Een avond met Inazuma Eleven! Deze quiz is meer voor meiden

Je bent uitgenodigd om een quiz te doen met de figuren uit inazuma eleven.
Sue laat het geen gewoon avondje worden. Ze doet er alles aan om te lachen, of naja... je wee
t wel.

Mogelijke uitkomsten

David Samford (Sakuma) (157 x uitgekomen)

Je komt binnen bij Sue's huis. Ze doet open en lacht vriendelijk naar je. Na een uurtje gezellig praten morst Sue een beetje drinken op je shirt.
Je schaamt je en rent snel naar de badkamer. Onderweg bots je kei-hard tegen David op, die bezig was met hooghouden. Davids ooglapje viel af; en je zag zijn andere oog. De vlek zat nu ook op zijn shirt. Je vond hem al een tijdje leuk. Hij zag er zo super uit. Eeeh eeuuh. SORRY! zei je. Je gaf hem snel een kus en rende naar de badkamer. Je hoofd leek op een tomaat. Durfde je dit wel? Je boende de vlek uit je shirt en toen zag je hem naar je toe komen. Hij was ook best verlegen. Ehm, zei hij. Je boende ook zijn vlek uit zijn shirt. Hij gaf je een snelle zoen en toen liepen jullie samen terug naar de groep. WAS DIT ECHT GEBEURD?!

Nathan Swift (Kazemaru) (187 x uitgekomen)

Na een kwartiertje was jij aan de beurt. Sue pakte een kaartje en las hem voor. "Wie vind jij het leukste en knapste persoon uit de kamer"? las ze voor. Je kreeg een kop als een tomaat. hmm. zei je Sue hield het niet meer in. Ze liep snel naar de WC. NATHAN! zei je snel Oeeh pestte Tori je. Nathan werd zelf ook nog al rood. Je vond hem zo schattig. Sue kwam terug en struikelde zogenaamd. Je viel om en belandde op nathan. Had ze staan afluisteren?! In het kamertje jullie twee zei ze streng. Ik wist dat ze het date kamertje bedoelde. ze smeet jou en Nathan er in en de deur ging op slot.
8 minuten lang waren jullie heel erg stil en zeiden jullie een beetje eeeuuhmm,, hooiiiii, eehh tegen elkaar.
Je keek in zijn ogen en kon hem niet meer weerstaan. Hij kustte je; wel 1 minuut lang. Jullie werden allebij zo blij op een op een andere manier.
ehm. Nathan, het spijt me maar ik vind je heel erg leu... Sue deed de deur open en schreeuwde 10 MINUTEN OOOOOOOOMMM!! Jullie gingen terug naar de groep en gingen naast elkaar zitten

Shawn Frost (Fubuki) (165 x uitgekomen)

Je zat al tegenover Shawn sinds de meiden je naar binnen hadden gesleept. De ramen stonden de hele avond al open, maar je vond het onbeleefd om te vragen of ze dicht mochten. Toen er even een pauze was ingelast in de quiz en iedereen zowat uit de kamer was en jij nog aan het rillen was omdat je het koud had, kwam Shawn naast je zitten.

Je keek opzij en zag Shawn die zijn sjaal afdeed en bij jou omdeed. Je zei eerst dat het niet hoefde, maar Shawn weigerde dat je hem afdeed. Je keek hem dankbaar aan en hij knikte vriendelijk. Toen jullie even een paar seconde diep in elkaars ogen keken, keek je blozend weg. Shawn glimlachte.

Hij legde zijn vinger onder je kin en zorgde binnen één seconde dat jouw gezicht maar een paar centimeter afstand hadden van zijn gezicht. Nog geen seconde later zaten zijn lippen op die van jou en je had het niet eens meer koud, niet meer een graadje te koud. Het was prima, maar nu had je het weer warm. Je gaf Shawn z'n sjaal terug en bedankte hem met een kus op zijn wang.

Sanctus (Sain) (63 x uitgekomen)

Pfff, je was net aangekomen. Neem snel plaats we zijn al begonnen zij Celia vrolijk. Plaats, dacht ik?! het was prop vol. Mark grijnsde naar Sanctus, Ik moest naast hem zitten dus. Sanctus was een engel. Je hoeft niet bang te zijn hoor, ik eet je niet op! Lachte hij. Hij had zon mooie lacht... I LOVE IT dacht je. Hij pakte je hand, en nam je mee naar de gang. Je glimlachte en liep mee. Je gaf hem een knuffel, en hij kuste je. Perfect dacht Sue, die dit al had zien komen. Ze klapte haar camera dicht. Nu waren jullie live te zien op de tv. Je lachtte. Je kustte hem en je vroeg: Is een relatie tussen een engel en een mens mogelijk??Sanctus gniffelde

Mark Evans (Endou) (62 x uitgekomen)

Je zat naast Mark. Een uurtje of twee had je het nu al erg heet. Niet omdat het warm was, maar omdat... je weet het wel. Je durfde hem niet aan te kijken.
maar op dat moment. je voelde een keeperhandschoen over je vingertoppen glijden. je vond het wel fijn. Sue pakte jullie handen en toen waren jullie in de datings kamer. Mark vertelde spontaan over wat hij voor je voelde, en jij deed een beetje aan de verlegen kant. Buiten hoorde je iedereen lachen.
De deur zat op slot. Maar voor dat je het je kon realiseren lagen Mark zijn lippen om de joune. 10 minuten zijn om. zei Sue zacht. De deur vloog open en het "publiek"zag ons. De meeste meiden waren aan het blosen

Gazel (109 x uitgekomen)

Zodra de drankjes bijna op zijn, bied jij uit jezelf aan om nieuwe drankjes te gaan halen. Dat wordt door iedereen zeer gewaardeerd en met meer dan 10 bekers loop jij richting de keuken. Nadat je alle bekers op het aanrecht heb gezet en de koelkast hebt open gedaan, weet je even niet meer welke smaken iedereen wou. Uit 3 verschillende limonade kannen zit je nog steeds voorover de koelkast te buigen.

Zodra Gazel de keuken inkomt en jij dat niet doorhebt en hij met ze hand de koelkast dichtslaat, kijk je op. Terwijl jij je afvraagt waarom hij dat deed terwijl je bezig was, leunt hij rustig tegen de koelkast en kijkt je aan. Hij leek je wel wat, de hele avond al, maar dat zei je niet.

Met zijn rustige kalme stem zegt hij wat iedereen wou. Je let alleen niet op wat hij zegt, maar op hem zelf, en zijn rustige mooie kalme stem. Je bent er ook niet helemaal bij als hij jou hand pakt en jou tegen zich aantrekt en je voorzichtig zoent.
Daarna helpt ie je met de drankjes en lach je nog de hele avond met Gazel. Je bent verliefd op hem, merk jezelf op.

Hurley Kane (Tsunami) (54 x uitgekomen)

Nadat we een momentje van rust hadden omdat Gazel drankjes ging halen kwam de gesprekstof op wortels. Nadat jij meteen Hurley's gezicht zag betrekken vroeg je wat er was. Hurley maakte een ninja beweging en zei niets. Jij haalde je wenkbrauw op en opeens stond Hurley achter je en trok je mee naar de gang.

Hij vertelde dat wortelen niet gelijk zijn met de zee en de kleuren verschillen, en na de eerste zin begreep je al niet meer wat hij zei. Je zag de blik in Hurley's ogen dat hij jou wel leuk vond. En hij zoende je voor een paar seconde totdat hij terugtrok. Je keek verbaasd, want je vond het wel leuk dacht je.

Hurley keek vol ongeloof en zei dat je mond naar wortels smaakte, je keek verbaasd en verdrietig maar Hurley glimlachte wel. Hij liep terug naar de kamer en even later volgde jij nadat je snel een kauwgompje had gekauwd. Snel kroop je tussen Mark en Jude.

Darren LaChance (Tachimukai) (11 x uitgekomen)

Sue zag dat je al de hele avond aan hem zat te denken. Ze pakte zijn hand, en Tori pakte de mijne. Nog geen paar seconden later waren we in de kamer. Je schaamde je wel een beetje, en je zag dat Darren ook wit wegtrok. Eeehm, Ik ben Darren dus, begon hij. nee wat stom mompelde hij zacht. Je glimlachte. Hij bloosde.
Het ging allemaal vanzelf. Jullie handen raakten elkaar aan. Zijn vingertoppen gleden over je wangen. Zijn lippen raakten de joune. Toen hij zijn hoofd terug trok bloosde je. Je zag Sue's oog door het sleutelgat loeren. Darren glimlachte een klein beetje, terwijl hij wit werd. Sue trapte de deur in terwijl iedereen Darren hartje (Eigen naam) riep

Erik Eagle (Ichnose) (28 x uitgekomen)

Erik kijkt je al de hele avond aan, je vind het een beetje eng worden. Wat je nog enger vind is Sue, die hele tijd aan hem hangt. Maar als je zijn gezicht erbij ziet, is alles weer goed en moet je weer lachen.

Zodra Sue en Tori naar de badkamer zijn omdat Tori kauwgom in haar haar heeft geeft Erik een zucht van opluchting. Je glimlacht naar hem en hij glimlacht terug. Je bloost een beetje maar vind het eigenlijk wel leuk en je vind hem wel knap. Erik sleept je mee de kast in terwijl iedereen kijkt. Je bent er niet zoveel van bij bewustzijn en je bloost, omdat je iedereen ziet kijken.

Nadat hij de deur van de kast dicht heeft gedaan kijkt hij je aan, je bloost nog steeds en hij glimlacht alleen naar je.
Je glimlacht terug en voordat je iets kan doen heeft hij je al tegen zich aangedrukt en zitten zijn lippen al op die van jou.
Langzaam sluit jij je ogen en ga je op in het moment, totdat Sue opeens de kast deuren opendoet en jullie ziet staan. Ze trekt Erik mee terug naar de kring aan zijn oor en glimlacht vriendelijk naar jou. Je snapt er niets van en gaat weer rustig tussen Nathan en Kevin zitten.

Torch (Burn) (190 x uitgekomen)

Torch keek al de hele avond niet zo vrolijk en jij vroeg je af waarom. Toen Torch net zijn vraag van de quiz achter de rug had stond Torch op en Gazel lachte hem zachtjes uit. Toen Torch geen blik meer toonde liep je hem maar achterna, omdat je wou weten wat er aan de hand was.

Hij toonde geen emotie op zijn gezicht, je bleef hem maar kil aankijken totdat hij eindelijk mompelend zei dat hij nog nooit een vriendin heeft gehad. Je vond hem alleen maar schattiger hierdoor en zei dat tegen hem terwijl hij met ze hoofd naar beneden keek. Nadat je het nog een keer zei kwam hij met ze hoofd omhoog vol ongeloof, je knikte en gaf hem een kus op ze mond.
Tori kwam de gang op gerend en zei dat we weer waren begonnen met de quiz. Je plofte naast Torch en Gazel en de avond was je droom avond.

Axel Blaze (Gouenij) (93 x uitgekomen)

Axel merkt dat je al lang naar zijn ketting staart die half uit zijn shirt valt. Sue merkt dat ook op samen met Tori. Sue pakt Axel en Tori pakt jou. Samen worden jullie de kast in geduwd door het knikje van Sue.

Zodra jullie in de kast staan krijgt Axel een rood hoofd en duwt hij jouw tegen hem aan.
Al gauw zonder dat je erover na kan denken heeft hij zijn lippen al op die van jou gedrukt en als je nog van schok staat te kijken zie je hem nog blozen. En voordat je er erg in hebt heb jij je ogen ook al gesloten.

Zodra Yuuka de kamer binnenkomt en vraagt waar Axel is duwt hij tegen de kast die niet opengaat en zodra hij blozend uiteindelijk naar buitenkomt ziet hij Yuuka geheimzinnig lachen en loopt ze weer weg. Axel trekt jou weer bij de groep en jullie zitten samen naast elkaar hebben de hele avond nog een gezellige boel met elkaar.

Jude Sharp (Kidou) (44 x uitgekomen)

Vanuit Jude zijn opvallende brilletje bestuurd hij je al de hele quiz. Hij vind je wel interessant. Maar zo verlegen als Jude is durft hij dat niet te zeggen. En als jij zegt dat je even naar het balkon gaat voor wat frisse lucht komt een paar seconde Jude ook naar het balkon gelopen en doet de balkon deur dicht. Vol ongeloof draai jij je om.
Jude komt naast je staan op het balkon en draait z'n hoofd naar je toe. Hij glimlacht en kijkt naar de prachtige zonsondergang. Als jij naar Jude kijkt en hij alweer naar je kijkt begint Jude te blozen. Zodra jij begint te glimlachen doet Jude zijn bril af. Je had nooit geweten dat er zulke mooie ogen onder Jude zijn bril zaten.

Voorzichtig komt Jude langzaam naar je toe, sluit zijn ogen en zitten opeens zijn lippen op die van jou. Zodra hij z'n hoofd terugtrekt komt Celia binnen en haalde jullie terug naar de groep.

Byron Love (Aphrodi) (39 x uitgekomen)

Silvia pakt een kaartje. Oke, (eigen naam), Ik moet je naar de kast sturen. Met... nu pakte Sue een kaartje: MET MENEER LOVE. Yes, dacht je bij je zelf. Je zag hem wel zitten. Jullie werden de kamer in gegooid. Terwijl dat was gebeurd aaide Byron zijn haar. Je lachtte. Hij keek je aan met een grijns. Hij vertelde trots over zich zelf. Toen je wou beginnen met over jou te praten keek je in zijn mooie rode ogen. Je bedacht je niet en gaf hem een zoen. Byron werd niet rood, maar ging lachen. Je vind me leuk, of niet soms zei hij. Je knikte. Wie niet lachtte hij. Hij kustte je terug, Camelia zei dat de minuten voorbij waren en het werd no een gezellige avond. Jullie liepen terug naar de groep en gingen naast elkaar zitten. Iedereen vond jullie schattig samen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?