wie ben je uit mijn manga?

ik heb een soort amateuristische eigen manga, oorspronkelijk gebaseerd op pokémon, maar is daar ondertussen nogal enorm vanaf geweken (als je ouder wordt vind je pokémon ineens wat minder leuk

Mogelijke uitkomsten

Carla (14 x uitgekomen)

De hoofdpersoon Carla. Erkent als de sterkst strijdster ter wereld (maar uiteraard bestaan er nog genoeg sterkere mensen). Ze neemt geen blad voor de mond en is continu bezig met het helpen van mensen - hoewel ze toch iets egoïstisch en ongeduldigs heeft. Ze is gelijk aan Carlo en totally in love met Yoecoe :3

Carlo (4 x uitgekomen)

Samen met Carla is hij erkend als sterkste ter wereld (het liep uit op een gelijkspel in de finale :3). Hij is kalm en afwachtend en houdt ervan om zo 'cool' mogelijk over te komen op zijn tegenstanders. Hij kan echter helemaal door het lint gaan als mensen hem onterecht onderschatten.
(Dit personage is oorspronkelijk bedacht door mijn broertje, maar ik kon hem overnemen :D) Carlo is tevens de oudste in de groep hoofdpersonen.

Isa (1 x uitgekomen)

Isa was de eerste vriendin van hoofdpersoon Carla en ooit een nurse in het pokécenter. ze gebruikt vooral het element aarde en is meer gefocust op haar uiterlijk en eigen welzijn dan op vechten. momenteel is ze de 4e gymleider, maar desondanks de zwakste van de groep hoofdpersonen.

Ama (6 x uitgekomen)

Ama is de eerste persoon bekend in de manga die het derde stadium van het vechten met pokémon bereikte - eerste stadium is zoals men kent van het originele pokemon, het tweede is het mergen met je pokémon en de derde is de krachten overnemen. Ze is erg behulpzaam, gefocust op mensen helpen. Voor haar broertje Guy probeert ze enigszins te zorgen - hun ouders zijn vroegtijdig overleden - en doet dit met overmatige opvliegendheid.

Guy (7 x uitgekomen)

Guy is een soort wannabe badass, die in het begin voor slechterik wil spelen - voor de fun - maar uiteindelijk hierdoor de les gespeld krijgt door zijn oudere zus Ama, die hem probeert op te voeden. Hij is een voormalige kampioen van de regio Fokho - waar mn manga zich voornamelijk afspeelt - en heeft een onrustige, luie persoonlijkheid. Hij schijnt bijna altijd een te grote zonnebril te dragen.

Joy (10 x uitgekomen)

Joy leerde Carla kennen toen hij haar ontvoerde om geld te kunnen bemachtigen - hij komt uit een erg arm gezin. Later komt hij haar opnieuw tegen als hij de zesde gymleider is geworden, waarna ze vrienden worden. Joy is soms een betweter, maar heeft verder een trouwe, enigszins onderzoekend en onzelfstandige persoonlijkheid. Hij staat op het punt een relatie te beginnen met Ama, maar door omstandigheden is dit al zo'n 10 delen uitgesteld :P

Pilli (12 x uitgekomen)

Pilli is de 5e gymleider en gebruikt vooral watertype. ze kan het totaal niet vinden met isa en is constant met haar aan het bekvechten over wie de beste is. Ze heeft een vrij lage dunk van zichzelf - en is ook de op éénnazwakste van de hoofdpersonen -, maar probeert toch te helpen waar mogelijk. Als Isa in de buurt is slooft ze zich uit - en andersom - en kan ze vrij bitchy overkomen.

Ken (3 x uitgekomen)

Ken was eerst bijna het zwakste kind ooit, tot hij Carla tegenkwam, die hem als leerling opnam. Samen ontdekten ze een soort verborgen kracht die in hem zat en nadat hij vertrok om de beste strijder ter wereld te worden is hij dat blijven ontwikkelen. Toen hij een jaar later terugkwam was hij opgegroeid tot één van de sterkste hoofdpersonen met een bijna maximale mentale controle. Waar hij ooit verlegen en onderdanig was, is hij nu arrogant en nogal laid-back ingesteld. Sine is zijn verkering.

Sine (3 x uitgekomen)

Sine is de vriendin van Ken, en bijna net zo sterk. Ze keek ooit neer op haar vriend, maar na een jaar training zijn ze zowat elkaars gelijken en proberen ze allebei de besten ter wereld te worden. Sine heeft graag de leiding en probeert subtiel respect af te dwingen door alle lastige karweitjes op zich te nemen. Verder is ze vaak nogal stil.

Yoecoe (1 x uitgekomen)

Yoecoe was ooit de champion in Fokho, maar werd verslagen door Carla. Al vanaf het begin is Carla gek op hem, maar pas na een paar jaar begint hij haar liefde te beantwoorden. Hij houdt zich vaak wat op de achtergrond en maakt zich zorgen om Carla. Daarnaast lijkt hij een vrij groot geweten te hebben.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Wolfwood

    Carla!

    6 jaar geleden
  • Yuzu

    Ama

    8 jaar geleden
  • xLenox

    Ama :3
    Hihi ik ben bezig met mijn eigen Pokémon-adventure ^^ vriendinnen en ik zijn nog helemaal Pokémon verslaafd (A)

    Xoxo

    9 jaar geleden
  • JustShy

    carlo

    1 decennium geleden
  • Lactare2

    Ken !!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?