Wil zij/hij je vriendschap nog wel houden?

Heb je een goede vriend of vriendin, waarvan je niet zeker weet of die gene jullie vriendschap nog wel wil houden of wil stoppen, dan is dit de juiste quiz voor jou. In deze quiz kom je erachter of hij/zij je nog wel wil als vriend/vriendin.

Mogelijke uitkomsten

Nee, hij/zij wil geen vrienden meer zijn (1 x uitgekomen)

Sorry, maar het lijkt erop dat hij/zij het niet meer zo ziet zitten. Jullie zijn misschien te ver uit elkaar gegroeid. Het kan ook zijn dat er iets gebeurd is, waar hij/zij misschien nog steeds boos over is, of het je gewoon niet meer wil/kan vergeven. Leg je erbij neer. Als hij/zij je laat vallen dan is het geen echte goede vriend/vriendin waarschijnlijk geweest en was jij niet heel belangrijk voor die persoon. Maar he er zijn genoeg andere leuke mensen op te wereld, sta er niet te lang bij stil en zoek nieuwe mensen waar je het vast ook super mee zult krijgen. Of als het kan ga gewoon meer met de rest van je vrienden om!

rustiger aandoen (42 x uitgekomen)

Jou vriend/vriendin wil ook iets meer met andere vrienden van hem/haar optrekken. Maar hij/zij wil gewoon nog vrienden zijn. Wees daar dus maar niet meer bang voor en doe gewoon het zelfde. Je hoeft niet elke keer met hem/haar te zijn.

JA natuurlijk wil hij/zij nog wel vrienden zijn! (30 x uitgekomen)

Jullie vriendschap is niet te breken! Jullie blijven vrienden voor het hele leven! Natuurlijk kan je soms ruzie hebben, of een meningsverschil maar verder hebben jullie het altijd gezellig! Heel veel plezier nog samen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • wyta

    mijn bff komt niet zo vaak meer online maar volgens deze quizzz blijven we bff"s.... dat hoop ik :S

    1 decennium geleden
  • bollenhans1

    dankjewel vond dit heel fijn

    1 decennium geleden
  • Snuf

    Mijn beste vriendin zit op een andere middelbaren school dan ik en negeert me soms :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?