Ben je zelfverzekerd over jezelf of baal je van jezelf??

Oké, dit is mn eerste quiz en meer een 'proef-quizje'. Dr is niet veel aan, maar kijk zelf maar even.

Mogelijke uitkomsten

Zelfverzekerd als 't maar kan (1 x uitgekomen)

Jij kunt vanalles. Je bijt stevig van je af en niemand loopt over je heen. Je weet alles af van de nieuwste mode-trends. Maar hè.. Niet alles draait daarom, schat. Denk ook een beetje aan de andere in je omgeving. Zijn die wel zó blij met jou als je zelf bent?

Wisselend. (37 x uitgekomen)

Tjah.. De ene keer ben je ongelofelijk happy met jezelf en de andere keer haat je jezelf. Het is dus erg wisselend. Maar hee, niet alles draait om 'stoere chicks'. Jij kan van je af bijten maar jij word niet arro. Dat is juist goed !! Ga zo door.

Niet zo zeker (1 x uitgekomen)

Hmm.. Im not shure. Ben je wel blij met jezelf. Je komt namelijk niet zo zeker over. Ik denk dat je niet zo over je heen moet laten lopen en dat je je misschien niet zo druk over je uiterlijk moet maken. Wie weet valt het dan wel mee. Hoe meer je je er druk over maakt des te meer heb je dr zelf last van. Doe het dus een beetje rustig aan.

Onzeker (1 x uitgekomen)

Ja, je bent écht onzeker over jezelf. Ik weet niet wat je je allemaal in je hoofd haalt maar dit is wel extreem. Laat, zoals ik net al zei, niet zo over je heen lopen. Jij bent de baas over jezelf, je hoeft geen rekening met andere te houden wat ze allemaal over je denken moeten zij weten. Als je je daar al druk om maakt dan word het niks. Vergeet iedereen en doe wat meer aan je uiterlijk. Als je er goed uitziet voel je je al beter. Ze zeggen wel dat uiterlijk niet telt, maar het is zeker wel belangrijk. Vooral voor je zelfvertrouwen. Zet hem op !!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • iris135

    wisselend klopt

    1 decennium geleden
  • Morrison

    Wisselend. Klopt wel XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?