wie van Kotei no Guntai ben jij

ja, Kotei no Guntai is mijn eigen manga serie - met tot nog toe maar drie bladzijdes, komt goed, het plot is al uitgedacht - en ik dacht, voor iedereen die zin heeft maak ik ff een quiz. het gaat over het leger van een jonge keizer en de jongeren die daarin zitten. En er gebeurt een heleboel. enjoy.

Mogelijke uitkomsten

Rayvie (3 x uitgekomen)

Rayvie is de hoofdpersoon van de serie. Hij is een tweede rangs soldaat in het leger van de keizer. Hij is kalm en onverschillig, maar staat altijd voor zijn vrienden klaar - al wil hij dat niet bekennen. Hij is de sterkste van zijn kleine vriendengroepje en voelt zich er ook een soort beschermer van. Hij bezit 'een speciale gave' die ook als ziekte uitgelegd kan worden, maar om niet al te veel te spoilen laat ik verdere uitleg achterwege :3

Reyiiko (5 x uitgekomen)

Reyiiko is de tweede persoon in Rayvies vriendengroep. Hij is verlegen, laf en kan soms ook enigszins achterbaks voorkomen, maar hij is erg trouw aan Rayvie - neigt tot vastklampen aan - en probeert zo goed als hij kan te zorgen voor iedereen die minder begaafd is dan hij. Hij is net als Rayvie een tweederang.

Kanira (3 x uitgekomen)

(ze is die in het midden) Kanira is de laatste persoon in Rayvies vriendengroep en ook de zwakste. Ze is ook de enige die een derderangs is, waardoor ze gescheiden is van haar vrienden, ook al houdt Rayvie haar scherp in de gaten. Kanira is een persoon met extreme reacties en emoties. Ze is vaak enthousiast en springerig, maar kan ook diep in de put zitten. Haar doel is om net als haar vrienden een tweede rang te worden.

Itoshuto (4 x uitgekomen)

Ito is een eersterang van een andere vesting van het leger van de keizer. Hij is een overlevende van de bevolking van zijn eigen land - dat is overgenomen door de keizer - en besloot in het leger te gaan om dit land van verdere schade te beschermen. Ito is een chagrijnig, maar tegelijkertijd ook erg zorgzaam type. Hij draagt altijd het kind Abari met zich mee, die hij op een dag tegenkwam en nooit meer is kwijtgeraakt (langer verhaal, maar niet relevant).

Nichi (6 x uitgekomen)

Nichi is de leider van de rebellengroep. Deze groep bestaat uit voormalige prinsen of prinsessen - of iets dergelijks - van de overgenomen landen. Hun doel is om de keizer van de troon te stoten en weer macht te krijgen. Nichi is een sarcastisch - tot cynisch - persoon die er niet van houdt om zich ergens druk om te maken. Voor hem draait alles om zijn houding en uitstraling dat hij alles onder controle heeft. Hij geeft niet al te veel om anderen.

Kechyna (0 x uitgekomen)

Op het eerste gezicht is ze een klunzige, zorgzame vrouw, maar haar ware aard is dat van een totaal gestoorde, kannibalistische moordenaar. Ze draagt slechts zorg voor een persoon, en dat is haar voormalige assistent, toen ze eerste rang was in het leger. Ze probeert hem te beschermen - terwijl hij denkt haar te moeten beschermen - tegen alles en zou zelfs haar leven voor hem weggooien.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Meganmeganx3

    Nichi, maar kanira past veeel beter bij mij

    1 decennium geleden
  • Medb

    Kanira! :D
    Leuke quiz :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?