Heb je swag?

De titel zegt het al, heb je swag of niet? Kom het te weten door deze quiz te doen dus doe snel de quiz en zie je uitkomst! Enjoy!
P.S. Neem het niet al te serieus, ik heb het voor de gein aangemaakt maar het klopt wel ongeveer maar je moet het niet heel serieus nemen of persoonlijk opvatten.
Succes!

Mogelijke uitkomsten

Ja, je hebt overduidelijk swag! (31 x uitgekomen)

Ja, je ziet het direct! Je hebt overduidelijk "swag", het kan niet waar zijn dat je geen swag hebt. Gefeliciteerd (denk ik) of je moet er niet blij mee zijn, sorry dan. Geniet van je vakantie voor de rest.

Ja, je hebt wel een beetje "swag". (83 x uitgekomen)

Ja, je hebt niet 100% swag maar je kan zeker niet zeggen dat je geen swag hebt. Je zit er ook niet tussenin, je hebt gewoon een beetje swag. Gefeliciteerd (denk ik) en als je er niet blij mee bent, sorry.

Nee, je hebt niet echt swag. (15 x uitgekomen)

Nee, je hebt niet echt swag. Je hebt niet 0% swag en faalt echt hard maar je bent nou ook niet echt de swaggerboy/girl van de straat. Jammer of gefeliciteerd als je er blij mee bent. Geniet van je vakantie voor de rest!

Nee, je hebt totaal GEEN swag. (5 x uitgekomen)

Nee, sorry maar je hebt gewoon totaal geen swag. Het is niet erg en misschien ben je er zelf wel blij mee maar je hebt gewoon totaal geen swag en het zou nooit mogelijk zijn om echt de swaggergirl/boy van je buurt te worden. Geniet toch van je vakantie! X

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • serena101

    Swag, i know right.
    Maar een bril heeft niets met swag hebben te maken? Ik heb een bril, maar het is wel zo'n moderne (ookal draag ik hem niet echt vaak:P)
    Haha, maar sommige andere uitkomsten, #Omg #Lmao

    9 jaar geleden
  • MagicxGalaxy

    Ja, je hebt wel een beetje "swag". (A)

    1 decennium geleden
  • girltough

    Nope, maar dat wist ik wel
    Je kunt hier mensen heel erg mee kwetsen wist je dat?

    1 decennium geleden
  • Skynight

    Een beetje, had liever 0%. Swag en yolo zijn de stomste dingen uitgevonden de laatste jaren! Ik ben blij dat ik niet in die hype zit. Ik blijf gewoon mezelf, of mensen nu zeggen of ik swag heb of niet, het kan me niet veel schelen. Je hoeft geen trui van Obey of NY-pet te hebben om er stoer uit te zien. Wees gewoon jezelf in plaats van belachelijk rond te lopen met zo'n pet op je hoofd die elk moment wegwaait omdat je hem 'cool' draagt.

    1 decennium geleden
  • Esaqar

    Beetje.
    Maar de shit, wat betekent Kidrauhl? O__O zie het bij al die Belieber menskes.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?