Kom jij uit een sprookjesboek maar zit jij vast in deze wereld?

Hoor jij thuis in het sprookjesbos of boek, maar ben jij op de een of andere vreemde manier in deze wereld beland en weet jij niet meer hoe je terug moet komen omdat je het allemaal je niet meer herinnert maar je weet dat je hier niet thuis hoort?

Mijn excuses; Volledige titel paste niet.
Nu zegt de titel genoeg. Waarschijnlijk heb je al een idee, een vermoeden, anders had je deze quiz niet aangeklikt. Maar voor de zekerheid kun je hem maar beter even doen, nu je toch al op deze pagina zit.

Mogelijke uitkomsten

Ja (48 x uitgekomen)

Wat, is het dan nog niet duidelijk?
Jij hoort thuis in de sprookjeswereld en zit in deze wereld vast. Geen zorgen, deze wereld kent evenveel "happy endings" als de sprookjeswereld. Deze wereld zou jou er niet van weerhouden om jouw prins op het witte paard te vinden, je moet alleen wat beter zoeken.
Natuurlijk hoef je hier niet te trouwen om nog lang en gelukkig te leven, er zijn genoeg andere dingen te doen.
Over de sprookjeswereld hoef ik niks te vertellen. Je weet alles al want dat is jouw thuis.
Weet dat die wereld nooit ver weg is. Als je goed zoekt zul je hem ook in deze wereld vinden :)

Nee (25 x uitgekomen)

Nee, jij bent een gewoon (voor zover het mogelijk is) persoon dat hier in deze wereld thuis hoort. Dit is natuurlijk geweldig nieuws, want nu kun je gewoon op de bank gaan zitten met een stapel huiswerk en koekjes, wetende dat je niet op zoek hoeft te gaan naar de sprookjeswereld. Ook zullen er geen gemene heksen op je pad komen of iets anders wat je niet aan kan.
Deze wereld is gemaakt voor jou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • MrsFitz

    Jepp, OFC!!

    6 jaar geleden
  • tinkerbel1

    Ja.

    8 jaar geleden
  • Elsketjee

    Ja ik ben altijd al anders geweest.

    9 jaar geleden
  • inktzwart

    Ja. Klopt, ik voel me verbonden met magie. Niemand zal mij tegenhouden te vinden wat ik zoek. Ik maak van het leven een verhaal, niets en niemand zal me daarmee laten stoppen. En zowel, dan is er toch gewoon nog een avontuur bij?

    9 jaar geleden
  • F4Nina

    Ja : Het klopt allemaal ik heb echt het gevoel dat ik niet thuis hoor in deze wereld mijn verlanges naar het sprookjes boek en al die andere magishe dingen zijn zo groot !!!! dat ik deze wereld bijna begin te haten is best erg eigenlijk maar zo voel me nou eenmaal ik kan er niks aan doen ik zit hier letterlijk vast dus denk ik want die verlangens het is toch geen toeval meer .

    beschrijving : Jij hoort thuis in de sprookjeswereld en zit in deze wereld vast. Geen zorgen, deze wereld kent evenveel "happy endings" als de sprookjeswereld. Deze wereld zou jou er niet van weerhouden om jouw prins op het witte paard te vinden, je moet alleen wat beter zoeken.

    Natuurlijk hoef je hier niet te trouwen om nog lang en gelukkig te leven, er zijn genoeg andere dingen te doen.

    Over de sprookjeswereld hoef ik niks te vertellen. Je weet alles al want dat is jouw thuis.

    Weet dat die wereld nooit ver weg is. Als je goed zoekt zul je hem ook in deze wereld vinden

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?