Welke Inazuma-meid ben jij?

Ben je een manager, speler, faunaat?
Noem maar op.
TEST IT OUT.

Mogelijke uitkomsten

Tori (Touko) (54 x uitgekomen)

Tori is een opgewekte, sportieve meid en ze houdt erg veel van voetballen. Haar persoonlijkheid is ook een beetje jongensachtig en lijkt erg op een vrouwelijke Mark. Ze maakt vaak grapjes over een relatie met Mark, maar die relatie is niet echt. Ze heeft roze haar en grijze ogen. In seizoen 2 draagt ze altijd, nadat ze officieel lid is van Raimon, het Raimon Eleven uniform. In seizoen 3 draagt ze het Secret Service uniform, maar vanaf in aflevering 107 draagt ze het Inazuma Japan uniform. Ze draagt altijd een blauwe muts met een witte streep aan de onderkant.
Haar normale kleren bestaan uit een zwart pak of een oranje-gele jurk met een oranje strik en bandjes. Ze maakt vaak grapjes over verkering met Mark Evans.

Suzette Hartland (Rika) (11 x uitgekomen)

Sue heeft iets langer dan- schouder lengte blauw haar, een donkere huid en grijs/violet kleurige ogen. Als ze een voetbal outfit draagt, maakt ze een knoop aan de zijkant van haar shirt, halverwege haar buik. Als ze een trainingspak draagt, knoopt ze het vest ervan vast rond haar middel, en draagt ze een wit shirt.
Ze is erg verliefd op Erik Eagle, maar valt ook snel op andere jongens

Silvia Woods (Aki) (26 x uitgekomen)

Silvia heeft kort bruin haar, draagt een roze klipje aan de linkerkant van haar hoofd en heeft bruine ogen. Ze draagt altijd een wit shirt met een groene strik en een grijs rokje, samen met donkerblauwe sokken en donkergrijze schoenen. De andere outfit waar Silvia in wordt gezien is een oranje trainingspak met witte strepen op iedere mouw en een paar witte schoenen. Silvia heeft een oogje op Mark Evans

Celia Hills (Haruna) (37 x uitgekomen)

Celia's haar eindigt onderaan haar nek, en haar pony is verdeeld in drie verschillende stukken. Ze draagt altijd het Raimon uniform voor meisjes. Het is creme kleurig met korte mouwen, met een oranje strik die in het midden van de kraag hangt en een grijze, geplooide rok. Normaal gesproken draagt ze een rode bril op haar hoofd, die ze alleen gebruikt met lezen. Celia is een onafhankelijk en erg getalenteerd meisje wat blijkt wanneer ze haar vermogen om huiswerk te maken op de leeftijd van 13 toont. Ze helpt ook met de lunch en de snacks. Ze is vriendelijk en doet haar taak als manager erg goed.Ze begrijpt Scott Banyan's gevoel van verlaten zijn door zijn ouders, en vult een goede moederlijke rol in voor Scotty. Ondanks het feit dat ze een beleefde en bezorgde meid is, is ze erg lawaaierig, energievol en houdt zoveel van onderzoek doen dat ze zelfs het een punt bereikt waarop ze een snor op haar gezicht doet voor vermomming. Wanneer ze bang, blij of opgelucht is heeft ze de gewoonte om Silvia Woods of Nelly Raimon te knuffelen. Celia's ouders stierven toen ze 5 jaar oud was, toen haar oudere broer Jude Sharp 6 jaar oud was. Ze waren beiden geadopteerd door verschillende families, omdat Jude aanbevolen was bij de Sharp-familie door Ray Dark, en zij bij de Hills-familie.
Eerst werkte ze bij de schoolkrant van Raimon, maar werd een manager nadat ze een artikel had geschreven over de wedstrijd tegen Royal Academy die eraan zat te komen, aangezien ze hield van het enthousiasme van het voetbalteam. Ze heeft wel altijd nog contact gehouden met de schoolkrant. Celia is de enige manager die geen relatie met Mark wil.

Nelly Raimon (Natsumi) (4 x uitgekomen)

Nelly vindt het meestal leuk om te helpen, maar houdt er niet van om haar handen vies te maken. Het is gebleken dat ze een zorgzame kant voor Raimon en Little Gigant heeft, aangezien beide teams haar aan Mark Evans's oneidige zelfvertrouwen deed denken. Ze is ook het meisje dat zich het meest heeft ontwikkeld met haar karakter, van trots en machtig naar zorgzaam en toegewijd. In de manga is ze krachtvoller en sadistisch wanneer het op het verbannen van de voetbalclub aankwam, ze heeft zelfs met een bulldozer bijna het voetbalclubhuis plat gelegd. Telkens als ze een gesprek eindigt, of nadat ze een reden heeft gezegt waarom de voetbalclub moet worden verbannen, lacht ze: "Ho ho ho" en loopt dan weg. Ze heeft best wel lang, kastanjebruin, golvend haar. Haar ogen hebben de zelfde kleur als haar haar. Je ziet haar meestal in haar Raimon uniform die net iets anders is dan die van Aki en Haruna . Haar uniform bestaat uit een cremé kleurig T-shirt met een paarse strik in het midden en een paarse rok. In seizoen 3 draagt ze een lichtblauw shirt met een korte spijkerbroek en een roze sjaal om haar nek. Ze heeft ook een beige kleurige handtas bij de uitfit. Soms zie je haar ook wel met een witte zonnebril op. Ze is verliefd op MArk Evans, en later trouwt ze er ook mee.

Camelia Travis (Fuyuka) (0 x uitgekomen)

Ze heeft paars haar en blauwe ogen. Haar kleding bestaat uit een wit shirt met korte mouwen en een kraag, een blauwe mini-rok, een blauw groen vest en een blauwe stropdas. Ze werd een manager nadat Nelly Raimon het team verlaten had om onderzoek te doen over Mark Evans' grootvader, David Evans. Silvia Woods en Celia Hills hielpen haar en leerden haar een aantal dingen.
Toen Camelia klein was, waren haar vader en haar moeder betrokken bij een ongeluk en stierven. Dat was wanneer coach Percival Travis besloot om Camelia te adopteren als zijn dochter. Hij vertelt Mark alles over Camelia, omdat hij denkt dat Mark kan helpen om Camelia haar herinneringen terug te krijgen en dat Camelia dan beseft wie ze echt is.
In aflevering 102 heeft ze haar herinneringen terug maar benadrukte dat ze niet nogmaals hypnotherapie wilde ondergaan, omdat ze haar verleden en de herinneringen van haar ouders en Inazuma Japan niet overnieuw wilde vergeten.
Normaal gesproken praat ze met een zachte toon, en ze gedraagd zich als een moeder tegenover Inazuma Japan, als je bijvoorbeeld kijkt naar de manier waarop ze Hurley Kane wortels laat eten, en dat ze bedenkt hoe ze het eten beter kan laten smaken door kookboeken te lezen. Ook gaf ze elke bidon en handdoek een label die bij de speler hoorde van wie de bidon en/of handdoek was, zodat het makkelijker uit elkaar te houden was.

Isabelle Trick (Bellatrix) (Ulvida) (84 x uitgekomen)

Isabelle heeft blauwe ogen en blauw haar, met twee witte lokken die aan de zijkant van haar hoofd hangen. Haar haar valt te vergelijken met dat van Epsilon's middenvelder, Mercury. Ze is erg knap en heeft een beetje een ernstig gezicht, wat ook haar leeftijd aantoont, wat vertelt dat ze waarschijnlijk een van de oudste kinderen van Sun Garden is.
Ze droeg het uniform van Genisis tijdens het tweede seizoen. Haar normale kleding toen ze nog klein was waren een roze shirt met lange mouwen en een roze legging. Hier overheen droeg ze ook nog een donkerder roze gekleurd jurkje. In een aantal originele tekeningen van Inazuma Eleven blijkt het dat haar gewone kleding een witte jurk, die bijna tot haar knieën komt, met een een grijs, bruin- en wit-achtig vest erboven is. Ze draagt daar nog eens een bruine lange broek en zwarte laarzen die tot kniehoogte komen onder.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?