Kies een kaart ~ mainstreet.

Ik schrijf een verhaaltje, lees hieronder. Doe wat er gevraagd word en er gebeurt iets MAGISCH.. ( het idee is van iemand anders, maar ik vond het wel leuk.)



Samen met je beste vriendin ben je aan het winkelen. Na wat winkeltjes bezocht te hebben, Kom je in een winkel. En dan niet de Hema ofzo, nee echt een magisch winkeltje. Achter de toonbank zit een vrouw met een hoofdbank en allerlei lappen om haar heen. Om haar arm zitten heel veel armanden, in allerlei maten en kleuren. Er staat een grote getatoeëerde man bij. 'Damoes, Koem eens hierrr?' Je kijkt je vriendin peinzend aan. 'Er kan niks gebeuren. Alleen iets goeds' stelt de man je gerust. Je knikt en loopt toch naar de vrouw. 'Kies een Kaarrtt. Er gebeurt iets geweldigs in je leven. Misschien wel het aller beste. De vrouw legt een stapel kaarten neer en die legt ze zorgvuldig naast elkaar. Het is een Groene, Rode, Blauwe en Paarse.
welke kleur kies JIJ?

Mogelijke uitkomsten

Rein - Rood. (62 x uitgekomen)

Je bent nog steeds een beetje in de war door dat gedoe met die kaart. Met de rode kaart in je hand loop je verder door de stad. Een eindje verderop hoor je keihard gegil en geschreeuw. Justin Bieber komt volgende week toch pas de stad in..? Denk je bij jezelf. Je loopt verder tot je opeens in een steegje word getrokken door een jongen. Rein van mainstreet! 'Hee, Wil je me helpen?' vraagt Rein een beetje wanhopig. Oke, nu niet fangirling doen als hij je hulp vraagt. Je knikt. 'Wat is er?' 'Ik wil naar starbucks met zo'n mooi meisje als jou' fluistert hij. 'Dan doen we dat' fluister je blozend terug. Samen met Rein loop je naar starbucks, en aan het eind zoent hij je.

Daan - Blauw. (143 x uitgekomen)

Met een verbaasde blik lopen jij en je vriendin verder. Je kijkt naar het blauwe kaartje, als er opeens iemand tegen je opbotst. Je valt op de grond en geschrokken helpt de jongen je. Je kijkt hem in zijn blauwe ogen aan, en ziet dan pas dat heet Daan Zwierink is. DE Daan Zwierink.. 'Het spijt me! Gaat het?' je knikt. Je wilt weglopen maar Daan houd je tegen. 'Ik wou net een ijsje halen, zin om mee te gaan?' vragend kijk je je vriendin aan. Ze knikt heftig en loopt weg zodat jij en Daan samen blijven. Daan pakt je hand en koopt een ijsje voor je. 'Dankje' bedank je hem. 'Alles voor zo'n beauty als jou' antwoord hij knipogend.

Owen - Paars. (88 x uitgekomen)

'BREAK - BREAK - BREAKING THE RULES!' Hoor je vanuit je ipod. Je bent net uit dat gekke winkeltje gekomen, en het kan je niet echt schelen. Net op het moment dat je het Blauwe kaartje wilt verscheuren komt er een jongen uit de mac donalds gelopen. Hij struikelt over een takje, waardoor zijn hamburger op JOU nieuwe, witte shirt zit. 'Sorry! Sorry, sorry sorry!' roept hij geschrokken. Hij rent weg en komt even later terug met wat servetjes. 'Het maakt niet uit' stel je hem gerust. De jongen is wel OWEN PLAYFAIR. Hij probeert de saus weg te halen waardoor het alleen erger word.. Even kijk je in zijn bruine ogen. 3-2-1.. zijn lippen komen dichterbij en dan zoenen jullie.

Nils - Groen. (80 x uitgekomen)

'Ik moet nog even naar de muziek winkel.' zeg je tegen je vriendin als jullie de winkel uitkomen. 'Dan ga ik naar de STING, totzo' Je knikt en loopt de muziek winkel binnen. Je kijkt naar heel wat cd's, tot je bij Breaking The Rules van Mainstreet komt. Je staart even naar de Jongen met de bruine krullen, en de kraaloogjes en besluit toch maar het cdtje te kopen. Je loopt naar de kassa en betaalt de cd. Wanneer je je omdraait staat er een jongen met precies dezelfde krulletjes en kraaloogjes.. Je kijkt even naar hem. 'Bedankt voor het kopen van mijn cd' Zegt hij en hij knipoogt. Dan pas realiseer je je dat dat die jongen IS. 'Geen dank. Je staat er leuk op, op die cd' zeg je nog. Je loopt naar buiten en voelt een hand op je schouder. 'Jij ziet er nu leuk uit' fluistert hij. Zijn lippen komen dichterbij, en dan zoenen jullie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (27)

  • Laura12340

    Ugh kuch walg kots. Zo dat is eruit. Nu mijn oren vulllen met wat goede muziek.

    9 jaar geleden
  • xXlouis1DXx

    Daan !!!!!!!!!!!! Love You !! <3 <3

    1 decennium geleden
  • nienkeloveex

    NILSSS (ik en nils zijn voor elkaar gemaakt) hahahahahahah

    1 decennium geleden
  • LovesDemiL

    Nils yeah(H)

    1 decennium geleden
  • fangirlkaye

    DE LEKKERSTE JONGEN VAN DE WERELD EN MIJN MAN DAAN (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?