Welk Scandinavisch land ben jij?

De landen van Scandinavië: Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden en IJsland, zijn allemaal prachtige landen maar welk land ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Finland (9 x uitgekomen)

Je bent zoals het land Finland. Je slaat bruggen tussen twee gebieden, in dit geval tussen Oost-Europa en Noord-Europa.

Je bent bevriend met veel mensen. Maar veel mensen kennen je eigenlijk niet zo heel goed en lopen gewoon langs je heen. Laat zien wie je bent want je bent een prachtig persoon!

Finland in het Fins: Suomi.

Denemarken (86 x uitgekomen)

Denemarken is opgesplitst in meerdere eilandjes die samen een geheel vormen dat ben jij ook! Je hebt veel verschillende dingen waarvan je houdt en je laat ze graag zien. Je beoordeeld mensen niet gelijk en iedereen is welkom bij jou! Je bent een aardig persoon al moet je soms oppassen dat al je eilandjes wel bij elkaar blijven en dat je orde houdt!

Denemarken in het Deens: Danmark.

Noorwegen (112 x uitgekomen)

Noorwegen is een lang en rotsig land met mooie fjorden. Je lijkt er wel op omdat je niet zomaar iemand vertrouwd en niet met zomaar iemand vrienden wordt. Je houdt van je eigen dingen en geeft alles om de mensen die je belangrijk zijn. Blijf je eigen dingen doen, maar zorg ervoor dat je nog wel aardig en vriendelijk blijft tegen mensen!

Noorwegen in het Noors: Norge

IJsland (62 x uitgekomen)

Net zoals IJsland kan je wel eens vulkanisch reageren. Je kunt dan flink roet in het eten gooien van het ander. Soms ben je bang dat je niet gehoord wordt omdat mensen je niet zo goed kennen, maar als je je goede talenten laat zien hebben ze veel respect voor je!

IJsland in het IJslands: Ísland

Zweden (26 x uitgekomen)

Je bent net zoals Zweden met allemaal dingen bezig. Je kunt veel en kan dat ook goed laten zien. Zorg er wel voor wanneer je opvalt dat je niemand kwetst en zorg ervoor dat je wel goede dingen kan zien. Roem slaat veel makkelijker om in pijn, dan andersom!

Zweden in het Zweeds: Sverige.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • BeYourselfLy

    DeneMarken

    1 decennium geleden
  • Angelxx1

    Gadver Noorwegen, wil er nooit meer heen ook... Stom land :(

    1 decennium geleden
  • Wires

    De quiz is incorrect, want IJsland is geen Scandinavisch land. Beetje jammer.

    1 decennium geleden
  • MinnieMouseX

    Zweden ^^

    1 decennium geleden
  • Skynight

    Ijsland, ik was liever Finland geweest :( Het schijnt dat 1/3 of meer van de bevolking ooit een boek zal schrijven, en dat is mijn droom! :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?