Welke ponyras past het beste bij jou ?

Rij je paard of zou je graag een eigen pony willen hebben, dan moet je deze quiz zeker eens proberen.

Mogelijke uitkomsten

Fjord (688 x uitgekomen)

Bij jou past deze sterke stoere pony, namelijk het fjordenpaard. Hij kan van alles een beetje: Hij kan de kar trekken, een beetje recreatie dressuur en ook wel een beetje springen. Hij is ook geweldig in het bos. Kortom hij is een fantastische recreaties pony voor zowel groot als klein.

IJslander (1727 x uitgekomen)

Bij jou past deze superpony met een mooie dikke vacht. Hij staat bekent om zijn mooie speciale gangen en zijn mooie uitstraling. Hij is lief en hij kan zowel kinderen als volwassenen dragen.

Fallabella (140 x uitgekomen)

De pony die bij jou past ziet er superschattig uit want hij is namelijk de fallabella. Deze pony ziet eruit als een paard, maar hij is toch een superklein. Hij is superschattig maar niet geschikt om op te rijden.

Mérens (13 x uitgekomen)

Bij jou past deze mooie zwarte pony, hij is halfwild en leeft vooral in de bergen. Hij helpt de boeren in de bergen met de landbouw. Hij is een stoere, sterke pony.

Haflinger (1854 x uitgekomen)

Bij jou past deze blonde pony, namelijk de haflinger. hij is een prachtige pony met een elegante uitstraling. Hij is lief en zeer gehoorzaam, maar hij kan toch wel ontdeugend zijn. Hij is goed in dressuur en springen en houdt van lange bosritten. Ook voor de kar lopen vind hij fijn.

POA (pony of the america’s) (61 x uitgekomen)

Bij jou past deze minder bekende pony voor kinderen en volwassenen. Hij komt voor in appaloosakleuren. Hij is temperamentvol, leergierig, onvermoeibaar en robuust. Hij is geschikt als rijpony en zeer gewild als showpony.

Shetlander (191 x uitgekomen)

Bij jou past deze lieve, kleine, schattige shet. Iedereen vind hem schattig en houdt meteen van hem. Hij heeft een geweldig karakter alhoewel hij toch wel ontdeugend kan zijn. Hij is er in alle kleuren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (58)

  • Xenia

    IJslander

    9 jaar geleden
  • zwoel

    fjord

    1 decennium geleden
  • zwoel

    fjord

    1 decennium geleden
  • Jikkelover

    Ijslander

    1 decennium geleden
  • Niall4Ever

    Haflinger (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?