Welke serie moet jij zien?

Er zijn waarschijnlijk genoeg leuke series die je kijkt, misschien is er toch nog één die je toevallig nog niet kent :-) Als je een nieuwe serie wil zien, of misschien wel een oude serie terugkijken, dan raad ik je aan om naar www.watchseries.lt te gaan. Daar kun je bijna alle series vinden en je hoeft ze niet eerst te downloaden!

Mogelijke uitkomsten

Supernatural (583 x uitgekomen)

Als je van alles een beetje wil, zit je goed met Supernatural. Bevat drama, actie, romance, horror en soms ook een beetje humor. Het gaat over twee broers die al vanaf jongs af aan op onmenselijke dingen jagen. Daarbij gebeuren er ook veel dingen tussendoor. Er zitten trouwens ook wat hunks in :) Ik raad je deze serie zeker aan.

The Walking Dead (32 x uitgekomen)

Als je van zombies houdt, is dit de perfecte serie voor jou. Het bevat actie, horror en drama. Het gaat over een zombie apocolypse en een groep mensen die proberen te overleven. Er gaan steeds mensen weg en er komen steeds mensen bij. Veel kijkplezier :-)

The Vampire Diaries (52 x uitgekomen)

Als je van vampieren houdt (en een beetje van weerwolven en heksen), is dit een goede serie voor jou. Het gaat over een meisje dat verliefd wordt op een vampier, waardoor ze in een bovennatuurlijke wereld beland. Er zitten ook een paar hunks in, die je misschien heel graag wil zien :-)

Modern Family (198 x uitgekomen)

Als je van comedy houdt, is dit een goede serie voor jou. Het gaat over drie verschillende, maar verwante families die de obstakels in hun leven op een unieke en grappige manier tegemoet gaan.

How I met Your Mother (36 x uitgekomen)

Als je van comedy houdt, is deze serie goed voor jou. Het gaat over een man die in New York City de vrouw van zijn dromen zoekt met behulp van zijn vier beste vrienden.

Friends (253 x uitgekomen)

Als je van comedy houdt, is deze serie goed voor jou. De serie gaat over zes vrienden in Manhattan die allemaal leuke, maar ook minder leuke, dingen meemaken.

Crime Scene Investigation (236 x uitgekomen)

Als je van mysteries en onderzoek houdt, is deze serie goed voor jou. Er worden moorden onderzocht en er wordt gezocht naar misdadigers. Je ziet het werk van bijna alle mensen die bij het politiebureau werken. Je hebt ook CSI: New York en CSI: Miami, maar persoonlijk vind ik deze het leukst.

Dexter (57 x uitgekomen)

Als je van drama en een beetje actie houdt, is dit een goede serie voor jou. Het gaat over een Technische Recherche in Miami. Hij is ook een seriemoordenaar van criminelen, waarvan hij denkt dat ze ontsnapt zijn van gerechtigheid.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Hamming

    SUPERNATURAL. Die heb ik al gekeken. Heel vaak. Ik hou van die serie. Ja. Liefde :Y)

    8 jaar geleden
  • Medici

    TVD. Duhhh

    9 jaar geleden
  • Solemnly

    Supernatural. Het lijkt me wel leuk maar ik moet niet teveel series kijken want dan kan ik niet alles meer volgen en dat is jammer.

    1 decennium geleden
  • 5Boys1Dream

    Ik wist gewoon dat Supernatural er uit kwam, gelukkig kijk ik dat al :)

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Modern Family
    Nice, ik moet het maar eens gaan volgen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?