Welke Halloween cupcake past bij jou?

Vandaag is het weer zover, het is Halloween. En je weet wat dat betekent: Halloweensnoepjes, verkleedpartijtjes, pompoenen uithollen, spooktochten,… Op een dag zoals Halloween is het leuk om je in de keuken uit te leven en iets creatiefs te verzinnen. Ik stel cupcakes voor! Maar welke topping wil je er op? Dat is de grote vraag, maar heb geen schrik! Ik heb daar antwoord op. Het enige dat je moet doen, is deze quiz invullen en je weet meteen welke versiering er op jouw cupcake hoort!


Mogelijke uitkomsten

Chocolade-skelet-frosting (31 x uitgekomen)

Yummie! Iemand zou jou heel blij maken indien jij een cupcake met chocoladecrème zou krijgen. Een extraatje bij dit chocoladegenot zou een skeletfiguurtje zijn, eetbaar natuurlijk!

Marsepeinen heksenhoed (6 x uitgekomen)

Jij krijgt een cupcake (je hebt de keuze uit vanille of choclade) met een marsepeinen heksenhoed. Die matcht natuurlijk helemaal bij jouw outfit!

Chocolade-marsepein-spin (20 x uitgekomen)

Wie dacht dat chocolade en marsepein enkel voor Sinterklaas was, heeft verkeerd gedacht! Bij Halloween zal het ook zeker passen! Jij krijgt een cupcake met een chocolade spinnenweb en als finishing touch, krijg je de marsepeinen spin er boven op!

Crème-au-beurre spookje (10 x uitgekomen)

Niets griezeliger dan spoken en geesten? Dan heb je jouw toekomstige cupcake nog niet gezien! Na het proeven van dit spookje van vanillecrème zal je nooit meer anders willen!

Classy pompoen (23 x uitgekomen)

Jij verdient een heerlijke cupcake die eruit ziet als een pompoen! Met wat oranje gekleurde crème en oranje sprinkles kom je al ver!

Chocolade en snoepjes (33 x uitgekomen)

Jij wil niet meer dan een chocolade cakje met wat snoepjes! In dit geval heerlijke snoep-regenwormen! Yummie!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

 • Wolfie18

  Chocola met snoepies! Dat is lekker!

  5 jaar geleden
 • zwartepanter21

  Spider!

  5 jaar geleden
 • GOTOSLEEP

  Marsepeinen heksenhoed
  (H)

  7 jaar geleden
 • 1iemand

  Het is jammer dat ik de plaatjes niet kan zien (stom internet hier :( ) maar chocolade met snoepjes klinkt wel erg lekker

  7 jaar geleden
 • Fagerman

  Ik had de Marsepeinen heksenhoed, maar de Chocolade en snoepjes vind ik veel leuker haha

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?