Welk Online Spel Moet Jij Echt Eens Proberen?

Verveel je je vaak? Weet je niks om te doen? Houdt je van (meestal erg verslavende) online spellen?
Doe deze quiz en ontdek welke jij écht eens moet uitproberen!

Mogelijke uitkomsten

Moviestarplanet (239 x uitgekomen)

In dit kleurrijke spel is het de bedoeling dat je vrienden maakt, en met die vrienden movies gaat maken! Er is ook een heel uitgebreide kledingwinkel en een forum waar je met heel msp kan praten. Er zijn artbooks die je kan maken met stickers en sinds kort kun je zelf kleding ontwerpen met patroontjes en stickers die je worden gegeven! Geweldig voor als je een beetje artistiek bent, maar niet zó artistiek :p Op het forum worden ook vaak verhalen geschreven, dus als je daarvan houdt heb je ook iets te doen als je je verveelt!


Extra info: Dit spel wordt vooral gespeeld door meisjes. Het is eigenlijk voor alle leeftijden, maar erg populair voor de 10 tot 12-jarigen, als je dus al wat ouder bent en je wilt dit wel eens uitproberen moet je je dus vooral niet proberen te ergeren aan de kinderachtigheid van sommige gebruikers. Aan de andere kant zijn heel wat gebruikers heel erg volwassen voor hun leeftijd en ben je niet de enige die wat ouder is!

Designers Society (17 x uitgekomen)

Voor iedereen die ooit girlsense speelde en teleurgesteld was toen het wegging, is dit een gewéldig alternatief. Het designen van de kleding is wat moeilijker, maar je raakt er wel aan gewend, als je wat oefent kun je echt prachtige dingen maken! En anders kun je je boetiekje gewoon vullen met andermans creaties of doodleuk dingetjes maken in Paint en die uploaden ;). Meubels ontwerpen kun je hier trouwens ook! Ook is hier een forum waarop je talloze uren kunt kwijtspelen en een chat die iedere online gebruiker kan lezen.


Extra info; Weer een spel dat vooral populair is voor meisjes. Als je erg creatief en artistiek bent is dit hét spel voor jou!

Habbo Hotel (of een van de vele nepversies) (96 x uitgekomen)

Habbo mag dan wel een vrij beperkte kledingkast hebben, er is meer dan genoeg variëteit aan mensen en hotelkamers. En, eigenlijk, of je nu vrienden hebt of niet, je kunt je altijd rot amuseren. Er zijn bijna altijd mensen (zelfs in de late uurtjes) en er zijn bijna continu feestjes of spelletjes als verkleedspel, doolhoven en stoelendans. Als je meer van kalmte en rust houdt, is er altijd de Stilte tuin, gemaakt door het hotel zelf, of een van de vele alternatieven die de gebruikers zelf hebben gemaakt.

Extra info; Geweldig voor alle leeftijden en beide geslachten. Scheldwoorden, slimme afleidingen ervan en seksuele bedoeningen worden direct vervangen door het onzin-woord Bobba, zodat jonge kinderen hier veilig voor blijven, wat dus een enorm pluspunt is.
Ik moet je wel waarschuwen, vips en celebs (mensen die betalen voor meer mogelijkheden) hebben wel érg veel privileges in dit spel. Als je hier niet tegen kunt, raadt ik je zeker aan om de nephotels te proberen. Deze zijn eigenlijk hetzelfde, maar vaak kunnen gewone gebruikers gewoon vip/celeb kleding aandoen en zijn de meeste meubels te koop met pixels of credits die je in de loop van het spel gratis krijgt.

Minecraft (55 x uitgekomen)

.Een spel waar alles draait om fantasie of overleven.. In het vierkant!! Ja ja, ALLES in deze wereld is vierkant. Zélfs de dieren! Vreemd, denk je? Nou, dit is net wat het spel zo geweldig uniek maakt. Met de vierkante blokken kun je werkelijk indrukwekkende bouwsels maken.
Survival: Je staat in een vreemde wereld, en je eerste taak is hout verzamelen zodat je dingen kunt maken. Doe dit snel, want als je het niet op Peacefull hebt staan staan je 's nachts namelijk monsters op te wachten. Je moet alle dingen zelf verzamelen en deze zoektocht kan je leiden naar ver afgelegen woestijnen, bergachtige gebieden en de diepste grotten.
Creative: Hier draat alles om de creatieve geest. In je inventory zijn àlle resources die beschikbaar zijn in het spel te vinden ,en met deze dingen kun je fantastische dingen bouwen.

Extra info: Geweldig voor alle leetijden en beide geslachten. Dit kun je ook offline spelen, maar online met andere mensen bouwen op servers kun je alleen als je ervoor betaalt hebt

Runescape (48 x uitgekomen)

Jij houdt meer van de klassieke fantasy games, geweldig! Dan is Runescape echt iets voor jou. Dit spel plaatst je in een middeleeuws landschap, waar het allemaal draait om ridders en vechten. Voltooi quests voor items, versla vreemde wezentjes om hogere levels te bekomen voor betere items, en ga mijnen om wapens en uitrustingen te kunnen maken.

Extra info: Geweldig voor alle leeftijden, maar vooral populair bij jongens. Je hoeft niet altijd met quests bezig te zijn, je kunt ook doelloos door het landschap dwalen, bomen omhakken en wezens slachten, maar zo raak je snel verveeld!

Neopets (40 x uitgekomen)

Dit spel staat je toe om maximum vier schattige kleine wezentjes te verzorgen (deze wezentjes kunnen zelfs elks hun eigen huisdiertje hebben, een petpet). Ze kunnen niet doodgaan, maar worden wel erg ongelukkig als je ze lang alleen laat. De makers van dit spel hebben een hele wereld voorzien, er zijn spelletjes waarmee je snel geld kunt verdienen, een markt waar je bijna alles kunt vinden en kopen van andere spelers en quests die je kunt uitvoeren voor de feeën.

Extra info: Geweldig voor alle leeftijden en beide geslachten, maar vooral gespeeld door jongere meisjes.

Punkypet (41 x uitgekomen)

Hier kun je je eigen huisdiertjes verzorgen, je kunt kiezen tussen; Katten, honden, paarden, hamsters en konijntjes (als er niet meer bijgekomen zijn). Elk huisdiertje heeft zijn eigen tuintje die je kunt aankleden hoe je maar wilt. In tegenstelling tot neopets kunnen je diertjes hier wel doodgaan, dus een regelmatig bezoekje is aanbevolen! Er is een levendig forum waar je kunt meedoen aan verschillende rpg's (role-playing-games, deze zijn érg populair hier) en chatrooms waar je een babbeltje kunt slaan of een quiz waar de snelste denker/typer wint. Met punkypoints, die je kunt kopen op de markt voor heel veel kufo of een beetje echt geld, kun je speciale dingetjes kopen voor je diertjes en kun je er zelfs mee fokken!! Wie weet ontdek je zo wel een nieuw ras!! Ook is hier een markt waar je diertjes kunt kopen (zoals punkypoints, onder andere).

Extra info; Goed voor alle leeftijden en beide geslachten, maar ook weer vooral gespeeld door jongere meisjes. Alhoewel dat hier ook veel meisjes op zitten van boven de 16 jaar.

WAT DOE JIJ HIER? (25 x uitgekomen)

Een spel mag niet verslavend zijn.. maar weetjuh, alle spellen die hier genoemd zijn, zijn verslavend (als je ze leuk vind), dus wat doe jij hier eigenlijk o_O"

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)

  • Groningen

    Runescape....

    Nooit gespeeld, ik speel momenteel wel veel MInecraft. Vorig heb ik me helemaal kapot gespeeld aan Habbo en Neopets.

    7 jaar geleden
  • punkygirl

    ik doe aan minecraft en soms moviestarplanet dus klopt wel

    9 jaar geleden
  • Coronam

    Habbo en Sunnieday heb ik allebei gespeeld, msp snap ik geen ene biet van en Designers Society is een spel dat ik soms nog steeds speel.

    1 decennium geleden
  • Squirrelflight

    Ik speel Minecraft en moviestarplanet :D

    O ja, op Mineraft servers kun je ook zonder te betalen maar dan moet het een cracked server zijn. Maar als je betaald kun je ook skin enzo, (minecraft verslaafde hier)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Designers Society

    Nog nooit van gehoord, maar ik zal wel eens gaan kijken!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?