Wat voor dier ben jij?

Iedereen lijkt wel op een bepaald dier. Innerlijk maar soms ook uiterlijk.

Mogelijke uitkomsten

Kat (5 x uitgekomen)

Je bent een rustige maar avontuurlijke persoonlijkheid. Je bent graag op jezelf aangewezen maar houdt ook wel van gezelschap. Je kan soms wel een beetje kattig zijn, maar door je lieve karakter maakt dat voor bijna niemand uit.

Hond (12 x uitgekomen)

Je bent heel trouw en loyaal, wil iedereen helpen en bent het liefste met vele anderen. Je houdt buiten zijn, en wil dat iedereen het met jou naar zijn zin heeft.

Gorilla (0 x uitgekomen)

Je bent groot en sterk. Je wil in alles de beste zijn, en bent dat meestal ook. Je bent niet super slim maar niemand wil het tegen jou opnemen.

tijger (2 x uitgekomen)

Je bent sterk en valt niet echt op, maar je bent wel super mooi. Je bent een jager maar niet velen hebben dat door. Je hebt een hekel aan binnen zitten en bent het liefst alleen.

Leeuw (1 x uitgekomen)

Je bent de koning van jouw omgeving, en iedereen mag dat weten. Mensen sluiten zich graag bij je aan maar jij kiest alleen de aller beste uit. Je bent snel en sterk, en iedereen weet dat er niet met jou te spotten valt. Je bent het liefst buiten met je vrienden.

Pandabeer (0 x uitgekomen)

Je bent schattig, lief en iedereen mag je. Je houdt niet van verandering, en blijft het liefst in je eigen vertrouwde omgeving. Je bent wel verlegen, maar als je eenmaal durft maak je veel vrienden. Je bent knuffelig, maar als het moet ben je groot en sterk om anderen te beschermen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?