Is jullie vriendschap echt?

Jij hebt een vriend/vriendin, maar weet niet zo goed of het nou wel, of niet echt is. Als je deze test gaat doen kom je daar zeker achter!

Mogelijke uitkomsten

geen goede vriendschap.. (2 x uitgekomen)

Jullie vriendschap is niet zo sterk meer. Het is vaak ongemakkelijk tussen jullie, het valt vaak stil en jullie weten niks te doen. Ze verteld je niets meer en ook jij trekt je terug. Of jullie hebben juist ontzettend vaak ruzie en ergeren jullie elkaar aan alles. Weet je zeker dat je deze vriendschap nog wilt? Is het de moeite nog waard? Stel deze vragen aan jezelf. Denk je dat je het niet meer wilt, trek je dan zo veel mogelijk terug. Spreek niet meer met hem/haar af en zoek andere mensen op. Denkt zij/hij er toch anders over, zeg het dan tegen hem/haar. Dit kan misschien hard aankomen maar het is dan toch misschien wel het beste.. Succes!

Helemaal goed! (118 x uitgekomen)

Jij en je vriend/vriendin zijn niet te scheiden! Jullie doe ontzettend veel samen en maken veel lol. Jij weet alles over haar en zij ook over jou, Jullie zijn vrienden voor het leven! Heel veel plezier samen!

niet zo close (50 x uitgekomen)

Jij en je vriend/vriendin kennen elkaar nog niet heel goed. Als jullie afspreken is dat vaak met andere erbij en hebben jullie wel lol samen. Je weet niet zo veel over hem/haar en dat geld ook voor de ander. Zoek elkaar wat meer op! Spreek een keer alleen met z'n tweeën af of whatsapp elkaar op privé gesprek. Zo komen jullie er misschien wel achter dat jullie ontzettend veel lol met zijn 2jes kan hebben in plaats van met een hele groep. Probeer het maar! Succes!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • ChestHair

    Niet zo close xD Nahh klopt wel, maar mijn bff en ik zijn helemaal goed

    1 decennium geleden
  • Wentz

    Helemaal goed, haha.

    1 decennium geleden
  • Befour

    Niet so close :/

    1 decennium geleden
  • Wings22

    Ik had deze quiz net nodig... 1 van mijn vriendinnen is dit jaar heel erg veranderd en dat vindt geen 1 van mijn vriendinnen leuk. K wordt eigenlijk gewoon gek van r. Ze nam rood haar, een neuspiercing, ze maakt geen hw meer en kijkt af. Zou ze vroeger nooit doen....
    x

    1 decennium geleden
  • Nonnatus

    Helemaal goed.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?