Hoe sexy ben jij??

Iedereen heeft wel een beetje sexyheid in zich toch? Wil je weten hoe sexy jij bent? Doe dan deze quizz...

Mogelijke uitkomsten

Zak hooi (50 x uitgekomen)

Oei.. jij bent niet echt sexy, maar dat weet je zelf waarschijnlijk ook wel. Op zich is het prima, want als het niet bij jou hoort, moet je het ook niet proberen te zijn. Jij geeft nou eenmaal niet zoveel om hoge hakken en/of hippe jurkjes. Blijf dus lekker jezelf en focus op de kwaliteiten die je wel hebt. Maar zou je af en toe wel graag wat meer sexy willen zijn? Kom dan uit die ?zak hooi-modus? en kijk eens goed rond! Waarschijnlijk krijg jij genoeg positieve signalen van het andere geslacht, maar kun je dat met die oogkleppen op niet zien. Wedden dat als jij je een beetje meer openstelt en een keer de hoge hakken van je zus of moeder leent, je vanzelf ook meer sexy wordt gevonden?

Sexy op zijn tijd (0 x uitgekomen)

Ondanks dat je het zelf niet altijd door hebt, kun jij best heel sexy zijn! Het ligt namelijk niet alleen aan uitdagende kleding en/of mooie make-up. Sexy heeft meer te maken met een positieve uitstraling, gezonde dosis humor en wat goede flirtmoves. Jij bezit de combinatie van die goede kwaliteiten! Tuurlijk: net als elke girl kom jij waarschijnlijk ook elke dag met bijna ontploft haar en niet zo?n frisse adem je bed uit, maar als het erop aankomt, weet jij precies hoe jij jezelf moet presenteren!

Sexy met een hoofdletter S (80 x uitgekomen)

Wow! Wat ben jij sexy zeg! Het lijkt wel alsof jij het hebt uitgevonden. Elke boy wind je moeiteloos om je vinger en als jij een kamer binnenloopt, kijkt iedereen naar jou! En niet alleen de jongens, maar ook een aantal girls zullen een blik op je werpen, waarschijnlijk omdat ze een beetje jaloers op jou zijn. Zolang je niet naast je schoenen gaat lopen en wel een beetje hard-to-get voor de boys blijft, is daar verder niks mis mee. Ze hebben een reden om naar jou te kijken, you sexy girl!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • MagicDiamond

    Sevy? omg geloof me dat ben ik echt niet xD

    1 decennium geleden
  • Miesmuizer

    sexy met een S maar dat klopt niet denk ik of ik ben heeeel naief....
    Want met de boyzz lukt het niet echt en ik zie er ook wel heel lomp uit en kan NIET sporten zonder dat mensen zuchten van iritatie, of ik ben innerlijk gewoon een sexbomm hahaha
    Ik denk wel dat ik een beetje sexy ben omdat ik wel veel humor heb en ik volgens een andere quiz heel veel flirt terwijl ik niet eens wist hoe dat moest xD

    1 decennium geleden
  • LarryNiam

    HAAAHAHAAHA ik ben niet sexy :|
    maar met deze vraag
    5. 5. Met hoeveel jongens ben jij de laatste tijd aan het smsen/whatsappen/facebooken (enz)
    heb ik Minstens één ingevuld maar ik heb een bbf (Best Boy Friend) en ik vertel hem alles maar telt dat ook?

    1 decennium geleden
  • nootje12

    sexy met een S :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?