Ben je een goede beste vriendin?

Iedereen heeft natuurlijk een beste vriendin, maar de vraag is ben je eigenlijk wel een GOEDE beste vriendin. Doe de test en kom erachter

Mogelijke uitkomsten

Te kleffe beste vriendin (17 x uitgekomen)

Is ze eigenlijk wel je beste vriendin? Het moet niet van 1 kant komen hea. Kleef je niet teveel aan haar vast en laat haar ook haar gang gaan net als jij, maar spreek nog wel af. Vraag ook niet alles aan haar en denk ook niet dat ze alles leuk vindt wat je verteld. Je bent wel een zorgzame, lieve en leuke vriendin.

top beste vriendin (14 x uitgekomen)

Je hebt erg veel lol met je beste vriendin en al je andere vriendinnen. Je vergeet haar niet en denkt altijd aan haar. Je maakt ook tijd voor je andere friends en je bent erg grappig en lief. Jij bent echt een topvriendin dus blijf zo doorgaan.

Loner (4 x uitgekomen)

Je hebt eigenlijk geen beste vriendin en kleeft je vast aan een groepje die je helemaal niet mogen. Vind asjeblieft je eigen friends want echt ze maken stiekem een beetje misbruik van je. Choose your own friends. Je hoeft niet perse met de populaire mensen om te gaan, echt met real friends zal je veel meer lol hebben.

bitchy friend (2 x uitgekomen)

Geef je eigenlijk wel om je beste vriendin. In haar ogen ben je haar alles en ze zou echt alles voor je doen. Je gaat teveel om met je andere friends en laat je beste vriendin eigenlijk wel echt stikken. Wees is lief en ga leuke dingen met haar doen. Want ooit geeft ze de strijd op en laat ze je achter voor een beste vriendin die wel dingen met haar doet.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • ilovemybff

    ik heb de test 2 keer gedaan de eerste keer was ik een loner. (dus egt niet waar) en de 2e keer een te kleffe beste vriendin(dus egt niet waar).sry maar deze test is een beetje raar:S(N)

    1 decennium geleden
  • FreddieMercury

    Te klef. Hmmmm. Duister.

    1 decennium geleden
  • Akela

    Loner... okay

    1 decennium geleden
  • Tahani

    Loner. Eh, no way.

    1 decennium geleden
  • Newa

    top beste vriendin!! joehoe, k ben dus echt nooit van plan haar te laten stikken! :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?