Welk natuurkundige onderwerp was jij in een vorig leven onderdeel van?

Geloof het of niet: allemaal waren we een natuurkundig begrip, aspect of ding in één van onze vorige levens. Welk begrip of aspect kan ik niet precies bepalen, maar deze quiz heeft wel een kans van 78,4% voor het correct identificeren van het onderwerp waar je ooit deel van was.

Mogelijke uitkomsten

Elektriciteit (6 x uitgekomen)

Of je nou een positieve of negatieve lading was, een batterij, een elektrisch veld of misschien de wet van Coulomb, één ding is vrijwel zeker: het had iets met elektriciteit te maken! Je komt trouwens nogal geschokt over, heeft deze quiz je spanning bezorgd?

Magnetisme (3 x uitgekomen)

Noordpool, zuidpool, of misschien magnetische flux? Klinkt 'rechterhandregel' je anders bekend in de oren? In ieder geval had je waarschijnlijk iets met magnetisme te maken. Wat een pret! Maar probeer je me nou aan te trekken of af te stoten?

Sterrenkunde (3 x uitgekomen)

Was je de zonneconstante, een ster, een zwart gat, of misschien wel de oerknal zelve? Wat spectaculair! Dat vind je nu volgens mij ook wel van jezelf...

Quantummechanica (12 x uitgekomen)

Jij was zo ingewikkeld in je vorige leven... Ik begrijp er nog niks van!

Trillingen/golven/straling (26 x uitgekomen)

Was je een muzieknummer? Of een kleur? Of röntgenstraling? Misschien het begrip 'frequentie' of 'voortplantingssnelheid'? Ik zal maar voor je hopen dat je iets leuks was. Iets dat bij een creatief persoon zoals jij past.

Mechanica (2 x uitgekomen)

Misschien was je een rechtlijnige beweging, arbeid, veerkracht, kinetische energie, druk, zwaartekracht of de hefboomwet. Zullen we het ooit weten? In ieder geval hou je van bewegen nu.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • AlphaNoodle

    Quantummechanica

    6 jaar geleden
  • Scandal

    Trillingen/golven/straling ^^

    6 jaar geleden
  • Rubin

    Quantummechanica. :W

    6 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

    Hele originele quiz!

    6 jaar geleden
  • Mayweather

    Quantummechanica! Klopt best wel 😏

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?