

Griffoendor (21 x uitgekomen)

Jij hoort thuis bij Griffoendor! Net zoals Harry, Hermelien en Ron. Griffoendor staat bekent om zijn lef, durf, ridderlijkheid en moed. de afdeligskleuren zijn rood en goud en het wapen is een gouden leeuw op een rode achtergrond. het afdelingsspook is Haast onthoofde Henk en het afdelingshoofd professor Minerva Anderling. de leerlingenkamer bevindt zich op de zevende verdieping achter een portret. Hier hoor jij thuis, bij Griffoendor!

Zwadderich (27 x uitgekomen)

Jij hoort thuis bij Zwadderich! Net zoals Draco Malfidus, Vincent Korzel en Karel Kwast. Zwadderich staat bekent om zijn sluwheid en trots. De afdelingskleuren zijn groen en zilver en het wapen is en zilveren slang op een groene achtergrond. Het afdelingsspook is de bloederige baron en het afdelingshoofd is professor Severus Sneep. De leerlingenkamer bevindt zich in de kerkers achter een geheime muur. Hier hoor jij thuis, bij Zwadderich!

Huffelpuf (5 x uitgekomen)

Jij hoort thuis bij Huffelpuf! Net zoals Carlo Kannewasser. Huffelpuf staat bekent om zijn harde werkers en trouw. de afdelingskleuren zin geel en zwart en het wapen is een zwarte das op een gele achtergrond. Het afdelingsspook is de Dikke Monnik en het afdelingshoofd is professor Pomona Stronk. De leerlingenkamer bevindt zich vlakbij de keukens achter een portret. Hier hoor jij thuis, bij Huffelpuf.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Dubaifreak

    Zwadderich! Zoals Grotendeels!

    2 jaar geleden
  • PotterHead4ever

    Zwadderich! Wohoooooooooooo!

    9 jaar geleden
  • PINGUIN24

    Ravenklauw

    1 decennium geleden
  • RedMoon

    Griffoendor!

    1 decennium geleden
  • Hills

    Griffoendor ;))(Y) zoals gewoonlijk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?