Welke slechterik ben jij?

Zou jij ook inplaats van op de goeierikken te lijken op de slechterikken kunnen lijken? Weet je niet? Doe dan deze quiz en kom het te weten!

Mogelijke uitkomsten

Lord Voldemort (110 x uitgekomen)

Je bent de duistere tovenaar Voldemort uit de Harry Potter films! Iedereen krijgt de rillingen van jouw, ze durven zelfs je naam niet uit te spreken!

Sauron (6 x uitgekomen)

Jij bent de gevaarlijke alles vernietigende Sauron uit de Lord of the Rings trilogie! Niemand durft je aan te kijken behalve je trouwe Orcs!

Davy Jones (12 x uitgekomen)

Jij bent de gevreesde kapitein van The Flying Dutchman! Je bent vervloekt door een god en komt nooit afspraken na.

Lucius Malfoy (21 x uitgekomen)

Jij bent de meest trouwe aanhanger van Lord Voldemort. Je bent achterbaks en gemeen en verdenkt en haat iedereen behalve de Dooddoeners en je familie.

Saruman (15 x uitgekomen)

Jij bent de gemanipuleerde pop van Sauron. Je geloofd niemand en verraad je vrienden, komt geen beloftes na en vertrouwd alleen je eigen mannen.

Blackbeard (3 x uitgekomen)

Jij bent de door alle piraten gevreesde piraat Blackbeard. Je verschuilt je de hele dag maar in je kamer en bent gemeen, achterbaks maar geeft heel veel om je dochter.

Azog the Defiler (2 x uitgekomen)

Jij bent de lelijke Gundabad-Orc Azog! Je hebt een bloedhekel aan de bloedlijn van Thraín koning onder de Berg. Je bent gemeen, hebt geen medelijden en rijd altijd maar rond op je witte Gundabad-Warg.

Smaug (9 x uitgekomen)

Jij bent de Dwergen- verslinder Smaug, een vuurdraak. Je bewaakt je schat en eet iedereen op die maar in de buurt komt. Je bent achterbaks en gemeen maar gevoelig voor complimentjes.

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • Elsketjee

    Sauron, ik wil dus liever smaug zijn

    9 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    Voldermort!!!!!! Hahahaha totaal niet verwacht!!!

    9 jaar geleden
  • HermioneRonx

    Lord Voldemort?????????
    Gewoon nee

    9 jaar geleden
  • KingThorin

    WHAHAHHA!!!!!!!1 LUCIUS LIJKT SPREKEND OP THRANDUIL!!!!!!!!!!! MAAR IK HAAT ALLES WAT MET HP TE MAKN HEEFT MAAR DIE LUCIUS MAG IK OPZICH NOG WEL EEN BEETJE VOOR ZOVER IK MIJ DIE FILM HERINNER. MAAR THRANDUIL ZOU IK GRAAG PERSOONLIJK VERMOORDEN!!!

    1 decennium geleden
  • CharlesXavier

    Lucius Haha Geweldig klopt wel maar Smaug is awesomer

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?