Jouw date met 1D!

Met wie ga jij uit van de boys van One Direction?
En op wat voor een date gaan jullie?
Vind het hier uit!




En neem als je tijd hebt ook even een kijkje bij m'n nieuwe story:
If music be the love of food, play on. ~ Harry Styles
Alvast bedankt!

xgoodgirl

Mogelijke uitkomsten

Met Niall naar de kermis (14 x uitgekomen)

Zenuwachtig strijk je je kleren glad en kijkt uit het raam. Voor de zoveelste keer loop je naar de spiegel om te checken of je haar nog goed zit. Op dat moment gaat de bel. Je vliegt naar de deur, maar houdt jezelf nog in bedwang voor Niall je ziet. Kalmpjes open je de deur en glimlacht bij het gezicht van Niall, die nerveus met zi'n vingers zit te spelen.
"Hoi!" begroet je hem vrolijk en Nialls gezicht schiet omhoog. Zijn wangen worden licht roze als hij ziet hoe je eruit ziet. Je mag ook best wel trots op jezelf zijn. Je hebt een licht blauw jurkje aan, dat je deed denken aan de kleur van Nialls ogen (niet dat je dat ooit in het openbaar zou toegeven), je haar zit opgestoken en je hebt lage, witte All Stars aan,
"Zullen we gaan?" vraagt Niall en hij steekt z'n hand uit, die je maar al te graag aanpakt.

Na een korte autorit stapt Niall uit de auto en opent ook jouw deur. Hij pakt weer je hand en leidt je naar een grote kermis. Je ogen worden groot als je alle attracties ziet en er verschijnt een glimlach op je gezicht.
"Houd je wel van kermissen?" vraagt Niall onzeker.
"Ja!" zeg je blij en drukt een kus op z'n wang. Je huppelt naar de eerste de beste attractie die je ziet en laat Niall even verrast achter.

Jullie hebben samen een heel gezellige middag. Niall wint een grote beer voor je bij een schiet spelletje en jullie hebben bijna alle attracties uitgeprobeerd. Net als Niall en jij aan een suikerspin zijn begonnen kom je tot de ontdekking dat je nog niet in het reuzenrad bent geweest. Je kijkt Niall smekend aan en even later zitten jullie gezellig naast elkaar in een gondel.
"Ik heb een hele leuke dag gehad, Niall." zeg je als jullie bijna bovenaan zijn.
"Ik ook." antwoordt Niall. "Zou je het erg vinden om vaker met me uit te gaan?" vraagt hij dan onzeker, maar jij knikt meteen en drukt uit pure spontaniteit je lippen op die van hem.
"Ik zou het helemaal niet erg vinden."

Met Zayn naar de bioscoop (12 x uitgekomen)

"Ben je al klaar? Zayn kan elk moment hier zijn!" roept je moeder van onder aan de trap. Je werpt nog even een laatste blik op de spiegel en keurt je kleding dan goed. Je hebt een bleek roze zomerjurkje aangedaan, je haar hangt in een losse vlecht over je schouder en je hebt luchtige sleekhakken aangetrokken.
"Oh, hoi Zayn! Kom binnen!" hoor je je moeder dan en meteen ren je naar beneden.
"Hi, Zayn." zeg je verlegen. Zayn draait zich om en glimlacht naar je.
"Hey, ik heb dit voor je meegenomen." zegt hij en haalt een bos rode rozen achter z'n rug vandaan. Je slaat meteen je handen voor je mond als je je wangen rood voelt worden en pakt ze van hem aan.
"Awh. Dank je, Zayn!" zeg je en stopt de rozen in een vaas, die je moeder al klaar heeft gezet.
"Dus, zullen we gaan?" vraagt Zayn en jij haakt je arm door die van hem.
"Natuurlijk!" zeg je opgewekt.

Gelukkig is het niet ver lopen naar de bioscoop, want je sleehakken beginnen na een poosje lopen aardig zeer te doen. Zayn heeft de kaartjes al gekocht en hoeft alleen nog maar wat popcorn en cola te kopen. De bioscoopzaal is bijna leeg en jullie gaan samen ergens in een hoekje zitten. Zayn heeft kaarjes gekocht voor een romantische komedie, maar jij hebt het te druk met popcorn eten en naar Zayns gezicht staren, dat je eigenlijk niet weet waar de film over gaat. Dus als je Zayn ziet lachen, lach je mee, maar helaas ben je niet zo goed in acteren. Zayn draait zich naar je toe en kijkt je geamuseerd aan.
"Leuke film" vraagt hij en jij slikt hoorbaar.
"Ja, heel leuk." antwoord je met moeite en Zayn lacht hardop. "Ik werd afgeleid!" verdedig je jezelf en Zayn stopt met lachen.
"Door wat dan?" vraagt hij en je voelt kleine zweetdruppeltjes langzaam over je voorhoofd lopen.
"Door jou." fluister je en hoort Zayn grinniken. Voor je het weet ben je verstrengeld in een zoen met een van de knapste jongens van deze wereld.
"Dan zit er niet anders op dan dit nog een keer te doen." knipoogt hij.

Met Louis picknicken (18 x uitgekomen)

"Zo. Klaar!" zegt je beste vriendin en je bekijkt jezelf in de spiegel. Je glimlacht en raakt je haar voorzichtig aan. Je vriendin heeft er hele mooie krullen in gemaakt en je make-up gedaan. Voor de rest heb je een makkelijke skinny, een rood topje en zwarte Vans aan, omdat Louis zei dat je je niet al te netjes moest kleden. Je vriendin klapt in haar handen als ze de bel hoort en stuurt je naar beneden. Je opent de deur en ziet Louis staan. Hij glijdt met z'n ogen over je lichaam en knikt goedkeurend.
"Heb je je fiets?" vraagt Louis en jij kijkt hem even vragend aan. "Je weet wel.. dat ding met de trappers en die wielen." Jij rolt met je ogen en zegt dat je zo zou komen. Je pakt je fiets en even later fiets je naast Louis op een eenzame weg.
"Zijn we er al bijna?" klaag je als jullie al een poosje onderweg zijn. Louis grinnikt en wijst naar een hek.
"Daar moeten we naartoe." Jullie installeren jullie fietsen tegen het hek en hij leidt je door een smal paadje.

Nadat jullie je door een paar takken geworsteld hebben, zijn jullie aangekomen bij een open weiland. Je mond valt open als je het ziet. De ondergaande zon geeft een goude gloed over het groene gras en in het midden van het weiland ligt een rood kleed met een picknickmand.
"Oh Louis, dit is prachtig!' stamel je, nog steeds verbluft door het uitzicht. Louis glimlacht alleen maar en pakt je hand.

Jullie eten lauwe pizza's en aardbeien met slagroom, die jullie elkaar voeren.
"Louis," begin je. "dit is werkelijk een van de leukste avonden die ik ooit heb gehad!" De sterren schijnen ondertussen volop en er schiet een vallende ster voorbij.
"Doe een wens!" zegt Louis en jullie sluiten jullie ogen. "Wat heb je gewenst?" vraagt Louis dan.
"Dat mag je niet zeggen!" roep je verschrikt. "Anders komt hij niet uit!"
"Nou, ik heb gewenst dat ik nog een keer met jou op een date mag. Komt die dan ook niet uit?" vraagt Louis. Je rolt je om, zodat je op je elleboog over Louis hangt.
"Die komt wel uit." zeg je zachtjes en drukt een kusje op z'n lippen.

Met Harry naar een restaurant (11 x uitgekomen)

Je haalt nog snel de stijltang door je haren en loopt dan naar beneden.
"Je ziet er mooi uit, meisje." zegt je moeder en je glimlacht als antwoord. Je hebt een strak, zwart jurkje aan en rode pumps. Harry heeft verteld dat jullie naar een restaurant gingen, dus je wilde er chic uitzien. Op dat moment hoor je iemand kloppen. Je doet de deur open en daar staat Harry.
"Ja, ik moest kloppen, want de bel doet het niet." zegt hij terwijl hij van je van top tot teen bekijkt. Hij krijgt een grijns op z'n gezicht en hij legt een hand om je zij.
"Doe wel voorzichtig, hè?" roept je moeder.
"Geen zorgen, mevrouw. Ze is in veilige handen." antwoordt Harry voor je en glimlacht naar je.

Na wat in de auto gereden te hebben, komen jullie aan bij een vijf sterren restaurant. Harry geeft aan dat hij op de naam 'Styles' gereserveerd heeft en jullie worden naar een tafeltje achterin gewezen. Jullie bestellen allebei iets van de menukaart en het valt je op dat Harry de hele tijd naar je zit te staren.
"Wat?" vraag je onzeker en strijkt een plukje haar uit je gezicht.
"Niks." zegt Harry. "Het is alleen.. je ziet er heel mooi uit vanavond." Je voelt je gezicht rood kleuren, dus je neemt snel een slokje water in de hoop dat Harry het niet zal zien. Maar aan de grijns op z'n gezicht te zien heeft hij dat al.
"Dank je." zeg je zachtjes. Harry legt zijn hand over die van jou en speelt met een ring om je vinger. Hij staart je nog even aan, met zijn groene ogen, en leunt dan over de tafel. Jij leunt ook voorover en jullie lippen ontmoeten elkaar.

Jullie worden helaas onderbroken door de ober die het eten naar jullie tafel brengt.

Kunstschaatsen met Liam (4 x uitgekomen)

Je slaat je sjaal goed om je heen en pakt Liams hand vast.
"Waarom moest ik me zo warm kleden?" vraag je, doelend op de drie lagen die je aan hebt. Liam trekt alleen een geheimzinnig gezicht en zegt dat je je ogen moet sluiten. Even kijk je hem wantrouwend aan, maar sluit dan toch je ogen.
"Goedzo." mompelt Liam en hij duwt je langzaam vooruit, zodat je nergens over struikelt.

Na nog een stukje gelopen te hebben, met gesloten, stopt Liam en je hoort hem een of andere deur openen. Hij pakt je hand en voelt hem je voorzichtig meetrekken.
"Oké, open je ogen maar." hoor je Liam zeggen en langzaam open je je ogen. Dan valt het je op dat jullie helemaal alleen zijn. In een schaatsbaan. Liam houdt twee paar schaatsen vast en kijkt je vragend aan.
"Vind je het wat?" vraagt hij en je knikt alleen maar. pakt een paar schaatsen uit zijn handen en trekt ze aan.

Niet veel later sta je te wiebelen op het ijs en houdt Liam je vast.
"Volgens mij ben ik hier niet zo goed in." zeg je met een blos op je gezicht, maar Liam wuift het weg.
"Ik help je wel." stelt hij je gerust. Hij duwt je een stukje vooruit en laat je los, maar jij faalt in je evenwicht bewaren en belandt volop Liam. Als je je ogen opent, zie je dat jullie lippen op elkaar gedrukt zijn en snel duw je jezelf van Liam af. Hij lacht alleen maar, drukt nog een kort kusje op je lippen en schaatst dan weg.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ILOVENIAM11

    OH MY GOD WAT ROMANTISCH PLZZZ VERVOLG!(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?