Op wie lijk jij uit Dancing in the rain?



Deze quiz is voor al mijn superlieve lezers, om te vieren dat ik 200 abo's heb gehaald op mijn story Dancing in the rain ~ Niall J. Horan!!
Thank you all!
De bedoeling van deze quiz is om te testen op welk personage uit deze story jij het meeste lijkt. De personages in die ik in deze quiz gebruikt heb, zijn de hoofdpersoon Jay en haar beste vriendinnen: Isabelle, Amber, Yara en Jessica, omdat die het makkelijkst zijn om deze quiz mee uit te voeren.
De uitkomst hoeft niet per se te kloppen (; (maar ik hoop natuurlijk van wel! (: )
Ik hoop dat jullie het leuk vinden!! (:

Mogelijke uitkomsten

Jay (161 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op de hoofdpersoon Janneke Visser, die door de meeste mensen Jay wordt genoemd, zelf.
Jay is vrolijk, eerlijk en nieuwsgierig, ze is altijd op zoek naar avontuur, durft veel en heeft veel energie en goede ideeën, maar ze kan ontzettend eigenwijs en impulsief zijn. Ze maakt zich nergens zorgen over, maar juist omdat ze zorgen uit de weg wil gaan, loopt ze vaak weg voor haar problemen, wat de problemen soms juist nog groter maakt. Zo stapt ze na een ruzie met haar ouders bijvoorbeeld zomaar op een vliegtuig en komt ze in New York terecht. Jay wil namelijk al heel lang niks liever dan reizen en dan vooral naar New York, ondanks bijvoorbeeld haar slechte richtingsgevoel. Als Jay iets wil, doet ze er waarschijnlijk alles aan om dat te bereiken. Ze geniet van het leven op elke mogelijke manier, kan ontzettend gelukkig worden om kleine, onverwachte dingen en is op een bepaalde manier een beetje filosofisch ingesteld. Jay houdt van tekenen, heeft een obsessie met vogeltjes en eet geen vlees. Haar sterrenbeeld is boogschutter.

~Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain.~

Isabelle (34 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Isabelle, die door veel mensen Bell of Bells wordt genoemd.
In het verhaal wordt zij door Jay zo omgeschreven:

We kenden elkaar echt door en door en we hadden allemaal onze eigen rol binnen de groep. Ik was de vrolijke, zorgeloze idioot die de raarste ideeën had, alles durfde en de rest altijd meesleepte in de gekste avonturen.
Isabelle was hierbij mijn partner in crime. Zij was de lolbroek van de groep, degene met het meeste gevoel voor humor, die altijd de grap van een situatie wel in kon zien. Als je Bell en mij bij elkaar zette, wist je zeker dat het een vrolijke boel werd, wat er ook gebeurde, en dat je zou kunnen lachen tot je buikpijn had.


Isabelle is vaak niet zo serieus en ziet het leven eigenlijk in als één grote grap. Meestal is dat goed, omdat je met haar kunt lachen, maar af en toe weet ze niet zo goed wanneer ze moet stoppen, waardoor ze mensen kan irriteren. Soms kan ze sarcastisch of hard zijn, maar dan meent ze vaak de helft niet van wat ze zegt en haar vriendinnen weten dat heel goed en houden ook ontzettend veel van haar. Isabelle kan soms een beetje hyperactief zijn en ze kan ontzettend fangirlen om beroemde personen (of ze dat nou serieus meent of maar doet alsof). Ze is erg enthousiast en durft vaak gekke dingen te doen. Ze kan vrij goed acteren (van iedereen kan zij ook het beste liegen, volgens Jay). Als het nodig is om ergens mee mee te spelen kun je altijd op Bell rekenen. Ze is ook het soort persoon dat mensen makkelijk zegt waar het op staat, die niet bang is om mensen de waarheid te vertellen, wat gelukkig vaak wel gewaardeerd wordt (door haar vriendinnen in elk geval wel).

Amber (26 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Amber, één van de vriendinnen van Jay.
Amber wordt door Jay in het verhaal zo beschreven:

En dan was Amber er nog, die je misschien het beste kon vergelijken met een puppy. Behalve het schattige uiterlijk, was ze ook net zo lief en trouw als puppy's waren. Ze was altijd behulpzaam, maar misschien moest ze af en toe nog wel leren om niet altijd alleen maar te proberen anderen het naar hun zin te maken, maar ook aan zichzelf te denken.

Amber is lief, aardig, gevoelig en behulpzaam. Ze is het soort persoon waar je altijd op kan rekenen en dat je zal troosten als je verdrietig bent. Haar probleem is soms alleen dat ze zoveel probeert anderen het naar hun zin te maken, dat ze eigenlijk te weinig aan zichzelf denkt.
In dit verhaal is het net uitgegaan tussen Amber en haar vriendje en haar vriendinnen proberen haar er weer bovenop te helpen, ook al lijkt dit voor Amber erg moeilijk. Ze is erg gevoelig en kan zich snel gekwetst voelen. Gelukkig is ze dol op haar vriendinnen, die ook dol op haar zijn en lijkt uiteindelijk alles wel weer goed te komen.

Jessica (23 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Jessica, die door Jay als volgt wordt beschreven:

Jessica was eigenlijk ons verstand, dat Bell en ik soms wel eens misten, waardoor het wel handig was dat we iemand als haar erbij hadden. Zij zorgde ervoor dat we niet te ver gingen en ons niet in de nesten werkten. Ze was verstandig en kwam af en toe misschien wat serieus over, maar als je haar beter kende, wist je dat je ook met haar kon lachen en dat ze een geweldige vriendin was.

Jessica is degene van de vriendinnengroep die waarschijnlijk het meest moederlijk overkomt. Ze haalt haar vriendinnen uit de problemen als dat nodig is en ervoor zorgt dat ze niet al te ver doordraven. Ze is het persoon dat eerst goed nadenkt voordat ze iets doet, is zo verstandig om dingen eerst te overwegen. Soms lijkt ze té serieus of kan ze snel geïrriteerd of zelfs boos worden, maar als je met mensen als Bell en Jay omgaat, raak je dat ook sneller kwijt. Jess is iemand op wie je altijd rekenen en die je ook wel de waarheid zegt als dat nodig is. Ze houdt niet van liegen en zal dan misschien ook sneller dingen doorvertellen als ze vindt dat dit nodig is en er echt geen andere oplossing bestaat, maar als ze dit doet bedoeld ze het goed en blijkt het uiteindelijk meestal de verstandigste keuze te zijn.

Yara (69 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Yara.
Yara wordt in het verhaal zo omschreven door Jay:

Yara was onze stille kracht. Ze kwam op andere mensen op het eerste gezicht altijd als stil en verlegen en misschien ook een beetje mysterieus over, maar zodra ze met ons was, was dat voorbij. Bovendien wist je vaak dat áls ze haar mond opentrok, er ook wel iets zinnigs en wijs uit zou komen.

Yara is stil, verlegen, mysterieus, maar bij mensen die ze goed kent valt dat wel mee. Ze is niet bepaald de luidruchtigste van het stel, maar hoewel ze het soms niet makkelijk laat blijken naar mensen om haar heen, vindt ze het vaak heel fijn om gezelligheid om zich heen te hebben. Yara is iemand die eerst goed nadenkt voordat ze iets zegt en soms vindt ze dat zelf misschien juist lastig, omdat ze veel te lang over dingen blijft malen en het soms makkelijker zou moeten zijn om gelijk een beslissing te nemen, maar haar vriendinnen zien dit vaak juist als een goede kwaliteit van haar. Yara is denkt goed na en is slim en kan goed oplossingen vinden voor problemen. Ze is erg rustig en kan dat vaak ook blijven in moeilijke situaties.

Statistieken

Statistieken

Reageer (56)

  • XxNikita

    Amber!
    Klopt ook wel een beetje:$
    Maar ik ben ook heel druk..
    Maar ja..
    xD

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Yara wow ik lijk echt super veel op haar (ik ben alleen bij mijn vrienden druk)

    9 jaar geleden
  • X_justme

    Jay! Ofcourse mijn richting gevoel is ook helemaal gewelsig en als het kon had ik mn haar net zo als jay. I love her!! And yoir story (H)

    9 jaar geleden
  • LarryNiam

    isabelle :)

    1 decennium geleden
  • xRightNow

    Jay!! xo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?