Hou jij van aandacht? Of blijf je liever op de achtergrond?

In deze quiz kom je erachter of jij wel van aandacht houd, of dat je toch liever op de achtergrond bent en toekijkt. Doe deze test en je weet het!

Mogelijke uitkomsten

JIj houd wel van aandacht! (24 x uitgekomen)

JIj houd wel van een beetje aandacht. Je bent vaak op de voorgrond en hebt veel mensen om je heen. Je hebt veel zelfvertrouwen en hebt best een luide stem. Maar soms vergeet je wel eens dat er ook andere mensen zijn, die hen mening bijvoorbeeld willen geven of ook wel willen praten met andere. Die mensen durven dat vaak niet. Praat ook eens een keer met hun en geef je aandacht eens een keer aan iemand anders.

Niet druk en ook niet stil. (37 x uitgekomen)

JIj kan soms behoorlijk druk zijn, maar je kan ook rustig zijn. JIj zit er tussenin. Natuurlijk houd jij er wel van om aandacht te krijgen en dat durf je ook wel te uiten, maar je bent niet een aandachts typ. Dat is goed, want dan hebben andere ook de kans om hun zelf te laten zien. Jij kan wel met bijna iedereen overweg. Heel goed!

een beetje verlegen (20 x uitgekomen)

JIj bent soms weleens een beetje verlegen. Je kijkt eerst de kat uit de boom. Luistert naar wat andere te zeggen hebben, maar vertelt zelf niet zo snel als eerst wat jij bv. hebt meegemaakt. Je geeft andere de kans om zichzelf te uiten, maar durft eigenlijk zelf niet zo goed jezelf te laten zien. Je mag best iets van jezelf laten zien. Mensen vinden het juist leuk als je jezelf laat zien en gezellig mee praat. Daar word alles gezellig op. Voor hun en voor jou!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • LupusNinja

    yeah aandacht.

    1 decennium geleden
  • x_Raisa_x

    Klopt precies bij mij ik had namelijk niet druk en ook niet stil

    1 decennium geleden
  • xxBARRETJExx

    lolWutGirl.... Ik ben ook een 1Dhater .... Je bent dus niet de enige!!(yeah)

    1 decennium geleden
  • Jamiezx

    lueke quiz, maar ik stopte bij de laatste vraag, ik haat one direction en niet boos worden, iedereen heeft zijn eigen smaak ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?