Ken jij de Ed Sheeran lyrics? - deel 2



SPECIAAL VOOR DE DIEHARD ED SHEERAN FANS! Deze quiz is niet voor watjes (;
Deze quiz werkt precies hetzelfde als alle andere lyrics-quizzen die ik tot nu toe gemaakt heb: ik vertaal een klein stukje Engelse tekst in het Nederlands en jij zult moeten zeggen uit welk stukje tekst dat liedje komt. Dit heb ik al eens eerder gedaan, ook met Ed Sheeran liedjes (klik hier voor deel 1), maar dit keer heb ik het wat moeilijker gemaakt. Bij de vorige quiz had ik namelijk alleen nog maar liedjes van Plus gebruikt... Dus waarschijnlijk merken jullie aan die zin waar dit heen gaat: dit keer heb ik ook nieuwere en oudere liedjes gebruikt (: En dan bedoel ik ook écht oud, dus het soort liedjes dat je waarschijnlijk niet kent als je geen fan bent van Ed Sheeran en zelfs als je wel fan bent misschien ook nog niet allemaal gehoord hebt. Ik heb namelijk flink research gedaan de afgelopen tijd :Y)
Natuurlijk heb ik ook liedjes van het album Multiply gebruikt en zo geprobeerd een mix te maken tussen oud en nieuw, moeilijk en iets makkelijker (: So I hope you like it! (:

P.s. Met dank aan de mensen die reacties achter hebben gelaten op mijn vorige quiz! Zonder hen was ik misschien nooit al die liedjes gaan opzoeken (:
Als je er zin in hebt, laat dan na het doen van deze quiz ook hier weer een reactie achter met wat jouw favoriete liedje van Ed Sheeran is!

Mogelijke uitkomsten

Super Ed Sheeran kenner! (: (9 x uitgekomen)

Jup, you understand it (;
Jij kent écht veel liedjes van Ed Sheeran en deze quiz was niet te moeilijk voor jou. Of course, Ed Sheeran is gewoon een geweldige zanger en songwriter en ál zijn liedjes zijn het waard om naar te luisteren. Waarschijnlijk ben je een echte Ed Sheeran fan en zijn je Engels- en tekstbegrijpingsskills ook goed (:
(Of je kan écht heel goed gokken c: )
Ik zou zeggen: ga zo door en blijf van Ed Sheeran houden, haha ^^
En wat is jouw favoriete liedje van deze fantastische, roodharige singer-songwriter? Laat het weten in de reacties, als je daar zin in hebt!

Helaas... (12 x uitgekomen)

Helaas, je bent nog niet geslaagd voor de test...
Maar dat geeft niks hoor c: Het kan best zijn dat je wél heel erg fan bent van Ed Sheeran, maar gewoon niet alle teksten kent. Probeer anders ook eens te zoeken naar zijn oudere albums/EP's: The Collaborations Project (samen met een aantal rappers), Songs I Wrote With Amy, Loose Change, You Need Me, Want Some, Ed Sheeran (self-titled album c: uit 2006) en The Orange Room. Er zal een wereld voor je open gaan, haha ^^
Of misschien ben je niet zo'n fan en besloot je toch deze quiz te doen en heb je na het doen van deze quiz besloten dat het misschien wel eens een idee is om meer Ed Sheeran te gaan luisteren? ^^ Gewoon een ideetje ^^
Als je wilt oefenen met teksten kun je ook even proberen van de teksten hierboven te ontcijferen bij welk liedje ze horen.
And who knows? Misschien als je dan over een tijdje weer bij deze quiz terug komt, slaag je wel (:

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?