Avatar

Avatar de serie. Hou jij ook van de oude en de nieuwe Avatar. En wil je weten wie je bent van de Avatar (oud+nieuw)

Mogelijke uitkomsten

Avatar Aang (3 x uitgekomen)

Jij bent de Avatar Aang want je was niet goed in water, aarde en vuur sturen maar later wel. Dan kan je alle vier elementen beheersten. Je bent wijs, maar omdat je nog maar 112 jaar oud bent je soms nog erg kinderachtig.

katara (26 x uitgekomen)

Jij bent Katara, een 14 jarige watermeester. Ze woont met haar broer Sokka op de zuidpool en gaat samen met Aang en Sokka op reis om de vuurnatie tegen te houden. Je bent koppig en soms erg emo, net zoals Katara

sokka (1 x uitgekomen)

Je bent Sokka. Dus je bent koppig en super sarcastische. Je wilt niets met water, aarde, vuur of luchtsturen te maken hebben en vertrouw alleen je boomerang en sabel. Je bent de grote broer van Katara en je wil haar voor alles beschermen.

Toph (9 x uitgekomen)

Jij bent Toph. Toph is blinde aardmeester. Ze kan zien door de vibraties(rillingen) in de aarde en reist met Aang en zijn vrienden(Katara&Sokka). Je bent koppig en sarcastisch, net als Toph.

zuko (0 x uitgekomen)

Jij bent prins Zuko. Hij is een krachtige vuurnatie prins, maar is helaas verbannen. Hij is sterk en zeker van zich zelf. Je kunt hem daarom moeilijk van een iedee af krijgen en dat heeft soms nare concentratie. En nu is hij bevriend met Aang en zijn vrienden(Katara,Sokka en Toph).

Avatar Korra (28 x uitgekomen)

Je bent avatar korra. Ik lijk niets op de vorige Avatar Aang. Ik ben fel, ambitieus en talentvol.

Mako (0 x uitgekomen)

Jij bent Mako. Een.Een Vuurmeester met een serieuze kant... En jou broer is Bolin. Je bent eerst verlieft op Asami en later werd hij verlieft op korra en zij ook op hem.

Bolin (1 x uitgekomen)

Jij bent Bolin. Hoe intens het ook wordt in Republikazia (en het wordt weleens intens), ik ben altijd in voor een geintje. En mij broer is Mako

Tenzin (0 x uitgekomen)

Jij bent Tenzin. Hij is de beste en de enige luchtmeester van de stad Republika. Hij is de zoon van Aang en zijn moeder is Katara

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Duendes

    Korra yaayy :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?