Hoeveel mensen zullen er later naast je sterfbed staan?

Met iedere dag die je ouder wordt, komt de dood dichterbij. En wat is er erger dan moederziel alleen sterven? Doe deze quiz en ontdek of jouw sterfbed een gezellige bijeenkomst wordt, of dat je alleen bent en een oneerbiedige dood sterft terwijl je al dagen in je eigen pis ligt.

Mogelijke uitkomsten

Jij bent moederziel alleen. (1 x uitgekomen)

Misschien als je wat aardiger was geweest tegen de mensen om je heen, dan was je nu niet zo alleen geweest. Maar er zit een voordeel aan: je gaat toch bijna dood, dus wat maakt het dan nog uit? Alsof het erg leuk is als mensen je medelijdend aan zitten te kijken terwijl je je laatste adem uitblaast.

Jij bent omsingeld door personen. (6 x uitgekomen)

Jouw kamer in het verzorgingstehuis is zo druk, dat je er een beetje gek van wordt. Er zijn zelfs mensen die je helemaal niet aardig vindt. Je wilt liever wat rust om je heen terwijl je je laatste adem uitblaast, maar je weet in ieder geval dat je een goed mens bent geweest en dat er veel mensen van je houden. Niet dat je daar nog wat aan hebt als je dood gaat, maar toch, het is een fijne gedachte.

Je hebt een paar belangrijke mensen die over je waken. (66 x uitgekomen)

Het was een lange, moeilijke reis, maar eindelijk is het zo ver. Je lieve vrienden (degene die er nog van overzijn) en je kind zullen met hun gerimpelde handjes om die van jou sussende woorden tegen je zeggen, zodat je gerust de rust kunt vinden. Je bent een goed mens geweest voor de mensen die belangrijk voor je zijn.

Er zijn een paar mensen... (17 x uitgekomen)

Er zullen wel wat mensen aanwezig zijn, maar niet van harte. Ze vinden het eerder zielig als je alleen zou moeten vertrekken, dus zijn ze maar gekomen om een dienst te bewijzen. Denk hierbij aan de volgende personen: je buurvrouw die wel eens voor je kat zorgde, je thuiszorg en de broer van je overleden echtgenoot/echtgenote.

Jouw sterfdag is een nieuwsbericht (1 x uitgekomen)

Er zal een cameraploeg aanwezig zijn en een journalist, en je vrienden en famillie die je graag zou willen spreken worden naar de achtergrond gedrukt terwijl je vragen naar je hoofd geslingerd krijgt. Gelukkig ben je er snel vanaf.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • GelapteLaars

    so0w heejj kk goeiie quiz is di seg heejj!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?