Welk huisdier past het beste bij jou ?

Als je een huisdier wilt en je weet niet goed welk, dan moet je deze quiz maar eens doen ...

Mogelijke uitkomsten

Hond (43 x uitgekomen)

Bij jou past het beste een hond. Hij is lief en betrouwbaar, maar je moet er wel veel aandacht aan besteden. En dat vind jij helemaal niet zo erg. Jij bent een echte hondenvriend !

Kat (0 x uitgekomen)

Bij jou past het beste een kat. Een kat is aanhankelijk en trouw maar hij moet af en toe zijn eigen weg in kunnen gaan. Hij heeft niet zo heel veel aandacht nodig. Jij bent een kattenmens !

Paard (47 x uitgekomen)

Bij jou past het beste een paard. Je wilt graag heel veel aandacht in je huisdier steken en je wilt er bijna al je vrije tijd in steken. Je bent een echte dierenvriend, en daar wil je dan ook je hobby van maken : met dieren bezig zijn. Jij bent een paardenvriend !

Goudvis (2 x uitgekomen)

Bij jou past het beste een goudvis. Jij wilt graag een huisdier, maar je wilt er niet al te veel tijd in steken. Een vis is leuk om naar te kijken en dat vind je genoeg. Het enige wat jij moet doen is af en toe wat eten geven en het water af en toe verversen. Jij hoort bij visjes !

Konijn (5 x uitgekomen)

Bij jou past het beste een konijn. Je valt op kleine schattige pluizenbolletjes die je zo veel mogelijk op je schoot wilt hebben. 1 keer per week de kooi zuiver maken en je bent klaar. Een worteltje en wat sla en je bent gelijk een hele konijnenvriend !

Rat (12 x uitgekomen)

Bij jou past het beste een rat . Jij houd van intelligente beestjes die je lekker kan knuffelen. Maar je moet ook weer niet de hele dag aandacht aan hun besteden en dat vind jij leuk. Dit maakt van jou een perfecte rattenvriend

Slang (5 x uitgekomen)

Bij jou past het beste een slang. Jij houd van speciale diersoorten en jij bent bang van niets. Jij durft kleine muisjes in het bekje van je slang te duwen en lekker de hele avond met een slang rond je nek te zitten. Jij bent een stoere slangenvriend !

Kanarie (0 x uitgekomen)

Bij jou past het beste een kanarie. Jij hoeft er niet veel aan te doen en je hebt prachtig gefluit doorheen het hele huis. Jij bent een kanarievriend.

Papegaai (4 x uitgekomen)

Bij jou past het beste een papegaai. Jij houd van speciale tropische dieren. Jij houd van hun speciale kleuren en hun gedrag. Daarom ben jij dan ook een papegaaienvriend !

Hamster (6 x uitgekomen)

Bij jou past het beste een hamster. Jij houd van kleine huisdiertjes die schattig bij je blijven zitten. Je moet niet zo veel tijd vrijmaken voor deze diertjes en ze nemen niet zo veel plaats in en daarom neem je een klein hamstertje zodat je toch een echt huisdier in huis kunt nemen. Jij bent een echte hamstervriend

Dwergpapegaai (0 x uitgekomen)

Bij jou past deze dwergpapegaai. Het is een lief beestje dat veel aandacht nodig heeft. Hij is een speciale diersoort en goed tam te maken, maar je moet er wel genoeg tijd in steken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Lovestrawberry

    hond? ik heb een dwegpapegaai en ga niet een hond nemen mijn dwegpapegaai is leuker!

    7 jaar geleden
  • klavo6

    Horsie!!

    CkloPpt hElemAal!!

    Groetjes :P

    1 decennium geleden
  • Bebel

    Da hondje is keilief!! Ik heb zelf ook eentje =D

    1 decennium geleden
  • SummerLover

    hondje jippie

    1 decennium geleden
  • brien

    ik zal voor jou een dwergpapegaai erbij zetten
    mijn zusj heeft ook n agapornis (roseicollis of zoiets) die is wel schattig maar soms vervelend als die niet van je af wilt gaan :P

    als iemand anders nog suggesties heeft dan zeg maar ...

    groetjesssssssss

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?