De Olympische Spelen 2014 Quiz!

Vanaf 7 februari tot 23 februari vinden de Olympische Spelen plaats in Sotsji, Rusland. Wat weet jij van de Spelen?

Mogelijke uitkomsten

Sportliefhebber! (50 x uitgekomen)

Je houd al het nieuws van de Spelen bij! Je volgt alle ritten van de schaatser, de runs van rodelaars en de k?ren van kunstschaatsers. Daarbij volg je ook nog een al de gossip eromheen. De Spelen zijn een groot feest voor je!

Gemiddelde supporter. (27 x uitgekomen)

Je kijkt alleen \\\'s avonds naar de Spelen of hoort er alleen dingen over op de radio of TV. Het boeit je wel een beetje, maar je volgt niet alle sporten. Alleen waar de Nederlanders en Belgen aan meedoen.

Geen Spelenkijker. (59 x uitgekomen)

Je kijkt niet of nauwelijks naar de Spelen. Je houd niet van sport of vind het een te groot circus of bent te druk met andere dingen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Caverna

    Gemiddeld. True.

    1 decennium geleden
  • Solavellan

    Gemiddeld. Klopt

    1 decennium geleden
  • Squirrelpawx

    Sportliefhebber

    lol nee.
    Maar ik volg het wel!! Maar sport? neh XD

    1 decennium geleden
  • Semantiek

    Sportliefhebber!! :)

    1 decennium geleden
  • Nonnatus

    Geen Spelenkijker.

    Klopt deels; ik kijk graag, maar het ligt aan het onderdeel. Ik volg het redelijk de stand van zaken, maar niet precies. Ik weet dat het stokje van voorzitter inderdaad is overgenomen, maar door wie, de naam was ik dus vergeten, want ik had het gelezen, was mij onbekend. Ook delegaties van Nederland heb ik gegokt, kijkend wat ik zag van herhaling van de openingsceremonie, want ik heb een uur ervan gezien en net niet het deel waarbij alle Spelers opkomen. Idem dito voor België. Mascotte en onderdeel waaraan NL niet meedoet heb ik totaal gegokt. Ik vond het een moeilijke, maar toegankelijke en leuke quiz. Goede vragen, goede antwoorden om uit te kiezen en een leuk onderwerp. Leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?