Wat voor mens ben jij?

Iedereen heeft natuurlijk een persoonlijkheid (yeah) Maar wat voor innerlijk heb jij eigenlijk. Test het en kom erachter wat jij bent. Een bitch of misschien toch een muurbloempje? Reacties zouden leuk zijn :) Geen haatrea's want dat is gwn niet lief :( troetels chris en ies

Mogelijke uitkomsten

Bitch (0 x uitgekomen)

Ben jij eigenlijk niet een beetje gemeen? Je bent wel erg populair maar is het niet veel leuker als je vriendinnen ook leuker tegen jou doen. Voor de rest ben je wel erg druk en wil je alles op een rijtje hebben. Wees nog wat liever en mensen zullen je echt leuk vinden.

Een eigen wereldje (16 x uitgekomen)

Jij leeft een beetje in een eigen wereldje en bent dus niet echt bezig met vrienden maken. Maar is het stiekem ook niet leuk om een keer mee te gaan als de hele klas gaat zwemmen. Je bent wel erg lief en zorgzaam en laat je vriendinnen niet zo snel stikken. Je weet wat je wil en denkt goed na voordat je wat zegt. Een leuke grap kan je ook wel maken hoor.

Muurbloempje (0 x uitgekomen)

Je bent stil en laat snel over je heen lopen en een echt moederskindje. Zeg er ook eens wat van en kom voor jezelf op. Je vriendinnen zullen er misschien wel even van op schrikken maar echt je wil toch ook niet dat ze je gaan buitensluiten omdat je toch nooit wat zegt. Je bent hartstikke lief en zorgzaam en je laat niemand stikken.

Gothic (0 x uitgekomen)

Je bent een superchagrijnig mens. Eigenlijk zoek je ruzie met iedereen en dwing je mensen je vrienden te worden. Voelt dit eigenlijk wel goed? Je wil toch vriendinnen die echt van je houden en niet leuke dingen met je doen omdat ze zo bang voor je zijn. Je weet wel wat je wil en laat niet over je heen lopen.

Fun girl (4 x uitgekomen)

Jij hebt genoeg vriendinnen en lol. Je neemt het voor jezelf op als het nodig is. Veel mensen vinden je lief en leuk en grappig. Je doet genoeg aan je uiterlijk. Blijf zo doorgaan (yeah)

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • youareaperf

    Een eigen wereldje. Dat past volledig bij mij. :D

    1 decennium geleden
  • Akela

    Een eigen wereldje klopt

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?