Ben jij populair, of wil je dat zijn?

Iedereen wil weten of je populair bent of niet. Kom het hier te weten. Doe de populaire quizzzz...! En kom er achter hou populair je bent, of hoe populair je kunt worden. Wil je populair worden? aan het einde wat tips. veel plezier!!!

Mogelijke uitkomsten

bitch populair meisje (108 x uitgekomen)

je bent populair! draaf er niet te veel indoor je word een bitch. veel mensen zien jou als het populairste meisje van de school. omdat je populair bent gaan de mensen met je om maar ze vinden je een bitch. TIP: doe minder bitchi en ga is met wat andere meiden van je school praten, mischien die wat minder populair zijn. wees vriendelijk tegen iedereen het bitchie deel gaat er af en je blijft populair!

populair meisje (464 x uitgekomen)

jij bent populair! dat moet je zo houden. je doet veel met je vrienden, en dat vinden jullie allemaal leuk. je bent goed bezig veel mensen zullen jaloers op je zijn. TIP: zorg dat je niet arogant word.als je denkt dat je minder populair word doe dan dit: kom altijd voor je eigen mening uit, en blijf veel babbelen met meiden.

een blij meisje dat goed op weg is (492 x uitgekomen)

je bent een vriendelijk typ. veel mensen zouden aan jou een voorbeeld kunnen nemen. je bent nog niet populair. TIP: blijf jezelf. hou je eigen stijl van kleren en doen, daar word je populair van. maak is een praatje met de coolste jongen van je school en wordt bevriend met hem. die jongen weet waneer hij een echte meid ziet, hij is niet gewend dat meiden met hem bevriend willen worden de meeste willen verkering. veel meiden zullen jaloers zijn.

een onzeker meisje (84 x uitgekomen)

je bent erg onzeker. waarom nou? je bent perfect. het liefst kruip jij in je schulp. dat is helemaal niet nodig. je bent goed zoals je bent. TIP: praat veel met mensen er is altijd wel iets om over te praten, maak veel vrienden. ga op een sport daar maak je ook veel vrienden. kom voor je eigen mening uit, wordt vrienden met de coolste jongen van je school. hij is niet gewend dat meisjes vrienden met hem willen worden de meeste willen verkering. alle meiden willen liefdes adviezen en zullen je topie vinden!

een boos meisje (23 x uitgekomen)

je bent een beste meid. alleen uit je dat in woede. de kinderen uit je klas vinden dat kinderachtig en dom. dus uit je woede niet teveel dat kan namelijk nare gevolgen hebben. TIP: als je woede voelt komen tel dan tot tien. ben je dan nogsteeds boos. loop dan gewoon weg naar een stel andere mensen. lok geen ruzie uit maar wees aardig. zorg dat mensen niet bang voor je worden. dus doe aardig en vind jezelf diep van binnen zorg niet dat je bitchie of verlegen word. wees af en toe bij zelf niet teveel, en ook niet gaan roddelen

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Veronique0401

    Populair?! Ik pas zoveel meer bij onzeker

    8 jaar geleden
  • esmay10

    bitch Omg das echt niet waar ik ben lief kinderen zegegn zelfs da ik een schatje ben

    8 jaar geleden
  • Blackwolfiex

    Kben goed op weg xD
    Ik ben niet popu. Het zou wel wat meer mogen zijn :(

    9 jaar geleden
  • blankendaal

    onzeker meisje(flower)

    1 decennium geleden
  • GusLover

    een blij meisje dat goed op weg is

    klopt helemaal ik wil helemaal niet populair worden of zijn ik ben wie ik ben en niemand kan dat veranderen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?