Welke hakken passen bij jou ?

Elke meid houdt wel van hakken en koopt ze elke keer wanneer ze gaat winkelen , maar welke moet je nou kiezen ? Ze zijn allemaal zo mooi ! Kom het hier te weten !

Mogelijke uitkomsten

Platform Stiletto. (7 x uitgekomen)

Jij houdt wel heel erg van high heels ! Hakken zoals deze Platform Stiletto's staan daarom perfect bij jou ! Maar wees specifiek met welke kleur je kiest ! Het moet natuurlijk wel staan bij iedere outfit !

Sandalen. (5 x uitgekomen)

Jij bent echt geen hakkentype ! Je hebt DIE high heels al uitgeprobeerd die je zooo mooi vond ! en toen BAM ! daar lag je op de grond met twee gebroken hakken ! Dan ga ik toch maar voor die mini hakjes , de sandalen. ...

Peeptoes. (2 x uitgekomen)

Jij ben een redelijk hakkentype , je houd er wel van om er leuk en sexy uit the zien. Maar je houdt niet van dichte , je houd graag van schoenen die een beetje open zijn bij je tenen , zodat je de nagellak op je tenen kunt zien if om lucht te krijgen omdat je voeten gauw zweten ! Maar maak je geen zorgen , je maakt een goede keus !

Lace Shoes. (0 x uitgekomen)

Jij houdt wel van hakken ! Vooral van zo'n Lace Shoes ! Je houdt veel van elegant en hakken die chic zijn ! Je houdt ervan om er netjes bij aan te kleden en het op een mooie lengte te houden. Je maakt een goede keus !

Wedges. (2 x uitgekomen)

Jij bent een hakkentype ! Je houdt ervan om lang te zijn en gaat voor de wedges/sleehakken ! Het is vooral de bedoeling dat je met deze hakken opvalt en stoer overkomt. Je houdt het op een mooie lange dichte hak dan een lange naald hak. toch maak je wel indruk op meiden en heb je een goede hak gepakt !

Slides. (0 x uitgekomen)

Jij bent totaal geen hakkentype ! Je draagt wel hakken maar geen die opvallen of high heels zijn ! Je draagt dikke , korte hakken. Je gaat voor ouderwets en sandaalachtig. Een goede tip : hakken is totaal helemaal niets voor jou ! stop ermee en ga gewoon verder met sneakers , vans , sandalen , slippers alle shoes zonder hakken !

Shoe Bootie. (6 x uitgekomen)

Jij bent echt een laarzen gek ! Je houdt erg van laarzen maar die wel een mooie hoge hak hebben ! Daar ben jij de perfecte voor de shoe booties ! Het is een kruising tussen een schoen en een bootie ! (bootie is een laars die niet hoger is dan de enkel , eigenlijk net eronder) Deze laarsjes zijn zeker prachtig in de zomer met een cut-out !

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xmrsxhoranx

    Shoe Bootie. Die op het plaatje vind ik echt afschuwelijk maar gwn dichte die helemaal zwart zijn zijn wel ok maar ik hou sws niet van hakken ik hou meer van sneakers :P

    8 jaar geleden
  • Gunderson

    wedges. 1 ding ik draag nooit hakken en ben totaal geen hakkentype

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?