seven minutes in heaven // black veil brides

jij had besloten een feestje te houden.
als beste vriend van andy biersack had je hem en zijn bandmates zonder twijfelen uitgenodigd.
ook jouw vier beste vriendinnen waren er.

ongeveer op de helft van de avond stelt een van de bandleden een spelletje voor.
SEVEN MINUTES IN HEAVEN schreeuwt een van jouw vriendinnen door de kamer...

even later liggen er 5 voorwerpen op tafel.

een gebroken drumstokje
een aangebroken pakje gitaarsnaren.
een foto van een basgitaar
een plectrum
en een potje zwarte sminck.

Mogelijke uitkomsten

Andy Biersack (30 x uitgekomen)

Zonder na te denken pakte je het zwarte potje en maakte twee strepen onder je ogen. Het was onderdeel van Andy's warpaint. Je draaide om en hield het potje voor jouw witte tanktop. Je zag het verbaasde en geschrokken gezicht van je beste vriend meteen veranderen in een grijns "Andrew...." hij liep naar je toe. "Stop Andy ik vind het eng als je zo grijnst." Hij bleef met die grijns over zn gezicht naar je toe lopen en gooide je over zijn schouder. "Now your mine dear" zei hij zachtjes met een creepy stem. Je slikte. "You scared" zei hij nu verbaasd."pas in de kast zette hij je weer neer. Natuurlijk zag je niks want er was geen ligt in dit verdomde ding.

Je voelde zijn handen over je schouders glijden naar je polsen, die pakte hij vast en pinde ze tegen de muur aan zodat je niks meer kon. Je slikte weer. Je voelde zijn adem in je nek en hoorde zijn donkere sexy stem. "Y/N I Always loved you, since the first day we met" Je voelde zijn lippen op de jouwe. Jij vond hem ook altijd al super leuk en lief. Je zoende hem vol overgave terug. De greep om je polsen verslapte. En jij worstelde je armen los en legde jouw handen in zijn nek, over zijn schouders naar zijn borst. Je voelde hem tegen jouw lippen aan zuchten. Je hield ervan om de controle in handen te hebben. Langzaam ging je verder naar beneden. Zijn handen rustten ondertussen op jouw borsten. Hij kneep er zachtjes in en masseerde ze. "hmmmm" murmelde je tegen zijn zachte lippen aan. Je had je handen nu op zijn heupen liggen. Je glimlachte. Hij stopte de kus. "Wat, wat ben je van plan Y/N..." vroeg hij zachtjes.

En toen ging de kast weer over. De hele groep kon jullie innige omhelzing zien.
Jeremy zei eindelijk wat, de eerste keer deze avond. "hebben we hier een nieuw stelletje"
jullie werden allebei zo rood als een tomaat en liepen hand in hand jullie vingers in elkaar gevlochten terug naar Andy's plaats in de kring.


(moet ik verder gaan? met een -wat gebeurde er na de seven minutes in de kast???)

Jeremy Ferguson (Jinxx) (4 x uitgekomen)

Je hoopte dat je Jeremy kreeg. Hij had de hele avond nog niets gezegd maar je kon je ogen gewoon niet van hem af houden.
Hij had zo'n mooie ogen, hij hoefde helemaal niks te zeggen, dat kon je aflezen uit de prachtige ogen.

Je voelde dat je door je beste vriendin door elkaar werd geschud. "het is jouw beurt" zei ze. "Ik was weer aan het dromen he." vroeg je *zucht* "Ja nogal" was haar antwoord weer. Je liep naar de tafel in de midden van de kring en pakte het overgebleven voorwerp. een pakje snaren. toen je omdraaide zag je Jeremy zijn ogen oplichtten *yes* dacht je. Hij sleepte je mee de kast in en deed de deur op slot. Hij duwde je gelijk tegen de muur, en jij gaf je helemaal over. Hij kuste je ruw op je mond en jij zoende hem vol overgave terug. "you like that" vroeg hij door de kus heen. "hmmmmm' antwoorde je. Zijn handen lieten de bandjes van jouw witte tanktop van je schouders afglijden en ontblootte jouw zwarte kantte bh. Hij masseerde jouw borsten zachtjes. "hmmmmmm" murmelde je weer. Je voelde hem glimlachen. Jouw handen lagen op zijn smalle heupen. Hij trok je wat dichter bij zodat jullie helemaal tegen elkaar aan stonden geplakt. omdat jij bijna een kop kleiner was voelde jij zijn deel langzaam tot leven komen in zijn zwarte skinny jeans. Je grinnikte. Je ging op de toppen van je tenen staan en legde je lippen in zijn nek. Er zeker van zijnde dat jouw onderlichaam zachtjes over zijn deel heen schuurde, hij kreunde zachtjes. Je zoog even aan zijn nek.

Je had altijd al en heel goed gevoel gehad voor tijd. en maakte het af met een kusje op zijn lippen en een boodschap. "Tonight my room"

De deur ging open en Jeremy tilde je op alsof je een bruidje was en tilde je naar zijn plaats waar hij ging zitten met jouw op zijn schoot.


moet ik een vervolg maken?

Ashley Purdy (8 x uitgekomen)

op het eerste gezicht had een een meisje geleken. Met zijn hello Kitty muts op.
Maar hij was heel duidelijk wel een man en ook nog knap ook.

Toen jij naar de tafel loop twijfelde je niet of je pakte het plaatje van die prachtige basgitaar. Je speelde zelf ook.
En je vond deze echt geweldig mooi. Je pakte het op. en liep terug naar je plaats. Ashley liep op je af, "I think you have something that belongs to me" zei hij. Je keek heel onschuldig en pakte zijn muts af "and now I have two things" Je liep aan naar de kast en trok hem erin.

Hij greep meteen zijn kans en kuste je. Je kuste terug.
Je sprong omhoog en klemde jouw benen om zijn middel. Zijn shirt kroop een beetje omhoog en je zag de tattoo op zijn buik OUTLAW Je glimlachte en liet je weer zakken. zachtjes kuste je de tattoo. Hij kreunde. Je vond het geweldig om de controle te hebben. je kuste ook zijn skinny jeans en voelde zijn lid tot leven komen tegen jouw lippen. "Tonight" fluisterde je. "But I cannot wait" zeurde hij.

Hij deed de kast open en trok je zonder pardon mee naar boven.


vervolg?

Jake Pitts (8 x uitgekomen)

Je pakte het plectrum van de tafel af en terwijl je omdraaide showde je je beste trucjes van het luchtgitaar spelen. Iedereen moest lachen en je zag Jake met een enorme grijns om zijn mond, naar de kast lopen. In de kast was het donker en je kon hem niet zien. Dit vond je wel een beetje eng. Opeens werd je bij je middel vast gepakt en een gilletje ontsnapt uit jouw mond.

Hij draaide je om en smakte je tegen de muur aan, hij kuste je ruw op je lippen. En jij beantwoorde de kus. Je liet verleidelijk je tong over zijn onderlip glijden. En hij opende zijn mond. Jullie tongen speelde een battle for dominance en natuurlijk won hij. Hij kuste je in je nek en liet daar een zuigzoen achter. Zijn handen lieten de bandjes van je tanktop naar beneden glijden en kuste lang de rand van je bh omlaag jij legde je handen op zijn heupen en wreef zachtjes over zijn lid. Je voelde het langzaam tot leven komen "hmmmm" kreunde hij. Je grinnikte. Je wreef wat harder en iedere keer kreunde hij. Iedere keer. Dit vond je ongelofelijk sexy.

Je had altijd al een goed gevoel voor tijd gehad. En dus liet je hem los. De deur vloog open en hij keek je dankbaar aan. Je gaf hem nog een lief kusje op zijn wang en een knipoog en liep terug naar je plaats. Jullie konden de rest van de avond niet van elkaar af houden.

Christian Coma (8 x uitgekomen)

Chagrijnig liep je naar de Kameroen pakte je de afgebroken drumstokjes van de tafel. Je wilde helemaal niet meedoen met die suffe spel want je had al de hele avond een heel leuk contact met Christian. Je draaide om en zag geen Christian meer. Op dat zelfde moment werd je bij je middel gegrepen en over iemands schouder heengegooid. Waar jullie naartoe gingen was niet de kast. Hij ging met je naar buiten en reed samen met jouw richting een hotel. Hij huurde een kamer. En jullie gingen naar boven. Jij stond daar in je witte kleren. En zag het grote tweepersoonsbed staan. Je realiseerde eindelijk hoe moe je was. Je trok je broekje uit, niet nadenkend over Christian in de hoek van de kamer. Je plofte op het bed en keek hem aan. Je wenkte hem en hij kwam tegenover je zitten.


Als jullie willen weten wat er op de hotelkamer 666 gebeurd.... VERVOLG????

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?