Divergent persoonlijkheidstest; in welke factie zou jij het beste passen?

Stel je voor; jij hebt 16 jaar, even oud als Tris, en vandaag is je persoonlijkheids test. De test die je zou moeten helpen bij je keuzen voor morgen. Dan is de grote kiesceremonie. Kies je voor de fractie waarin je geboren bent, of zegt de persoonlijkheids test dat je het beste een andere fractie kunt kiezen?
Let op, wanneer je een fractie gekozen hebt, is die keuze definitief. wisselen van fractie is niet meer mogelijk.
De fracties zijn: Abnegation (zelfverchoogeling), Amity (vriendschap), Candor (oprechtheid), Dauntless (onverschrokken) en Erudite (edrudie(de intelligenten))


Deze quiz gaat over de Divergent serie van Veronica Roth, de vragen komen uit het extra boekje wat bij de boeken zat. Ik heb het alleen vertaald. Misschien bedenk ik later een test zoals hij ook echt in het boek beschreven wordt, het de simulaties. Helaas is dat lastig... De credits voor de vragen gaan dus naar haar! Er komt binnekort ook een film van de serie uit:







De uitslagen van deze quiz hoeven niet perse je karakter te bepalen. Ze zijn gebaseerd op fictieve personages die extreme karakters hebben. De uitslagen van deze quiz zijn dan ook over hoe de mensen in de fracties zelf zijn.

Mogelijke uitkomsten

Abnegation (zelfverchoogeling) (1604 x uitgekomen)

Het reslutaat van jouw test komt uit op Abnegation.
Jij denkt altijd eerst aan anderen voor je zelf. Zelfverchoogeling draagt altijd grijze kleding.
Je houd er niet van om altijd de aandacht te trekken. Het maakt je blij om andere mensen blij, veilig of gezonder te maken.
Deze fractie wordt door de andere fracties minachtend bekeken, terwijl jullie alltijd voor iedereen klaar staan. Mensen uit de fractie Zelfverchoogeling worden als bijnaam ook wel Harken genoemt.

Amity (Vriendschap) (1619 x uitgekomen)

Het resultaat van jouw test wijst erop dat Amity (vriendschap) het beste bij je past.
JIj gelooft dat agressie de veroorzaker van alle wereldproblemen is. Je komt tot rust wanneer je met zo veel mogelijk mensen gezellig dingen aan het doen bent. Je geniet van muziek en kunst. Het is makkelijk om je aan het lachen te maken. andere fracties zien mensen uit vriendschap als besluiteloos of veelts te vrolijk. maar vriendschap wordt ook als warm en makkelijk in de omgang gezien.

Candor (oprechtheid.) (2418 x uitgekomen)

De uitslag van je test wees erop dat je het beste bij Candor past. tegen iedereen zal jij altijd eerlijk zijn. Je hebt voor niemand geheimen en zal dan ook alles zeggen wat je denkt. Het maakt niks uit of je er in problemen mee kunt komen, toch zeg je het. Oprechtheid gelooft dat de problemen in de wereld zijn ontstaan doordat mensen niet eerlijk waren. Andere fracties zien mensen uit Candor als overgevoelig, maar ook als zelfverzekerd en vertrouwenswaardig.

Dauntless (onverschrokken) (3465 x uitgekomen)

Het resultaat van jouw test wijst erop dat je het beste in Dauntless past. Je houdt van een beetje adrealine en je laat andere mensen je gedrag niet voorschrijven. Dauntless gelooft dat de problemen op aarde bestaan door lafheid. Je zal tot het uiterste gaan om te doen wat jij denkt wat goed is, ookal hangt je leven er vanaf. Andere fracties zien mensen uit onverschrokkenheis vaak als doordringend, maar ook sterk en dapper.

Erudite (de intelligenten) (888 x uitgekomen)

De uitslag ban jouw persoonlijkheidstest wijst op Erudite, je houdt ervan om dingen te leren. En je wilt constant weten hoe iets werkt. Je zal beslissingen altijd maken door logisch na te denken, niet door je emoties. je gelooft dat de wereld beter zou zijn als iedereen goed geschoolt is en het leuk vind om te leren. Andere fracties zien mensen uit Erudite vaak als neerbuigend, maar ook als slim en vol met inzicht.

Statistieken

Statistieken

Reageer (102)

  • IrisThePiris

    Abnegation ;O
    Wel grappig, vandaag was de eerste dag dat ik van Divergent hoorde! Toen ik deze test zag klikte ik er meteen op, haha

    6 jaar geleden
  • Shibui


    dountless!!!

    6 jaar geleden
  • HalveMaan

    Eruditie

    6 jaar geleden
  • Moonwaves

    Dauntless.... Yay *.*

    6 jaar geleden
  • HermioneGranger

    Dauntless... YESSSS
    Toffe quiz, maar die FOUTEN! Brrr... Onder andere is het niet ^fRacties^, maar ^facties^!! De R klopt niet ! Wel leuk gemaakt!! xx

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?