Welke story past het beste bij jou?

Nou zoals de titel al zegt:

Welk van mijn stories past het beste bij jou?

Kom erachter en voel je vrij om een abo te nemen :)
xx

Laat een reactie achter met je uitkomst enzz en dan kijk ik ook bij jouw verhalen !! :)

Mogelijke uitkomsten

The life changing trip ~ Niall James Horan (10 x uitgekomen)

The life changing trip gaat over Ally die alles achterlaat en verhuisd naar New York.
Hier maakt ze een hoop dingen mee, van euforie tot depressief, vrolijke tijden en moeilijke tijden alles komt aanbod in deze Niall story.

Hier is de link:

KLIK KLIK KLIK

The Rebel ~ Styles (5 x uitgekomen)

Twee rebelse groepen zetten Newcastle en omstreken vaak op z'n kop. De ene groep heet Headstrong, de leidster van de groep heet Jade Green. De rivaal is Rebellious, met hun leider, Harry Styles.
Ooit was er vriendschap tussen Jade en Harry, maar die heeft allang plaats gemaakt voor haat en competitie. Wie geeft de beste feestje? en Wie haalt de beste stunts uit? In dit Styles verhaal strijdt haat tegen liefde en hoofd tegen hart!

Hier is de link:

KLIK KLIK KLIK

Voldemort's Book ~ One Direction (4 x uitgekomen)

Voldemort is nooit verdwenen.Toen Harry Potter hem heeft ‘vermoord’, is zijn ziel opgesloten in een boek. Dit boek kan alleen geopend of vernietigd worden door Harry Potter of door nazaat van hem. Hiervoor moet je wel een krachtige, volgroeide tovenaar zijn. Het boek waar Voldemort in zit opgesloten, wordt beschermt door een select groepje mensen, The protectors of the book, alleen zij weten waar het boek verstopt is en het wordt goed bewaakt.
Aan de andere kant heeft zit een nieuwe stroming gevormd. ‘The black ones’ dit zijn nieuwe volgelingen van Voldemort en zullen er dus alles aan. Doen om dit boek te pakken te krijgen en het te openen. Lord Voldemort kan dus terugkeren.
Harry Potter is inmiddels volgroeid en heeft samen met Ginny kinderen gekregen. Dit is de standaard informatie, die ieder mens in de toverwereld weet. Harry is zelf niet meer in staat om het boek te openen omdat hij al iets verzwakt is. En zijn kinderen zijn nog niet volgroeid genoeg.

Dit verhaal gaat over de leden van One Direction en dan vooral Niall en Louis. Maar het Harry Potter gedeelte speelt hier een grote rol!

Hier is de link:

KLIK KLIK KLIK

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • 5Secondsof1D

    Voldemort's book. Ben benieuwd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?