Welke anime serie past bij mij?

Anime series zijn heel erg leuk om te kijken maar welke moet je kiezen? Na deze quiz weet je het! Deze quiz is wel een beetje voor meisjes..:D
en al deze anime series kun je vinden op youtube!!!

(sorry als mijn spelling niet zo goed is :D)

Mogelijke uitkomsten

Elfenlied (131 x uitgekomen)

Een 18-jarige diclonius genaamd Lucy ziet kans om uit een strengbewaakte instelling te ontsnappen en maakt daarbij een groot aantal slachtoffers. Tijdens haar vlucht raakt ze echter gewond door een kaliber .50 patroon van een sluipschutter en valt in zee. De volgende dag treffen twee studenten haar op het strand aan en merken dat Lucy de geestelijke vermogens van een 5-jarige heeft en dat ze niets anders kan zeggen dan "Nyiu". Als gevolg noemen de studenten haar Nyuu en nemen haar mee naar huis. De serie concentreert zich daarna op de verhouding tussen de diclonius en de studenten, waarbij het verleden een belangrijke rol blijkt te spelen naarmate de serie vordert. Ondertussen wordt er jacht gemaakt op Lucy om de mensheid te beschermen tegen het onheil dat de diclonii kunnen brengen

In deze serie zit veel horror en bloed! opgepast dus, beter niet kijken in de avond :D je moet deze serie echt kijken als je van schattige duivelse meisjes houdt!
de ogen zijn best wel groot maar ze zijn nog wel oke
de serie duurt niet zo heel erg lang (13 episodes van 25 minuten)
Veel kijkplezier!

Chobits (206 x uitgekomen)

Het verhaal draait om het leven van Hideki Motosuwa, een student die probeert via een toelatingsexamen op de universiteit te komen. Ter voorbereiding hierop studeert hij aan de Seki prep school in Tokio. Hideki groeide op op het platteland, waar hij een eerlijke tiener was met weinig ervaring met vrouwen en relaties. Behalve dat hij droomt van een vriendin, droomt hij ook van een Persocon. Een Persocon is een robot die gebruikt wordt als computer. In de stad zijn persocons heel normaal en erg behulpzaam voor de eigenaar ervan. Het nadeel is dat persocons erg duur zijn, en Hideki heeft niet veel geld.

Op een avond loopt Hideki door een steeg en vindt daar bij het vuilnis een Persocon in de vorm van een naakt, mooi jong meisje met lang blond haar gewikkeld in witte lappen stof. Na wat aarzelen neemt hij haar mee. Hoewel hij wat moeite had om de Persocon aan te zetten, lukt het toch. Ze adoreert Hideki en op alle vragen die hij stelt zegt ze "Chii". Hierdoor noemt Hideki haar ook Chii.

dit is echt een superleuke serie over de toekomst! de personages zijn heel mooi gemaakt en chii is super schattig!
deze serie duurt ongeveer 12 uur en de ogen zijn perfect! (ja ja ik vond deze serie heel erg leuk)
soms is deze serie een beetje 'fout' maar soms is dat gewoon grappig, stoor je daar maar niet aan!

Nichijou (19 x uitgekomen)

een heel grappige serie voor als je je verveelt
alles is een beetje in chibi stijl maar dit past er helemaal bij! Er zit heel veel humor in dus het is heel erg leuk! er zit niet heel erg een verhaallijn in maar dat is eigenlijk niet zo'n probleem :) In deze serie gaat het eigenlijk over het leven van een meisje maar voor de rest is het gewoon grappig

dit zijn maar 9 episodes van 25 minuten dus niet zo heel erg lang

Fushigi Yuuki (307 x uitgekomen)

Het gaat over een Meisje die heet Yuki Miaka. Ze is een gewone Middelbare school meid en op een dag ging ze met haar beste vrienden Hongo Yui naar een bibliotheek. Miaka ging op haar wachten tot ze een Feniks heb gezien. Die lijden haar naar een verbode plaats waar een boek op de grond lag. 'The Universe of the Four Gods'. Yui en Miaka open het boek en zag dat het over China gaat over de 4 goden in het land en een van de 4 goden is Suzaku (Feniks).
Opeens gingen ze in het boek en kwamen in een plaats beland. Ze werden dan aangevallen door vreemde mensen maar ze waren gered door een mysterious man, hij is een krijger van Suzaku, Tamahome. Plotseling werd yui door een rood licht weg geflits weer terug in zijn eigen wereld. Maar Miaka is daar nog in het boek.


een hele leuke serie die zich voor het grootste deel in het oude china afspeelt
in deze serie zit een goede verhaallijn met soms wat romantiek :)
deze serie duurt wel lang (iets van 58 episodes) maar dat is het kijken waard!
de ogen sluiten mooi aan vind ik!

motto to love ru (31 x uitgekomen)

heel leuke (maar meestal best fout :P) serie! Het gaat over schoolmeisjes en ze doen allemaal dingen (naar het strand bijvoorbeeld) maar sommige komen van een andere planeet en daardoor hebben een soort van toverkrachten! Er zit natuurlijk ook een jongen in het verhaal waar bijna iedereen verliefd op is zonder dat hij het weet want hij denkt dat hij een enorme kluns is.
heel leuke en grappige serie!

duurt ook niet zo heel lang.

de ogen zijn super leuk!

Sailor Moon (7 x uitgekomen)

De protagonist van het verhaal is Usagi Tsukino (Serena in de Engelse nasynchronisatie en Bunny in de meeste europese nasynchronisaties), een meisje dat in Azabu Juuban (een wijk in Tokio) woont en op een dag de pratende poes genaamd Luna ontmoet. Luna vertelt haar dat ze de Sailorstrijdster van de maan is en het kwaad moet bestrijden. Usagi krijgt daarvoor van Luna een broche waarmee ze in Sailor Moon kan veranderen. Ze vecht als Sailor Moon tegen verschillende vijanden. Naarmate de serie vordert, leert ze meer over haar verleden en haar krachten. Tevens ontdekt ze de andere Sailorstrijdsters: Sailor Mercurius (Mercury), Sailor Mars, Sailor Jupiter en Sailor Venus.

De plot beslaat vijf grote verhaallijnen. In elke verhaallijn staat een andere tegenstander centraal.


Dit is een heel lange serie! in ieder geval iets van 160 episodes!!!
maar heel erg leuk om te kijken in de vakantie of als je niets te doen hebt. De serie is niet heel spannend maar wel met veel avontuur en fantasie erin!
de ogen zijn een beetje groot en 'kijken' niet echt maar voor de rest is het een leuke grappige serie!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Duendes

    Fushigi Yuuki
    Klinkt leuk!

    7 jaar geleden
  • LoveIron

    Nichijou xD Was ik al aan het kijkeee ja!!
    Leuke quizz x

    9 jaar geleden
  • xniallerx1D

    chobits xx

    1 decennium geleden
  • DeidarasGirl

    hiervan heb ik er nog geen gezien, behalve een beetje sailor moon toen ik klein was xD

    Fushigi Yuuki klinkt inderdaad wel goed ^^
    En goed trouwens dat je eens niet de superbekende kiest zoals naruto en bleach (die heeft iedereen toch al gezien xD)

    1 decennium geleden
  • JustNo

    Chobits, kitkat!
    Haha, op de com hier doet ie het wel xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?