Wie ben jij van Harry Potter?

Iedereen heeft wel 1 of 2 eigenschappen van de Harry Potter karakters! Doe deze quiz en kom erachter wie er nou echt bij JOU past!

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (12 x uitgekomen)

Jij bent net als Harry echt niet bang voor Boemannen en doolhoven, het enige waar je de rillingen van krijgt (wat iedereen krijgt) zijn de Dementors.
Je durft zelfs te duelleren met Heer Vol- uhh sorry Jeweetwel! XD

Hermelien Granger (14 x uitgekomen)

Jij bent goed in studeren en haalt overal een 10 voor. Maar je hebt niet alleen de hersens je bent ook totaal niet bang voor intimiderende journalisten en Draco!

Ron Weasley (4 x uitgekomen)

Je bent als de dood voor spinnen en om je broers te wijzen o hun fouten of zeggen dat ze iets niet mogen doen, maar bijt toch van je af. Jij kunt makkelijk vrienden maken maar vriendinnetjes is een ander verhaal....

Albus Dumbledore (0 x uitgekomen)

Je bent voor niks bang en het schoolhoofd van Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus. Je kan goed toespraken houden maar luistert ook goed naar kinderen en neemt ze heel serieus.

Minerva McGonagall (0 x uitgekomen)

Je bent het hoofd Griffoendor en geeft les in Gedaanteverandering. Je luistert naar leerlingen maar je bent niet bang om straf uit te delen.

Carlo Kannewasser (35 x uitgekomen)

Je bent een populaire 17 jarige leerling van Huffelpuf en maakt snel vrienden, ook de meisjes komen bij jou goed aan!

Draco Malfoy (16 x uitgekomen)

Je bent de zoon van de meest geliefde aanhanger van Voldermort. Je bent een leerling van Zwadderich en vind dat je heel belangrijk bent om je vader.

Hagrid (0 x uitgekomen)

Je bent de jachtopziener en terreinknecht van Zweinstein. Je bent verzot op mythische wezens en je wilt ze allemaal hebben hoe gevaarlijker hoe liever is je motto!

Remus Lupos (0 x uitgekomen)

Je was de leraar Verweer tegen de Zwarte Kunsten van Zweinstein maar hebt ontslag genomen voor wat je bent. Je bent anders als de anderen van je soort je ben niet kwaadaardig en bloeddorstig, je bent (als je je medicijn op hebt) rustig en aardig. Je bent vrienden met Sirius Zwarts en was een vriend van Wormstaart en James Potter.

Sirius Black (0 x uitgekomen)

Je bent een ontsnapte gevangenen van Azkaban de tovenaars gevangenis. Je bent een Faunaat, je kunt wanneer je wil in een dier veranderen, Je Faunaat vorm is een grote zwarte hond. Je bent een vriend van Remus Lupos en was een vriend van Wormstaart en James Potter.

Severus Snape (3 x uitgekomen)

Je bent een mysterieus iemand en hoofd van Zwadderich en leraar Toverdranken. Je hebt een bloedhekel aan Harry Potter omdat zijn vader ja leven had gered toen je jong was. Je trekt je eigen leerlingen altijd voor en haat de andere afdelingen.

Lord Voldemort (0 x uitgekomen)

Je bent De Heer Van Het Duister, Jeweetwel, Hij Die Niet Genoemd Mag Worden. Je word gevreesd door iedereen behalve één tovenaar: Albus Dumbledor hij de enige van wie je bang bent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?