Welk bovennatuurlijk wezen ben jij?

Altijd al willen weten wat voor bovennatuurlijk wezen jij zou kunnen zijn? Doe deze test :D

Mogelijke uitkomsten

Vampier (25 x uitgekomen)

BLOED! BLOED BLOED! dat is het enige waar jij aan kan denken. Als er mensen voorbij komen heb je gelijk dorst. Maar pas op als je de verkeerde tegen komt kan je groot gevaar lopen. Kijk dus uit wie je in vertrouwen kan nemen en wie niet.

Weerwolf (54 x uitgekomen)

Je bent echt helemaal weg van honden. Misschien daarom dat de Weerwolf helemaal jou ding is. Je bent sterk, zit vol zelfvertrouwen en kan iedereen aan. Maar pas op zelf de machtigste wolven kunnen een ongelukje krijgen.

Heks (27 x uitgekomen)

Magie dat spreekt jou aan. Je gelooft in alles. Maar ben zeer op jezelf. Je bent terughoudend en weet niet wie je kan vertrouwen. Rustig de mensen om je heen willen je alleen helpen. En zo niet dan weet jij toch als geen ander hoe je ze kan straffen. Gooi je spreuken in de strijd en zorg dat ze er spijt van krijgen.

Traveler (4 x uitgekomen)

Je wilt graag alles meemaken. Als dat niet kan in de eigen lichaam dan maar in die van een ander. Daarom ben jij een Traveler. Als je beschuldigt word van dingen maakt niet uit even een ander zoeken en je bent weer helemaal clean. Maar mensen kunnen het niet leuk vinden om altijd de schuld te krijgen. Pas op wanneer je iets doet. Mensen kunnen boos worden als ze altijd de schuld over zich heen krijgen.

hybrid (6 x uitgekomen)

Je kan niet Kiezen! Weerwolf of Vampier. Je vind ze allebei oké. Je bent kracht, zelfvertrouwen en moed van de wolf. En uitstraling, passie en sluwheid van de Vampier. Dit maakt jou helemaal de Hybrid. Onsterfelijk. Iemand die alles aan kan. Maar zorg niet dat je teveel van jezelf gaat houden. Mensen kunnen jaloers worden en je niet gaan mogen. Andere complimentjes geven is ook goed.

Jager (20 x uitgekomen)

Ohw ja wel. Als iemand je hulp nodig heeft dan sta jij er gelijk. Je moed en kracht komt hierbij zeer van pas. Mensen mogen je door je mensen kennis. waardoor jij de perfecte Jager word.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?