Welk personage uit Martin Mystery ben jij?

Martin Mystery is een serie dat draait om Martin Mystery, zijn stiefzus Diana Lombard en de neanderthaler Java. Samen werken ze voor Het Centrum; een geheime organisatie gespecialiseerd in het onderzoeken en eventueel bevechten van bovennatuurlijke bedreigingen.
Kom in deze quiz te weten welk personage je uit deze serie bent!

Mogelijke uitkomsten

Martin Mystery (15 x uitgekomen)

Jij bent een 16-jarige jongen met een passie voor het bovennatuurlijke. Bij het Centrum sta je bekend als een expert op het gebied van paranormale zaken, maar in de praktijk besef je vaak niet de ernst van een situatie. Daarbij vertoon je vaak kinderlijk gedrag. Zo heb je een voorliefde voor slijmerige en smerige zaken. Als dat nog niet genoeg is, houd je ervan practical jokes uit te halen.

Diana Lombard (15 x uitgekomen)

Jij bent Martins stiefzus en werkt net zoals hem bij het Centrum. Je bent een serieuze, rationele 16-jarige student die in vrijwel niets op haar stiefbroer lijkt. Je wilt altijd Martin tot een serieuzer iemand maken. Je hebt het niet zo op het paranormale en probeert zaken altijd logisch te verklaren. Je hebt de grootste moeite kalm te blijven in het bijzijn van Martin en verkoopt hem geregeld een mep als hij te ver gaat.

Java (4 x uitgekomen)

Je bent een 200.000 jaar oude neanderthaler, die nu voor het centrum werkt. In het dagelijks leven ben je conciërge op de school van Martin en Diana. Jij bent uitzonderlijk sterk, maar niet bijster slim. Je hebt dan ook moeite met hedendaagse situaties. Verder heb je een angst voor katten en hoogtes, maar houdt juist van spinnen en reptielen.

M.O.M. (6 x uitgekomen)

Jij bent het hoofd van Het Centrum. Jouw echte naam is onbekend. Vanuit jouw kantoor houd je toezicht op elk teken van paranormale activiteit in de wereld. Je hebt een droog gevoel voor humor. De initialen van jouw codenaam staan voor Mystery Organization Manager.

Billy (6 x uitgekomen)

Jij bent een kleine, groene, humanoïde alien die werkt voor het Centrum als M.O.M.’s secretaris. Jij verplaatst jezelf meestal in een kleine hovercraft. Je bent meer een achtergrondpersonage. Je begroet Martin, Diana en Java altijd wanneer ze het Centrum betreden en geeft hen dan korte uitleg over hun missie. Soms daag je tijdens een missie zomaar op en hebt het talent Martin, Diana en Java dan te laten schrikken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Wolfwood

    M.O.M, leuke quiz

    1 jaar geleden
  • Elevens_Eggos

    Diana Lombard

    1 decennium geleden
  • docterliza22

    martin mystery zelf:)

    1 decennium geleden
  • girltough

    M.O.M

    1 decennium geleden
  • Phantomhive

    M.O.M.
    Haha, leuke quiz! Ik was vroeger helemaal gek van Martin Mystery. (jammer dat hij nu niet meer op tv is).

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?